- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi toscanatoscana
-
Ben de kesik dili şöyle gözümde canlandırınca tırsmıştım;Benim aklıma paranormal olaylar geldi ya
El ayak titremesi,soğuk soğuk terlemek falan onlar için bir şey diyemem sağlık sorunu olabilir de yanağının çizik olması,kanlar,dilde kesik falan normal gelmedi tövbe tövbe
Yinede ürkütücü bir olay ya ben tırstım
Valla Dabbe semum gibi hikayeBayılırken dilini ısırmışsın, sonra da sağ tarafına düşmüşsün konu sahibesi o sırada da sağ tarafın çizilip yaralanmıştır
Neden bayıldın acaba konu sahibesi durma doktora görün çok geçmiş olsun
Cinler diline çizik atıp gitti diyorsun yaniBenim aklıma paranormal olaylar geldi ya
El ayak titremesi,soğuk soğuk terlemek falan onlar için bir şey diyemem sağlık sorunu olabilir de yanağının çizik olması,kanlar,dilde kesik falan normal gelmedi tövbe tövbe
Dilini ısırsan anlarsın ki? Kesik başka bi şey ısırmak başka bir şey. Yüzü neden çizik mesela? Hadi kanlar dilinden oldu da çizikler ne alaka? Nöbet falan geçirdi o an kendini çizdi ve bunu hatırlamıyosa başka tabi. Normal bir olay değil bence. En azından bana normal gelmedi tabi gerçekse.Cinler diline çizik atıp gitti diyorsun yaniBayılmış dilini ısırmış işte.. düşünce de yüzünü vurmuş kan olmuş paspas. Burda anlam verilmeyecek tek olay bütün bunları görüp tekrar uyumak. Ki böyle bir şey yaşasam ve buna rağmen uykum kaçmasa “neden hala uykum var” diye korkup uyanık kalmaya çalışırım. Bu derece soğuk kanlılık ilginç.
cok gecmis olsun. su an nasil hissediyorsun? ben doktor degilim o yuzden hastalik ismi soylemeyeyim ama ciddi bir hastaligin belirtilerine benziyor. eger hala kafanin icinde basinc hissediyorsan cok acil sekilde hastaneye gitmeni tavsiye ederim. eger iyiysen yarini beklersin cunku zaten bugun de pek bir sey yapamazlar.
tekrar ayni sekilde hissedersen kesinlikle ambulansi ara bence, ilkinde bir sekilde gecmis ama umarim ikincisi olmaz. tekrar gecmis olsun.
Bence de. Ya şokta ya da başına gelen neyse düşünmesini etkiliyor. Böyle Bi soğukkanlılık olamaz. İnsan hiç değilse birini arar bana noldu diye.
Lütfen ihmal etmeyin soğuk kanlı olmak iyidir ama durum biraz ciddi normal bı şeker düşmesi de olabilir yine de gözükmenizde fayda varMerhaba, şimdilik iyiyim çok teşekkür ederim.Sizin nezdinizde topluca yanıtlamış olayım.Devlet hastanesi aciline gittim.çeşitli tetkikler yapıldı (mr, ekg, kan idrar tahlil vs.).Acildeki asistan doktor, tahlil sonuçlarına göre şimdilik ciddi bir durum görünmediğini ama kendimi takip etmem gerektiğini söyledi. Bir sebep belirtemediler.Bu hafta içerisinde nörolojiden randevu alacağım.
vücutta o kadar yara bere, yerde oluk oluk kan görüp uyumaya devam edebilmeniz çok enteresan. ben olsam ortalığı ayağa kaldırmıştım herhalde ama çok bilinçli hareket edememişsiniz zaten. başınıza ciddi darbe almış olabilirsiniz. umarım şu saate kadar bir dr a görünmüşsünüzdür. anlattıklarınız normal şeyler değil.
iyi ki dr değilsinnn .Valla Dabbe semum gibi hikayebence vattpad mi nedir orada roman denemeleri yapıyor
Hiç inanmadım
Hastam olsa ciddiye almam bile
çok geçmiş olsun.bilinç kaybı yaşadınız sanırım ya da bayıldınız.dr a gidin beklemeden.acile gidin önce onlar yönlendirirler.sabah ilk iş de nöroloğa gidin .Bakın aslında bir şok yaşamış olabilirim belki de...Yani durum o kadar saçma ki, sabah 5 te wc e uyanmasam gece bir ara yaralandığım hakkında hiçbir fikrim olmayacak.Wc den döndüğümde yüzdeki acılar sayesinde bana ne oldu diye sorguladım..
O yaralanmayı oluşturmak için, ne kalktığımı, ne alnımı vurup dilimi ısırdığımı sonra da geri yattığımı.. bu kısımlar asla yok, buna şok oldum.böyle bir bilinç kaybı da hayatımda yaşamadım.İnsanlar hemen doktora git demişler haklı olarak ama bu kısımla ilgili de aslında birilerinden yorum almak için konu açtım.Sebep de sonuçtan daha çok korkuttu beni..
Hay ağzınıza sağlık ya. Nasıl kendilerinde bu haddi buluyorlar ben de anlamıyorum.
Tavrım tarzım rahatsız ediyorsa gözardı eder görmezsin. Sen niye böylesin deme haddini kim veriyor acaba? Sonra saygı bekliyorlar kendilerine. E sen göstermiyorsun, neyini bekliyorsun?
Ben şunu anlamadım o kadar yara bere almanız için baya sert düşmüş olmanız lazım dilinizde kesik yüzde yaralar vs siz o halde nasıl tekrar ayılıp yatağa gittiniz? Bayılmış olmanız lazım o yaralar olmadan önce olduğunuz yerde. Nasıl öyle düşebildiniz anlayamadım da o kadar bayılan biri ayılınca acı hissedip yatamaz ama siz yatmışsınız sonra kalkınca görmüşsünüz o acıyla nasıl uyudunuz ya da kalkıp aynada görünce nasıl rahatça yatabildiniz o anda niye 112 yi arayıp hastaneye gitmediniz ve hala o halde burada konu açmış yazıyorsunuz hastaneye gitmek yerine çok garipsiniz neyiniz var biz nerden bilelim
Sizin uyku arasında yaşadığınız şeyi biz nerden bilebiliriz. Zaten uykuluyken insan bilinçsiz oluyor. Buradakileri tersleyeceginize elinizdeki telefonla araştırın birazcık hatta ondan daha önemlisi doktora başvurun.
siz dr a gidin neden tartışıyorsunuz sinirleniyorsunuz?belki beyin kanaması geçirdiniz belki felç başlangıcı oldu belki de basit bir bayılma oldu.kendinize değer verin neden tanımadığınız bir üye ile tartışıyorsunuz?o da kendi fikrini söyledi.bugün gittiğiniz dr uzman değildir ki.uzman dr a gitmeniz lazımSenin saygı denen kavramdan haberdar olduğunu düşünmüyorum, beklentilerim düşük o açıdan. Fakat burada 2-3 kankin dışında genel olarak tüm konulara yorumların dalga geçer, aşağılar ve konu sahipleri de aptalmış gibi bir tarzda yazıyorsun. Sen bu haddi nereden buluyorsan, ben de oradan bulup yanıt veriyorum.Betüş peri falan? Akıl hastası mıyız, haddinizi bilin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?