- 23 Ağustos 2012
- 51.174
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.214
- 898
- Konu Sahibi toscanatoscana
-
Yapmayın, anksiyete leadingyok taa pandemi öncesiydi ameliyat oldum iyiyim şimdi.yani bir başağrısı deyip geçmemek lazım onun için örnek verdim .burun kanamasından arkadaşım da kanser çıktı mesela.
hastalık hastası olmamak lazım.netten bakıp da teşhis koyuyorlar ya kendilerine bazılarıYapmayın, anksiyete leadingçok geçmiş olsun size de.
Tam da benden bahsettiniz pinpiriyliyim ama netten bir şey yazmam tövbehastalık hastası olmamak lazım.netten bakıp da teşhis koyuyorlar ya kendilerine bazılarıama önemli hastalıklarda kanser gibi mesela erken teşhis için de kendimizi dinlemeliyiz ve kontrollerimizi yaptırmalıyız senede bir bile olsa.amanın kamu spotu gibi yazmışımmm
nete göre hepimizin 3 günlük ömrü kalmışşşTam da benden bahsettiniz pinpiriyliyim ama netten bir şey yazmam tövbeya mesela şu konu sahibinin yaşadığı gibi belirgin bir şey yaşanınca herkes gider zaten onun dışında vücudumu takip edince illa bir şey buluyor zaten insan
Ay hadi ya korktum şimdi. Bir gitsek demekki neler çıkacak belki de..yok taa pandemi öncesiydi ameliyat oldum iyiyim şimdi.yani bir başağrısı deyip geçmemek lazım onun için örnek verdim .burun kanamasından arkadaşım da kanser çıktı mesela.
Çok ama çok geçmiş olsun.. Umarım şimdi çok çok iyisinizdiryok özel değil.beyin tümörü çıktı
sıkı bir tetkik yaptırmalı.bir acil doktoruyla yetinmemeli.allahtan kafasını sert bir yere çarpmamış.gene şanslıymışşş.tekrarı olmaz umarımmmGerim gerim gerildim. Nörolojiden randevu alacağınızı okuyunca rahatladım. Umarım güzel haberlerle konunuzu güncellersiniz.
Gerçekten öyle. Amaan birşey yoktur deyip geçecek insanlar da olur bu durumda, konu sahibinin öyle dememesine sevindim.sıkı bir tetkik yaptırmalı.bir acil doktoruyla yetinmemeli.allahtan kafasını sert bir yere çarpmamış.gene şanslıymışşş.tekrarı olmaz umarımmm
Siz burada bahsedince hepimizin -acaba zamanında müdahale edilse önlenebilir miydi?- diye içimizde dert olan kendi akraba/arkadaşlarımızın yaşadığı ve çok olumsuz biten durumlar gözümüzün önüne geldiAy abartmayın bu ne ayol? Dilimi ısırmışım dişlerim kesmiş çizilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?