Ondan çocuğu yok hayır. Olamazda .adam onların adetine göre hala evli demek istiyor
ve adam belki de o kadınla hala fiziksel olarak birlikte
siz de bunu kabullenmişsiniz çift kadın bir sizden çocuk bir ondan çocuk
yetişkinler keyifte olan çocuklara olur...
Olamazda .
Bir hayatlari yok beraber. Ben yabancı degilim bu adama tanıyorum siz öyle bir konuşuyor sunuz ki kirk kat yabancı tanımıyorum adamı sanki
Aynı evde değiller , kız sevgilimin ailesiyle yaşıyor hala. Ama sevgilm kendi evinde ayriadamın yanında mısınız hayır
aynı evde yaşıyorlar mı evet
onlara göre evliler mi evet
bu adam sizi iyi kafalamış belli
o kadar iyi tanıyorsunuz ki daha gelecekte sizin yanınızda olur mu olmaz mı ondan bile emin değilsiniz
Onu Allah bilir. O kızı kendi secmedi. Mecbur bırakıldı. Beni kendi tercihi ile secdi. Benim değil kızın yaptığı hata bana göre. Bizim geleceğimiz kapanıyor böyle bir saçmalık mecburiyet olan bir şeyden
sacma basarim nikahi kime ne bu nikahli digeri imam nikahli karim olur madem gitmiyorBoşandığı kesin tabiki biliyorum. Orada güvende hissetmedim kendimi. Evlilik zor görünüyor. Ne onun ne benim aile istiyor. Evlensek yani kan çıkacak! Öyle arada bir hayat...
Oralara girmek istemiyorum. Ben sadece resmi nikahla, ve düğünle .. başka bişey olamaz.Vallahi ailesi kabul etse sanki kuma gibi gidip imam nikahı ile oturacaksınız gibi geliyor bana. Bu arada neden imza atması lazım, ailen mafya buldun diyorsa, vardır bir bildikleri, nedir karıştığı suç?
O kızı kendi secmedi. Mecbur bırakıldı. Beni kendi tercihi ile secdi. Benim değil kızın yaptığı hata bana göre. Bizim geleceğimiz kapanıyor böyle bir saçmalık mecburiyet olan bir şeyden
Ben Avrupadan gelenlerde hafif bir naiflik olduğunu düşünüyorum, İngiliz ailenin üç kuşaktır kentli olan kızı Sarah 'ın tatile geldiği Türkiye de bir garsona aşık olması gibi ilginç bir hikayeniz ve geleceginizin olduğunu düşünmeniz gibi saçma bir paradoksunuz var.Oralara girmek istemiyorum. Ben sadece resmi nikahla, ve düğünle .. başka bişey olamaz.
Zaten ailesi bebekle kabul ediyor ki.. niye bebek için evlenip ayrılsın kiEn azından resmi nikah yapın gizliden.. bebek doğunca gerekirse boşanırsınız..
Bebek için.. nikahız bi ailenin çocuğu olmak istemezdim şahsen..Zaten ailesi bebekle kabul ediyor ki.. niye bebek için evlenip ayrılsın ki
Ama adam sabıkalı ne olduğu muallak..Bebek için.. nikahız bi ailenin çocuğu olmak istemezdim şahsen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?