Geçecek mi bu gunler:(

Birde dediği gibi arkadaşların sürekli konuşun yaptıklarınızı anlatın. Şuan kızım 2 yaşına girecek benden alışmış her yaptığını söylüyor her yaptığını soruyor anne yapcam tamam mı anne ben uyusam tamam mı :)

7 aylık bir bebek ıcın ofke kontrolu ıcın yastık yumruklamak biraz ılginc geldi...bence destek almalısınız...oglum 17 sınde he ryasın ayrı ayrı zorlugu var...rahatlıyacam diye bir konu mevzu bahıs degil..bence sınırlerınız yıpranmıs

Hiperaktif bebeklerde böyle huysuzluk ve az uyuma görülür.

Konuşmaktan daha iyi yaptığım bir şey yok skdkems Bebeği darlayana kadar konuşucam o zaman (Allah nasip ederse tabi)
Peki oldu mu cidden banyo konusunda etkisi?

Konu sahibi beni kibleme lütfen sksksma senin hayrına ben de bir iki bir şey öğreniyorum burada H heylily

Konuşmaktan daha iyi yaptığım bir şey yok skdkems Bebeği darlayana kadar konuşucam o zaman (Allah nasip ederse tabi)
Peki oldu mu cidden banyo konusunda etkisi?
Konuş konuş,kaydediyor onlar,meyvelerini sonra yicez bakalım.
Allah nasip etsin inşallah sana da
Ondan mıdır bilmem ama banyo hep kolay oldu bizde,ikisi de sever,küçük bebekken de ağlamazlardı,şimdi de neşeli geçer (4yaş)

Maşallah, Allah bağışlasın öp yerime ikisini de

Güzel anne..tabiki de geçecek bu gunler..
Benimde 7 aylik bi kızım var..dogdugundan beri hep mi böyleydi..
Yoksa sonradan minoldu..ek gidaya baslamissinizdir muhtemelen..neler veriyorsunuz? Bazi yiyecekler bebekte huysuzluga yol aciyir gaz yapiyor.
Kaka durumu nasil? Ne siklikla yapiyor kakasini..katimi sivimi geliyor?
Belki cidden bi sorunu vardir.
Bebeginizle gun icin de hangi aktiviteleri yapiyorsunuz.
Yavas yavas cizgi film izleterek kucaga baginlikiguni azaltabilirsiniz.yurutece koyup baginsiz hareket edebilecegini gosterebilirsiniz.
Ben bazen pusetede koyuyorum..epey oturuyor oyuncaklariyla oynuyor orda.
Billy ile bam bam diye bir cizgi film var youtuoda ona bayiliyor..resmen mutlukuktan havalara ucuyor..tuvekete girecekken isim varken onu aciyorum.

Yardimci olabilirim belki size.
Dipnot olaraj yaziyorum...kolik bir bebegim vardinokdukca aglamali nefes alamadigim gunler aylar gecirdim..ama sukür düzene girdik

Teşekkür ederim tavsiye icin. Ben de bu şekilde yapmaya çalışıyordum,altını değiştirilen açıklama yapıyorum mesela şimdi altını değiştireceğiz vs diye. Tuvalet de keza öyle ama benim yanından uzaklaştığimi görür görmez kıyameti koparıyor. Artık o kadar yıldım ki ağlama sesinden yanımda götürmeye basladim

Teşekkür ederim cevap icin. Inşallah bir an önce düzelir benim bebegim de. Ben de sorunu olduğunu düşünmeye başladım artık ne yapsam fayda etmiyor sanki

Yatır kaldır yöntemini denedim ben. Istikrarliydim da aslında. Ilk 20 gün çok güzel gitti. Sonra ne olduysa birden işler tersine döndü. Iyice sinirlenmeye başladı çığlıklar atmaya başladı uyku zamanlarinda. Başaramadım anlayacağınız. Bir de dediginiz gibi deneyeyim teşekkür ederim

Sinirlerim yıprandı tabii ki. Ona yansıtmamak icin zaten başka odada yastık yumrukluyorum,sakinlesmeyi bekliyorum. Bu tavsiyeyi de bir danışmandan almistim.

Ilk 3 ayı bu zamanlarından da zordu. Bir ara düzelir gibi oldu yaklaşık 1 ay kadar. Sonra hep aynı.
Ek gıdaya geçtik evet,genelde patates havuç kabak vs verdim,cok yeni baklagil tartışmaya başladım. Kakası normal ne sıvı me kati. Günde 2 kez yapıyor genelde. Tv hiç izletmedim ben. Şimdi de dikkatini çekmiyor belki bu yüzden. Her gün dışarı çıkarmaya çalışıyorum,dışarıda çok mutlu. Evde de oyuncaklarıyla oynuyoruz,emekleme çalışmaları yapiyiruz. Hafıza kartları vs var oradan şekilleri anlatıyorum ama en fazla bir iki dk bir oyuncak ilgisini çekiyor. Dans ediyoruz birlikte.
Emeklemeye çalışırken de sinirleniyor. Ilerleyemeyince agliyor bagiriyor. Huyu mu böyle bilmiyorum ki.

Teşekkür ederim cevap icin. Inşallah bir an önce düzelir benim bebegim de. Ben de sorunu olduğunu düşünmeye başladım artık ne yapsam fayda etmiyor sanki
http://araflisehrazad.com/?p=296
Bu linki inceleyin isterseniz bebek karakterlerini çok iyi analiz etmiş tracy hogg. Mesela ben testi çözdüğümde çıkan sonuç çok net yansıtıyordu oğlumu.

Bircok kisiye aynı seyi yazdım .Etrafımda gördüğüm ve bizi tanıyanların gördügü en zor bebekti oglum .
7 ay uyumadan agladık ve birçok kaza atlattık yaramazlık ,huysuzluk dert ooooo
Simdi oniki yasında ve harika bir cocuk .
Ama o zor günleri bile özlüyorum .Bu kadar net .
Ge çe cek ve ÖZLEYECEKSİN.

Ben de ozluyorum.
Ah ah.
Ne kadar zordu ama keske donebilsem o gunlere

Ayyy benimkide 10.5 aylık ama hala aynı.Zaten kolikti hiç susmazdı tam geçti dedim diş başladı o da geçti dedim hasta oldu tamam bu defa biraz rahatladım dedim işe başladım hiç uyanmayan çocuk başladı saat başı uyanıp ağlamaya.Sürekli bana yapışık kollar hep açık kucağa al diyor yani:)Doğduğu günden beri evde olduğum zamanlar hep bana yapışık her yere peşimden Gelir.ve bence kesinlikle söylediklerimi anlıyor örneğin sabah annecim ben işe gidicem ve gelicem dedim baktı baktı dit dedi ve yüzüme bi tane vurdu yüzüme şok oldumAma bence bu günlerin keyfini çıkaralım büyütünce gelmeyecekler kucağımıza

Sizi üzmek istemem ama geçmiyor.
Doğduğundan beri aynı şekilde olan bebeğim şuan 21 aylık, hala geçmedi.
Yapışık ikiz gibiyiz.
Kendi başına yaptığı şeyleri bile eğer orada ben barsam yapmıyor, bana da yaptırmıyor.
Su içemiyorum desem yeridir, kucağımdan bıraktığım anda kendini yerlere atarak boğulurcasına ağlıyor.
Huyu bu, kabullenmek gerek başka çare yok.
Olsaydı emin olum bulmuş olurdum, donuma işeyecek hale gelmekten bıktım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…