Geçecek mi bu gunler:(

Bir yasında bebegım 1. 5 aydır faln yuruyor bıraz rahatladık... Ama hala agladıgı yemek yaparken kucagımda durdugu oluyo.. Anı anını tutmuyor.. Benımkıde sızınkı gbı cok ağlardı psıkologa bıle gıtmeyı dusundum.. Ben cok kafama vurdum sinirden :) Rabbim guzel gunler de gosterır ınsallah Allah bagıslasın

11 aylik benim paşamda tam anlattiğiniz şeyleri yaşiyorum. Allah yardimcimiz olsun ben ne denediysem cözüm olmadi.

“Tuvalete giriyorum, geleceğim.”Tuvaleti, neden gittiğini anlamasına gerek yok. Bu cümleyi her seferinde duyacak, kısa süreceğini ve geri döneceğini öğrenecek. Bir süre sonra tepki vermeyecek.
Alışılmış çaresizlik gibi bir şey yani mantıklı

kızım öyleydi, bazı anlarda ben de ağlama krizlerine girerdim, ama inanın gececek, hepsini gülümseyerek hatırlayacaksınız, ihtiyacınız olan tek şey, bir yakınınızın arada bir gelip sizden bebeği alması ve 1 saat bıle olsa kendınızle başbaşa kalmanız, oofff o günlerim geldi aklıma, çok zor cidden ama gececek merak etmeyın....

Geçecek ..

Ben yastığı yüzüme basıp ,avazım çıktığı kadar bağırıyordum, çığlık atıyordum yani :) depresyona bile girdim ama geçti gitti .

Ilerde de çok inatçı ve dedikçi olacak kendimden biliyorum bende aynen öyle bir çocuktum

Çok teşekkür ederim. Tüm yorumlar icin teşekkür ederim biliyorum geçecek ama yaşamış birilerinden duymak iyi geldi.

Eyvah eyvah,isim var desenize:)
Ilk çocuk mu
Bende aynı öyle bir çocukmuşum sonra kardeşim doğmuş annem ne olursa olsun bunu sallamaya kucağa alıştırmayacağım Demiş alıştırmadı ikinci de sizde daha katı davranırsınız

Ilk cocuk evet. Benim çocukluğum da aynı oğlum gibiymiş gerçi annemi bezdirmisim:) cocuktan önce hep derdim aman kucağa alıştırmayacağım,yok kendi kendine uyuyacak. simdi bakıyorum da bayağı pollyannaymisim

Büyüyünce yandın sen

benim de bir arkadaşımın bebeği bu şekildeydi. gün içerisinde evde kanguru ile işlerini görüyordu. en azından ağlama sızlama olmayınca insan biraz kafasını toparlayabiliyor. uyku eğitimi için de bir danışmandan yardım almışlardı. 2 hafta içerisinde uyku eğitimi almıştı çocuk arkadaşım da çok rahata ermişti. 1 yaşından sonra yavaş yavaş düzeliyor sabır biraz Rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…