Geçecek mi?

Allah bunlari bildigi gibi yapsin.. zaten bunlar her gun disari cikmayla kendileri bitiriyolar herseyi..ne demek bu? Seninle vakit gecirmek istemiyorum...tercihim farkli.. ne ilgi ne cinsellik.. pehhh cehenneme kdr yolun var diycende bunlara...Allah korkusu var neyseki

Offf kızlar

O kadar bunaldım ki. Hayattan, yaşamaktan yoruldum. Mutsuzluktan hücrelerim yoruldu.

Her gün rutin sabah koşa koşa çocuğu hazırlarım. Kendim de aynı şekilde koştur koştur giyin makyaj yap. Çocuğun montuna kadar ben giydiririm, eşimin kucağına veririm , eşim bırakıyor annemlere. Sonra koşa koşa işe giderim.

Akşam eve gelirim. üstümü bile değiştiremeden yemek yaparım. Oğlum dur, aç ağzını biraz daha ye, dökme annecim bla bla. Sonra masayı toplarım. Şöyle bi ortalığı süpürürüm. Tüm bunlar olur biter eşim karnını doyurur çıkar gider. Sonra çay demlerim kendime, hiçbi zaman sıcak içemediğim o çayı inatla demlerim.

Oğlumla oyun oynarız, gün içinde en sevdiğim Şey. Sonra kuzumu uyuturum. Kendime bi çay koyarım. Eşim gelir sonra aklıma. Evliliğim. Hayatım. Ailem. Düşünürken yine çayım soğur. Eşimi seviyor muyum demiştim ya size;

Şunu farkediyorum derdim başka erkekler gibi olmaması fakan değil. O erkeklerin de m.l olduğunun zaten farkındayım. Derdim eskisi gibi olmayışımız. Nasıl yıprandım acaba ben dedim. Hamileyken yazdığım günlüğümü çıkardım bazanın altından. Tek tek okudum. Bazen o kadar ağlamışım ki mürekkepler dağılmış sayfada. Eşimi ne kadar sevdiğimi ama onun beni nasıl yıprattığını yazmışım sayfalarca. Oğluma sormuşum, geçecek mi? Diye. Daha doğmamış miniğimden medet ummuşum. Geçmedi nitekim aksine her şey daha da kötü oldu. Geçecek mi kızlar?

Keşke her şey eskisi gibi olsa. Keşke eşimi o kadar çok sevsem hala. Keşke bana onca şeyi yaşatmasaydı. Keşke ailesi bu kadar umursamaz olmasaydı....

Boşanmak istiyor muyum? Bilmşyorum. Eşime kıyamıyorum işte. Nasıl bi alışkanlık bu ya da nasıl bi delilik?

Her akşam biraz ağlayıp sonra uyuyorum. İyiki Kk var diyorum. Buraya girip bir şeylere kafa yorduğumda sıkıntılarıma odaklanmıyorum en azından.
Çok içten yazmışsinız cok üzüldüm..eşinizin her akşam çikmasina bi dur demeniz lazım..gidersen bi daha eve gelme diyip anahtarini alin ya da siz bi süfe annenizde kalin

Onu eskisi gibi sevmek istiyorsan eğer fırsat vereceksin.
Kal gitme diyeceksin mesela.
Yani istiyorum seni yanımda istiyorum demen gerekiyorsa diyeceksin.

Düşünemediğini düşündüreceksin.
Ben söylemeden yapsın hepimizin derdi ama kuş beyinlilerde yok o kadar kapasite..

Üzgünüm gerçeği kabullenmek zorundayız.

Onu eskisi gibi sevmek istiyorsan eğer fırsat vereceksin.
Kal gitme diyeceksin mesela.
Yani istiyorum seni yanımda istiyorum demen gerekiyorsa diyeceksin.

Düşünemediğini düşündüreceksin.
Ben söylemeden yapsın hepimizin derdi ama kuş beyinlilerde yok o kadar kapasite..

Üzgünüm gerçeği kabullenmek zorundayız.

:KK200:

Diyemiyo işte diyemiyo....
Oda benden çünkü
Dimi Feronika'm :))))

Bir arkadasimin esi de surekli evde disari cikmak adina yaptikleri birsey yok.Gozumun onunde gorunce sinir krizi geciriyorum diyor.Bence bu daha kotu hergun yemek yapiyor disarda yemek yemek aktivite yok.

Esine sorumluluklarini hatirlat. Cocuguna montunu kendi giymesi icin tesvik et. Herseyi tek basina yuklenme.

Kızlar bu arada, eşim bugün benden erken gelmiş
Eve ve evi toparlamış. Düzenlemiş. Yemek yapmış. Bi ara burayı okuduğunu falan düşündüm.

Nereden çıktı dedim. İçimden geldi dedi. Büyük tepki vermedim. Sarılmak istedim ama yapamadım. Sağol eline sağlık dedim. Yemeği yedik. Sonra çay demledi, beraber içtik. Motorsikletini değiştirmek istiyormuş. Takas yapacakmış. Sana da kask alalım artık ehehhee falan dedi. Yani bende gülümsedim sadece. Robot gibiyim. Adamı da hayattan soğuttum :(
sonra da dışarı çıktı işte

Kızlar bu arada, eşim bugün benden erken gelmiş
Eve ve evi toparlamış. Düzenlemiş. Yemek yapmış. Bi ara burayı okuduğunu falan düşündüm.

Nereden çıktı dedim. İçimden geldi dedi. Büyük tepki vermedim. Sarılmak istedim ama yapamadım. Sağol eline sağlık dedim. Yemeği yedik. Sonra çay demledi, beraber içtik. Motorsikletini değiştirmek istiyormuş. Takas yapacakmış. Sana da kask alalım artık ehehhee falan dedi. Yani bende gülümsedim sadece. Robot gibiyim. Adamı da hayattan soğuttum :KK43:
sonra da dışarı çıktı işte

Evi temizlemiş çünkü seni yumuşatıp motorunu değişiceni söylemek için doğru mu anladım eğer öyleyse çok sinir bozucu?

Keşke.. tamam bitti diyorum içimde. Bu sefer eşim alttan almaya başlıyor dünya iyisi melek gibi davranıyor. Bu kez yaptıkları unutuluyor. Anin tadını çıkarıyoruz artık. Ikimizde bi gün biteceğinim Farkındayız mesela ama gittiği yere kadar doya doya zaman geçirmeye çalışıyoruz. Ama içimi hep keniren beni günden güne hasta eden bu düşünce yok ediyor her gün beni. Niye belirsizlikte cambaz olayim ki diyorum yol çiz kendine. Bi yandan da olmuyor olmuyor olmuyor işte zamani var demek ki diyorum.
Beni anlatmissiniz ayni sey..

Back
X