Geceki fırtına ve ptesi

vesikaliyarim

Guru
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2014
8.951
En iyi cevaplar
1
15.784
388
45
Gecenin kör saatinde fırtına sesiyle uyandım, heryeri uçuyordu sürekli ses oldu zar zor uykuya daldım 1 saat kadar uyuyamadım..sabah alarm çaldı baktım bu sefer de alarmı yanlışlıkla uyanmam gereken saatin 1 saat öncesine kurmuşum...
Sabah ta cok yağmur vardı karanlıkta zarzor geldim..tam evden cıkmama havası vardı resmen...
İşe geldim daha saat 11 ama benim çok uykum var..Nasıl akşam olacak bakalım ya :(

Gecenin kör saatinde fırtına sesiyle uyandım, heryeri uçuyordu sürekli ses oldu zar zor uykuya daldım 1 saat kadar uyuyamadım..sabah alarm çaldı baktım bu sefer de alarmı yanlışlıkla uyanmam gereken saatin 1 saat öncesine kurmuşum...
Sabah ta cok yağmur vardı karanlıkta zarzor geldim..tam evden cıkmama havası vardı resmen...
İşe geldim daha saat 11 ama benim çok uykum var..Nasıl akşam olacak bakalım ya :KK43:
Hangi ildesiniz? Bende çocuğumun hastalığından dolayı gece boyu uyuyamadım ama söylediğiniz kadar ürkütücü değildi buralarda fırtına. Meteoroloji uyarmıştı bu gün için.

Başlanan gün biter.
Bana en zoru hazırlanıp dışarı çıkmak geliyor.
Bazen cidden çok çok zor geliyor.
Konuşacak modum olmuyor gün içinde de, ki sürekli konuşmak zorundayım.
Ama dönüş saati geldiğinde bugün bile bitti rahatlaması var ya o çok güzel :)

O kadar kötüyüm ki gözlerim kapanıyor...daha 6 saat var...türk kahvesi içtüm daha da uykum geldi sanki

Sabah erken kalkmayı hiç sevmiyorum ve sizi çok iyi anlıyorum:)

Ay valla yataktan zor kalktım kesinlikle dışarı cikalacak bi hava değildi...boyle zamanlarda neydi zorum ne calısıyorum diyorum...ama calısmadıgım bi dönem oldu o da kötüydü...o zaman da herkes çalışıyor yoğun ben bomboş gibi hissediyordum

Ay valla yataktan zor kalktım kesinlikle dışarı cikalacak bi hava değildi...boyle zamanlarda neydi zorum ne calısıyorum diyorum...ama calısmadıgım bi dönem oldu o da kötüydü...o zaman da herkes çalışıyor yoğun ben bomboş gibi hissediyordum
Çalışma saatleri, koşulları insani değil ki. Çoğu işte çalışmak fiziksel ve ruhsal olarak çok yıpratıyor. Çalışmaya alışan insan da evde oturamıyor. Allah yardımcınız olsun. Geceleri iyi dinlenmeye çalışın

Çalışma saatleri, koşulları insani değil ki. Çoğu işte çalışmak fiziksel ve ruhsal olarak çok yıpratıyor. Çalışmaya alışan insan da evde oturamıyor. Allah yardımcınız olsun. Geceleri iyi dinlenmeye çalışın

Gece de bana kalsın diye gec yatıyorum zaman yetmiyor insana ya :( sağolun

ay o ofiste uykum basması hissi çok beter ya, ben öyle durumlarda direkt yerimden kalkarım lavaboya falan giderim, kahve icerim. ama yeterki hareket ediyim. o sandalyede başım düşer gibi olur yerimde oturursam. muhakkak hareket edin. sonra kendiliğinden bi bakmışsın geçmişse :KK49: :kahve:

Back
X