Geceki fırtına ve ptesi

Gecenin kör saatinde fırtına sesiyle uyandım, heryeri uçuyordu sürekli ses oldu zar zor uykuya daldım 1 saat kadar uyuyamadım..sabah alarm çaldı baktım bu sefer de alarmı yanlışlıkla uyanmam gereken saatin 1 saat öncesine kurmuşum...
Sabah ta cok yağmur vardı karanlıkta zarzor geldim..tam evden cıkmama havası vardı resmen...
İşe geldim daha saat 11 ama benim çok uykum var..Nasıl akşam olacak bakalım ya :KK43:
Burda da çok korkunçtu,bir de en üst kattayız çatıdan hep çatırtılar geldi bu sefer de deprem mi oluyor diye sıçradım.Öyle öyle sabah oldu sarhoş gibiyim 😫 kahve ve yeşil çayla ayılıyorum ben sizde deneyebilirsiniz

Burda da çok korkunçtu,bir de en üst kattayız çatıdan hep çatırtılar geldi bu sefer de deprem mi oluyor diye sıçradım.Öyle öyle sabah oldu sarhoş gibiyim 😫 kahve ve yeşil çayla ayılıyorum ben sizde deneyebilirsiniz

Ben de aynen evde yalnızdım ve deprem diye uyandım..kahve daha da mı uyutuyor nedir türk kahvesi bana mısın demiyor :)

Size en acilinden uykusuz bir brbe diliyorum 😂😂
3 gecedir , gecede 3 saat uyuyarak sabah 5.30 da kalkip gece 9'a kadar calisiyorum
Ben nerelere gidem ne edem bilemedim :KK14::KK76:

Bu sabah kalkınca dedim ki, pazartesi sabahı keşke pazartesi sendromu yaşıyor olsaydım. İse gitmek için hazırlanıyor olsaydım. Uykuyu alamadan ise gitmek de zor ama cidden insan işsiz olunca ona bile özeniyor.

Aynen doğrusun..Ben o duyguyu da yaşadım uyumak bilr gözünde olmuyor çalışmaya alışan için...Ama hiç çalılmamışlar için rahatsızlık verici olmuyor

Ya işte bu bakış açısını bırakın...Ay hiç derdi yok bunu dert edinmiş biz nelerle uğraşıyoruz mod...kardeşim yazdım okursan bunlara da cvp yazdım ya hala daha aynı seyi yazıpdurmayın

Yooo ciddi manada yazdım. Allah başka dert vermesin tek derdiniz bu olsun. Art niyetle yazmadım yani.
En fazla 6 saat daha dayanır eve gidince uyursunuz. Zira sizinle aynı durumdayım şuan ama çok şükür dediğim gibi tek derdimiz bu olsun.

Back
X