Geceleri buralarda araştırma yapan gece kuşu arkadaşlarım hadi sohbete

İnsanlar umud etmekle korkmak arasında yasarlar zaten biri bitse denge kaçar yasamın tadı kalmaz..

Merhaba, her zaman hem umudum var hem korkum ama elbette bir gun anne olmanin mutlulugunu da yaşıyo olcaz. Diyanet radyoda arada bi denk geliyo diyoki zor olana talip olmak iste bizimki sadece bu sadece birazcik zor olana talip olduk insalah biz de sabredip sonunda istedigimize yani bebislerimize kavusacaz

canlar merhaba nasılsınız?yorucu birgün geçirdim arkadaşımın oğluna baktım bugün sabahın erken saatlerinden beri uykusuzum akşama birde misafir geldi.szleri bekleyemedim bu gece.ben en son yani 2.denememde bu defa da olmazsa tedavi olmucam demiştim.dondurulmuşları öylesine çöpe gitmesin diye dondurttum.ama negatiften snra doktorum aradığında konuştuğumda ağzından çıkan iki kelime benim tekrar umutlanmamı sağladı.ömür umuttan önce bitmeli..inşallah yüzümüz güler sonunda bizde yavrularımızı paylaşırız.iyi geceler öpüldünz

Cok dogru soylemis doktorun Allah bebegimiz olana kadar sabretme gucu versin bizlere inşallah

Kactinizmi kizzz kimse yokmu..?
Benim sayfam degistigi icin artik sayfayi kim okuyo goremyrum.
Nerdesiniz

Kimseler yok buralarda, adet olmayi bekliyorum bekleyince gelmiyo yaa sinir oluyorum insallah baslicam tedaviye

Bende bu gece kuşlarındanim :) ekimde 3. denemem olucak insallah. Gebelik aşısını deneyen var mi acaba?

Allah yardimcin olsun canim benim ilk denemem olacak ama diger topiclerde okuyorum gebelik asisi yaptiranlar var sanirim bi kac denemeden sonra yapiyolarmis bi de rahime cizik atilmasimi ne oyle bisey okuyorum tam ne oldugunu bilmiyorum bildiklerimi yazayim dedim :) insallah bu sefer olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…