Geceleri buralarda araştırma yapan gece kuşu arkadaşlarım hadi sohbete

buarada bende 25 yaşındayım erken evlendim eşim ilk aşkım.7 yılımız bitecek evlilikte ilk 3 yıl korunduk istemedik şimdide bebiş bizi istemiyorrrr

merhaba inş. cnmm en kısa zamanda Rabbim yüzünü güldürsün

ankara medikana canm öyle deme inşallah en yakın zamanda geleck kuzuların kaç yıllık evlisin insanlar özellikle burda paylaşılan hikayelerde 5 , 6 denemeler hep umut olmalı ama inşallah bu son zahmetler olur

ankara medikana canm öyle deme inşallah en yakın zamanda geleck kuzuların kaç yıllık evlisin insanlar özellikle burda paylaşılan hikayelerde 5 , 6 denemeler hep umut olmalı ama inşallah bu son zahmetler olur

ekimde 7 bitcek 8 yıla gircez canım.2 aşılama + 2 tüp bebek negatifi gördüm.inşallah dondurulmuşlarım son umudum pozitif görmek nasip olur.buarada bu topikte hamile olan arkadaş varmı ben yeniyim ya bilmiyorum tam

sen ekimde başlıyosun şim dondurulmuşlar için

ekim sonu gibi transferim olur sanırım.yeni adetim bitti bir dahaki adetin ikinci günü doktorum ağızdan hap kullanıcaksın dedi rahim kalınlaştırıcı sonra çözme / pgt derken anca o zamana gelir canım.inşallah ekim uğurlu gelir evlilik yıl dönümümze denk gelir belki transferim :) neyse canlar ben kaçar iyi geceler öpüldünz..yarın görüşüz

tamam cnm hadi bakalım hayırlı gelsin ekim sana iyi geceler

dondurulmuşlarda başarı daha fazla olduğu söyleniyor

ewet canım doktorumda öyle dedi inşallah bu defa olcak dedi.tek şüphem pgt genetik testinden sağlam çıkacak embriyom çıkacak mı?tek kafamı kurcalayan bu...inşallah herşey yolunda gider sonu güzel olur bebişim sıkı sıkı tutunur bana we 9 aylık maceramız başlar..:)

iyi geceler cnm Allaha emanet ol

kızlar bnde yatayım artık yarın temizliğe devam herkese iyi geceler buraları boş bıraklmayın görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…