- Konu Sahibi 1demetumut
-
en iyisini yapmışsın canm o topk dolar taşar emin ol ay üzerine açtığın için ekim kasımcılar bak gör bende uğrarım ara ara ben 25 yaşındayım 3 yılım bitecek evlilikte 1 negatif aşılama hazıranda ilk tüp denememi yaptım 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı sperm hız sayı ve morfoloji problemi ile uğraşıyoruz bakalım bu yolda neler görüp neler geçireceğiz
ben afyonda oturuyorum canım ankaraya eşimle ilkkez gittik 17 günümüz git gel ile geçti.keşke sonu güzel olsaydı.sorunumuz şimdiye kdr tek teşhis edilen polikistik over sendromu.medicana istanbulda sanırım değil mi?3.denemem için son umudum 2 dondurulmuşlarım var.inşallah bu cndefa nasip olur.ben hiç hamile kalamadım naip olmadı.
ben afyonda oturuyorum canım ankaraya eşimle ilkkez gittik 17 günümüz git gel ile geçti.keşke sonu güzel olsaydı.sorunumuz şimdiye kdr tek teşhis edilen polikistik over sendromu.medicana istanbulda sanırım değil mi?3.denemem için son umudum 2 dondurulmuşlarım var.inşallah bu defa nasip olur.ben hiç hamile kalamadım naip olmadı.
ankara medikana canm öyle deme inşallah en yakın zamanda geleck kuzuların kaç yıllık evlisin insanlar özellikle burda paylaşılan hikayelerde 5 , 6 denemeler hep umut olmalı ama inşallah bu son zahmetler olur
senin tüp bebek merkezi neresiydi
istanbulda ferti center tüp bebek bu sefer memorialde düşünüyorum
dondurulmuşlarıı vardı snırım yanlış mı hatırlıyorum
yok cnm sıfırdan baslayacaz tedaviye
sen ekimde başlıyosun şim dondurulmuşlar için
ekim sonu gibi transferim olur sanırım.yeni adetim bitti bir dahaki adetin ikinci günü doktorum ağızdan hap kullanıcaksın dedi rahim kalınlaştırıcı sonra çözme / pgt derken anca o zamana gelir canım.inşallah ekim uğurlu gelir evlilik yıl dönümümze denk gelir belki transferim :) neyse canlar ben kaçar iyi geceler öpüldünz..yarın görüşüz
dondurulmuşlarda başarı daha fazla olduğu söyleniyor
her şey güzle olur inşallah ataşehir memoriıl mı baya yorum var orayla ilgili
ekim sonu gibi transferim olur sanırım.yeni adetim bitti bir dahaki adetin ikinci günü doktorum ağızdan hap kullanıcaksın dedi rahim kalınlaştırıcı sonra çözme / pgt derken anca o zamana gelir canım.inşallah ekim uğurlu gelir evlilik yıl dönümümze denk gelir belki transferim :) neyse canlar ben kaçar iyi geceler öpüldünz..yarın görüşüz
kızlar bnde yatayım artık yarın temizliğe devam herkese iyi geceler buraları boş bıraklmayın görüşmek üzere
Detrrjankokusuna bayilan ben simdi kiyafetlerimde duydugum kalan hafif deterjan kokusundan bile ögürüyorum ins sende ögürürsun:) tabi isin sakası ins cok TATLI bi hamilelik geçirirsin :)Kolay gelsin canim...Temiz temiz oh mis.Evdeki o deterjan kokusuna bayilirim.
topikin adi ne canim?
Benim esim cok erken yatip erken ise gittigi icin dun gece kacistaydim.
Arada dogal calismalara devam dimi:)))
Cikmadik candan umut kesilmez.
Geldim ama hepiniz gitmissiniz.. Kızlar bu hamilelik cok enteresan ya allah size de yasamak nasip etsin sabah kalkıp ne yesem diye düşünüyorum ama hiç bise yiyesim gelmiyo ne düşünsem igreniyorum ama masanın basına geçip ağzım tadinca cok guzel geliyo :)) neyse iyi geceler anneciklerevet ikiz annemiz var mrsbeyaz bu gün uğramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?