Geceleri buralarda araştırma yapan gece kuşu arkadaşlarım hadi sohbete

sen nasılsın cnnm senin adetin ne zaman inş. olmazsın

iyim saol canım bende temizliğe başladım ...düzensizlek oluşmumştu düşükten sonra bu ayın 1 de oldum 1 gün sonra 15 den beri devam sanırık düzene girdi dedim bir süpriz olur falan diye ama olmadı napalım her şeye şükür belki ekiimde olur :44:

ne demişler çıkmadık candan ümit kesilmez mış rabbim inşallah bir gün kısmet edecek yürekten inanıyorm

kolay gelsin ccnm inş olmazsın bebegin sana süpriz yapar gelir hayırlısıyla

zeynep
sende ne vr ne yok yaş kac kac yıllık evliydin sanırım mayısda başlamayı düşünüyodun tedaviye belki o zamana kadar gelir meleğin
şimdi bir ilaç falan kullanıyormusun

zeynep
sende ne vr ne yok yaş kac kac yıllık evliydin sanırım mayısda başlamayı düşünüyodun tedaviye belki o zamana kadar gelir meleğin
şimdi bir ilaç falan kullanıyormusun

evet cnm inş. kısmet olursa mayıs gibi düşünüyorum ben 12 yıllık evliyim 31 yaşındayım 4aşılama 1 tüp bebek denedim ama hic biri tutmadı belki daha zamanı vardır Rabbim hepimize en yakın zamanda inş. hayırlı saglıklı evlat nasip etsin

inşallah zeynep hayırlısı ile sabırla bekleyeceğiz

canım hayırlısı olsun br şey soracağım centrumklink recai papuççu her şeyi kendi mi yapıyor yum toplama transfer ilğisinasıl

canım ultrasonları e2 yumurta ölçümü vs yi Gürhan bey var o yapıyor.recai hoca çok yoğun onu bulmak zor oluyor.yumurta toplamayıda Gürhan bey yaptı hatta uyandığımda hiç ağrım sızım olmadı eli çok hafif ki benden 11 tane toplanmıştı ilk denememde 5 tane toplandı 3 gün acısını çekmiştim.transferi Recai bey yapıyor.ilk başvurduğunda güzelce ultrason yapıp muayene ediyor,tahlil tetkiklerini Recai bey isteyip inceliyor dosyanı oluşturuyor sonraki aşamaları transfer hariç Gürhan bey yapıyor o da çok iyi bilgili bir doktor.tavsiye ederim merkezi.benim negatif hüznümü üzüntümü Recai hoca aradı o da yıkıldığını söyledi benle birlikte çok üzüldü.şevkatli babacan bir insan gerçekten

aileler biliyormu tedavi olduğunu bizimkiler bilmyodu bugüne kadar geçe anneme söyledim bilmiyorum iyi mi ettim kötümü

nasılsın bu gün topik açmışsın hayırlı olsun

merhaba canım iyiyim şükür yeni yeni kendimi düzeltiyorum hüznüm acım içimde olsada hayat devam ediyor.ewet açtım pek uğrayan yok ama dondurulmuş deniycekler vs paylaşalım diye açayım bi dedim.insan burda teselli buluyor dertleşerek.sen nasılsın?sen kendinden bahset kaç deneme yaptın tüpte ( sorun ne sizde

anladım canım problem neydi canım tekrar deneyeceksin sanırım bende aslında kasın ocak gb düşünüyorm benm doktorumda iyi memnunum ama duyduğumuda sormadan geçemiyorm bende medikanada yaptım ilk denememi ikincide orda olur büyük bir ihtimal

en iyisini yapmışsın canm o topk dolar taşar emin ol ay üzerine açtığın için ekim kasımcılar bak gör bende uğrarım ara ara ben 25 yaşındayım 3 yılım bitecek evlilikte 1 negatif aşılama hazıranda ilk tüp denememi yaptım 6 haftalıkken düşükle sonuçlandı sperm hız sayı ve morfoloji problemi ile uğraşıyoruz bakalım bu yolda neler görüp neler geçireceğiz

Bebeğimizin haberini aldığımda testte ilk etapta bağıra bağıra ağlıcam belki günlerce inanamıycam.cinsiyetini öğrendikten sonra yıllardır boş duran odası için kurduğumuz hayalleri eşimle gerçekleştircez.her tedavide bi sürü bebek eşyaları seçer alcam derdim onların hepsini alıcam hazırlıcam.dokuz ayın her günü rabbime binlerce kez şükür diyerek yavrumu kucağıma alacağım günün hayaliyle yaşıycam.we ne kadar canım tatlı da olsa acıya dayanıksız da olsam sırf şimdiki çektiğim acıdan daha çok mutluluğunu yaşayacağım doğumu normal isteyeceğim bebeğimin ilk sesini duymak hemen onu öpüp koklamak için.we ewimize geldiğimiz ilk gün sabaha kdr bebeğimi izlicem öpüp koklucam yavrumu.tek hayalim bu.allahtan tek isteğimde... bizim bu gece gece halimizi görsün yüreği acısın rabbimin dualarımızı kabul etsin inşallah...

aileler biliyormu tedavi olduğunu bizimkiler bilmyodu bugüne kadar geçe anneme söyledim bilmiyorum iyi mi ettim kötümü

cnm aileler uzakta olsaydı belki bende söylemezdim gerci benim kv istanbulda oturuyodu son 2 yıl öncesine kadar şimdi bizimle betaber rahatsiz lanınca bizimle kalmaya başladı yani evde gizli bisey olmuyo ama en başından beri biliyolar tedavi gördügümü

ben afyonda oturuyorum canım ankaraya eşimle ilkkez gittik 17 günümüz git gel ile geçti.keşke sonu güzel olsaydı.sorunumuz şimdiye kdr tek teşhis edilen polikistik over sendromu.medicana istanbulda sanırım değil mi?3.denemem için son umudum 2 dondurulmuşlarım var.inşallah bu defa nasip olur.ben hiç hamile kalamadım naip olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…