Geceleri buralarda araştırma yapan gece kuşu arkadaşlarım hadi sohbete

Canim insa allah o aradigin adres apansiz kapini calsin...

canım almanyada tüp bebek merkezleri nasıl kız haa sana bir şey soruyum belki bilgin vardır orda prooxd plus ı kaça satıyorlar

Canim burda makinalasmis bi sistem var.Bizim kadar cocuga onem vermiyolar.ilk merkezi degistim simdiki doktorum bi turk bayan eger euro d sizde varsa carsamba sabahlari cikiyo aysen hanim diye biri..
Bu prooxd plus I sorabilirim tanidigim eczane var...

gerçekten temizlik gbsi yok aynen depresif benimde perdeler falan filan bir taraftan dolanba yiyecekler koyuyorm bir taraftanda diyorum dolaba yişyecek kayrken kışlık aralık gb yaptırırsam tedaviyi hiç kalkmam eşim orda alır pişirir kalkmıyacagım yatacağim diyorum anlıyacağız her şeyde bebek varrrrrrrr rabbim sabır ver

var canım bi bakayım umarım güzl bir yerir sanada uğurlu gelir

Ama almanyada suna inaniyorum neyse onu soyluyolar oyle fazla para isteme falan yok.Ben Istanbulda bi merkeze histeroskopi fiyatini sordum 3500 tl dedi.Burda 70 Euro bj kadar fark olmamasi lazim

[QUOTE=depresifpollyana;aynen öyle..

bu arada yaşlar kaç ben 25

Son düzenleme:
Ama almanyada suna inaniyorum neyse onu soyluyolar oyle fazla para isteme falan yok.Ben Istanbulda bi merkeze histeroskopi fiyatini sordum 3500 tl dedi.Burda 70 Euro bj kadar fark olmamasi lazim

hadi canım naptın cnm valla hitreskopi fiyatını bilmiyorum 3500 yazmışsın 350 değil demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…