geceleri gözlerine uyku girmeyen ben:((

zlmm

artık böyle
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
902
43
118
Ankara
arkadaşlar iyi geceler uzun süredir çok sıkıntıdayım geceleri uyuyamıyorum napim ben

Son düzenleme:
neyin var :26::26:

buraya o kadar konu açtımki bununla ilgili eşim dolayısıyla küçük bir ilçeye geldim . Eşimin ailesi burada .tüm arkadaşlarım komşularım işimi bırakıp geldim . o kadar yalnızım ki nefes alamıyorum sanki

Sikintin ne biraz ac

buraya o kadar konu açtımki bununla ilgili eşim dolayısıyla küçük bir ilçeye geldim . Eşimin ailesi burada .tüm arkadaşlarım komşularım işimi bırakıp geldim . o kadar yalnızım ki nefes alamıyorum sanki

Himm baktim simdi hatirladim sizi. Esini seviyomusun.. Alismaya calis biraz..

Himm baktim simdi hatirladim sizi. Esini seviyomusun.. Alismaya calis biraz..

Eşimi seviyorum ama o ben burda yalnız kalmayım diye kendinden feragat ediiyor ilişkimiz de yıpranıyor bu da beni üzüyor. tek çözümüm ders çalışmak ama kafamı toplayamıyorum bir türlü , kelimeleri bile seçemiyorum şu an

Cokmu kucuk yer orasi

canım tabiki anlıyorum seni orada yeni insanlar bulmaya çalış

evet özellikle geceleri daha bastırıyor

bendede öyle oluyor buralarda takılıyorum işte sanki unutuyormuşum gibi uyuyunca rüyamda bile sorunlarımla uğraşıyorum öğlenleride çıkıp yürüyüş yapıyorum işe yarıyor ama biliyormusun birara öyle bir hale geldim ki şarkı dinlesem herşey aklıma geliyordu o haldeydim o yüzden spor yap ya çık yürüyüş yap sanırım eşinin aileside yakınıda olunca sıkıntı oldu ailenede yansıyor bu huzursuzluk yaratıyor

Allah razı olsun iyi insanlar ama kendi ailen gibi olmuyor tabiki. Farklı bir insan olup çıktım eski benden ben kalmadı. Eşime yürüyüşe gidelim diyorum o da sabahatan akşama kadar koşturuyor hali kalmıyor yalnız da gitmemi istemiyor. Çok aktif olup birden yalnızlığa düşünce bocaladım

Uyuyamayanlara ilac care dua edin baslayin okumaya elham fatiha 5 dk sonra deliksiz uyursunuz test edilip onaylanmistir :)

Uyuyamayanlara ilac care dua edin baslayin okumaya elham fatiha 5 dk sonra deliksiz uyursunuz test edilip onaylanmistir :)

saolun her akşam okurum yatmadan küçüklüğümden beri ama bu kötü düşünceler kafamdan çıkmıyor ne sabah kalkabiliyorum ne akşam yatabiliyorum .

bir şeyi ne kadar çok düşünürsen o kadar çok süreklileşir ve anlamsızlaşır. düşünmemeye çalış. aklına bir şey geldiğinde erteleme.
insanoğlunun alışmadığı hiçbir şey yok inan. ders çalışmaktan bahsetmişsin
öncelikle bu konuda yarına ertelememeye çabala. aklına geldiği an otur başına. saatler nasıl geçiyor anlamıyorsun bile.
neyse ilgili bu derslerin?

allah sağlık sorunu vermesin, pozitif düşünüp kendinizi rahatlatabilirsiniz. can sıkıntınıza iyi gelecek hobileriniz olsun, ege de olmak güzeldir biraz zamana ihtiyacınız var kanımca, şükür etmeyen gönül huzur bulamaz demişler, rahatlamak için bol bol şükür...ayrıca da uykusuz gecelerde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…