arkadaşlar iyi geceler uzun süredir çok sıkıntıdayım geceleri uyuyamıyorum napim ben
neyin var :26::26:
Sikintin ne biraz ac
buraya o kadar konu açtımki bununla ilgili eşim dolayısıyla küçük bir ilçeye geldim . Eşimin ailesi burada .tüm arkadaşlarım komşularım işimi bırakıp geldim . o kadar yalnızım ki nefes alamıyorum sanki
Himm baktim simdi hatirladim sizi. Esini seviyomusun.. Alismaya calis biraz..
buraya o kadar konu açtımki bununla ilgili eşim dolayısıyla küçük bir ilçeye geldim . Eşimin ailesi burada .tüm arkadaşlarım komşularım işimi bırakıp geldim . o kadar yalnızım ki nefes alamıyorum sanki
Eşimi seviyorum ama o ben burda yalnız kalmayım diye kendinden feragat ediiyor ilişkimiz de yıpranıyor bu da beni üzüyor. tek çözümüm ders çalışmak ama kafamı toplayamıyorum bir türlü , kelimeleri bile seçemiyorum şu an
Cokmu kucuk yer orasi
tatlım sana katılıyorum bende uyuyamıyorum sanırım kafanda sorunlarınla uğraştığın için bu böyle
canım tabiki anlıyorum seni orada yeni insanlar bulmaya çalış
evet özellikle geceleri daha bastırıyor
bendede öyle oluyor buralarda takılıyorum işte sanki unutuyormuşum gibi uyuyunca rüyamda bile sorunlarımla uğraşıyorum öğlenleride çıkıp yürüyüş yapıyorum işe yarıyor ama biliyormusun birara öyle bir hale geldim ki şarkı dinlesem herşey aklıma geliyordu o haldeydim o yüzden spor yap ya çık yürüyüş yap sanırım eşinin aileside yakınıda olunca sıkıntı oldu ailenede yansıyor bu huzursuzluk yaratıyor
Uyuyamayanlara ilac care dua edin baslayin okumaya elham fatiha 5 dk sonra deliksiz uyursunuz test edilip onaylanmistir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?