Zamanla alışırsınız inşallah. Çevrenizde kimse yokmu komşuluk yapabileceğiniz. Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama kurslar oluyor genelde pastacılık, takı tasarımı vs.arastırabilirsiniz imkanınız varsa. Biraz sosyalleşme imkanı bulabilirsiniz belki.Egenin küçük bir ilçesi. Ben ankaralıyım . Eski çevrem çok genişti o da tabi bi anda olmadı ama burada bu kadar bocalayacağımı düşünemedim hiç .
Canim bende aynen geceleri uyuyamıyorum .yani uyaniyorum.sonra kesin uyuyorum ama hafif. Benimde sıkıntım var inşallah Allahım feraha çıkarır. ..
Kendi kafana denk bir arkadaş bulacaksın kocayla ömür geçmez bilesin biz kadınlar konuşunca
rahatlarız orada yaşamanın extraları vardır onlara odaklan ,temiz hava,doğal yaşam bende ilçedeyim ilk başlarda tabiki insan bocalıyor ama sonra alışıyorsun geçen şehire gittiğimde havası .çok kötüydü ben bu kış grip dahi olmadım temiz hava,deniz benim ağaçlı bahçem burda AVM yok ama doğam var ,taze toprak kokusu ağaçlarda portakal, greyfuit para ödemiyorum çok sıkılırsam motorla dolaşıyorum kendince hayatını düzenle
Allah razı olsun iyi insanlar ama kendi ailen gibi olmuyor tabiki. Farklı bir insan olup çıktım eski benden ben kalmadı. Eşime yürüyüşe gidelim diyorum o da sabahatan akşama kadar koşturuyor hali kalmıyor yalnız da gitmemi istemiyor. Çok aktif olup birden yalnızlığa düşünce bocaladım
Paylaşmak isterseniz dinlerim, ben dua ediyorum Allahım ben seni bıraktığımda sen beni bırakma diyorum. Rabbim yardımcımız olsun.
Uykum geliyor aslında ama kafamı yastığa koyduğumda düşünceler yiyip bitiriyor
Canim ben şuanda 11 haftalik hamileyim. 10. Haftada kontrole gittiğimde aklıma evlenirken kan vermemistik Akdeniz anemisi için o geldi doktora dedim . Neyse baktılar ilk etapya kan alındı eşim ve benden sanırım şüphelendiler gerçi hamile olduğumdan her ihtimale bakıyorlar .kan alındı yine genetige bakılıyor. O kesin olacak eşim ve ben taşıyıcı olursak bebeğe bakacaklar yüzde 25 hasta olma ihtimali oluyor o zaman bakildiktan sonra eğer öyleyse alıyorlar taşıyıcı ise sorun yok . sonuçlar 15inde cikacakmis inşallah taşıyıcı değiliz yada en azından birimizde cikmazsa sorun yok.ama öyle olursa tüp bebekle normal olurmus. .canım seninki inan dert değil Allah sağlık versin
.
Esiniz neden tek cikmaniza izin vermiyorki sizin sikildiginizin farkinda degil galiba bence karsiniza alip yuzyuze konusun bence bir faydasi olur
Dua et arkadaşım rabbim büyük içini ferah tut.En kötü ihtimalle bile bebek sahibi olma şansın varmış bak. Hiç anne olamayacak insanlar var. İnşallah sağsalim alırsınız bebeğinizi kucağınıza
Diyorlar ya insanın neresi ağrıyorsa canı ordadır benimkide o misal. Herkesin dersi kendine ben ne kadar anlatsam hislerimi anlatamam sadece burada paylaşmak istedim
Eşin de orda senin gibi yalnız olsaydı bu kadar bunalmazdın bence, sanırım yeni evlisin evlilik zaten başlı başına alışılması gereken bir değişim bir de üstüne çok yeni insanlara bir anda katılmışsın. Yani bir nefes al önce tam olarak sorunun nedir onu bir düşün.. Onun çözümlerine yönel. Mesela bence sorunun kendini farklı şeylere adapte edememek... Bu sorun ben de de var ders çalışmak zorundayım ama yapamıyorum, saçma sapan düşünceler daha kolayıma geliyor çünkü. En iyisi ders çalışmayı zorunluluk olarak görmeyelim sevmeye çalışalım. Ben çalışacağım konuya başlamadan önce kendi kendime direktif veriyorum; aaa ne ilginç bir konu çok merak ediyordum zaten dur bir öğreneyim falan diye kendi kendime konuşuyorum örneğinYa da okuyacağım konuyu evde teksem eğer yüksek sesle bağıra bağıra okuyorum kafamdaki sesler yerine kendi sesimi duyuyorum böylece, zaten zamanla çalışmaya adapte olunca da kendiliğinden gelişiyor herşey... Bunlar sana verebileceğim tavsiyeler. Bir de eşine karşı çok fazla pozitif ol, o geldiğinde çok gülümse çok öp, bu da beynine 'ben mutluyum' direktifini verir. Kafanda insanları önemsizleştir, yaşadığın evin sana mutluluk vermesi için (dekorasyon anlamında) uğraş ver...
Sorun ne canim? Meditasyon yap biraz kendini daha iyi hissedersin.Uyumana yardimci olur.
evet arkadaşım tespitleriniz çok doğru. Bir anda her şeyimi kaybettim sanki . her şeyim değişti. Temizlik yapmak falan gelmiyor içimden zaten ilk defa bu kadar sorumluluğun altına girdim. Eşim sevgili dönemindeki gibi değil en ufak örnek vermem gerekirse komik gelcek belki ama biz sürekli el ele gezeriz buraya bi geldik eşim eline ver diyo öle tutuyoruz hani çevresi burdaya utanıomu bilmiyorumki.Eşimle severek evlendik çok ilgili oldu her zaman ama Evlilik sanki aşkı öldürüyor . bi de benim bu durumlar iyice içinden çıkılmaz hale getiriyor.
Uzun uzun yazmışsınız çok teşekkür ederim. sürekli spor yaparım ben bugün yürüyüş bandı ve bisiklet almış bana spora gidemiyorum diye. Saolsun .
Ders çalışmayı seviyorum İnşallah düzeni oturtucam . Çokkk teşekkür ederim. Saçmalamış, abartmış olabilirim bu sıralar düzgün düşünemiyorum.
Açıkçası ben ders çalışmayı sevmiyorumdemek ki benden şanslısın.. Daha ilk zamanlarda eşinin utanması da gayet normal inan bana. Ben daha eşime bazı şeyleri yeni yeni öğretiyorum, kendimde onunla birlikte nasıl öğreteceğimi öğreniyorum. O da benim neler beklediğimi öğreniyor ki eşim kız arkadaşı bol bol olmuş bir insan. Ama evlilik farklı işte bir utanç tutukluk geliyor üstlerine. Aşarsınız merak etme...
Bende uyuyamıyorum çok zor seni anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?