• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geceleri korkuyorum

Bende çok korkardim bi kaç yıl önce
Gece sabaha kadar uyuyamazdim
Aklima binbir türlü senaryo gelirdi
Ayaklarimdan tutup çekecekler , kapının arkasında birimi var vs. Diye düşünür dururdum

Sonra ne mi oldu :KK48:
Evlendim eşimin gece çalıştığı zamanlar öyle bi alistimki korkularla başbaşa kalmaya:KK45:
Simdi yattigim odanın kapısını kilitliyorum :KK48:
Demekki hâlâ korkuyorum :KK17:

2 sene yalnız yaşadım ve uyurken televizyon ya da pcde müzik akışı çoğunlukla açık olurdu.

Kilitleyin kapıları güzelce, çok rahatsız oluyorsanız birkaç oda ışığını da açık bırakın filan. Üstüne gitmeden geçmez, "Şimdi çok rahat uyuyacağım, güvendeyim" diye tekrar edin kendinize ve korku filmi filan izlemeyin bir süre.

2 sene yalnız yaşadım ve uyurken televizyon ya da pcde müzik akışı çoğunlukla açık olurdu.

Kilitleyin kapıları güzelce, çok rahatsız oluyorsanız birkaç oda ışığını da açık bırakın filan. Üstüne gitmeden geçmez, "Şimdi çok rahat uyuyacağım, güvendeyim" diye tekrar edin kendinize ve korku filmi filan izlemeyin bir süre.

Teşekkür ederim cevabınız için...
Korku filmi izlemiyorum daha çok polisiye ve cinayet filmleri ve dizileri izliyorum.

2 gun once friends dizisine başladım tekrar dan gençken bayaa gülerdim. Ama düzelme yok durumumda.

Ben ışıkları kapatıyorum ve tv,. Macbook kapalı... oda da karanlık ta korkularımı yenmeye çalısıyorum lakin uyuyana , bayılana kadar... senaryolar üretiyorum. Her rüzgar sessinden deprem olduğunu sanıyorum...

Kedi sahiplenmek istiyorum ama tüm gün calisiyorum. Annem apartmanda yazık, sahiplenme sakın diyor...

Gerilim cinayet vs tarzi seyler sebep durumuna.Tavsiyem yalniz yasiyorsun bu tarz filmlerden uzak dur.Cunku kurdugun seyler cok hayal urunu silahlarin lazer isigini gorecegini hayal etmen durumu ortaya koyuyor.Cozum sende

Arkadaşlar ya... ben 6 aydır yalnız yaşıyorum...

Ve sorun geceleri çok korkuyorum... bazen böyle saçma sapan senaryolar üretiyorum kafamda ... ama çok korkunç ve saçma... normal hayatımda paranoyak bir insan değilim ama geceleri bana birşey oluyor...

Birde geceleri rüzgar sesslerinden çok çok tırsıyorum... ne yapabilirim sizce bu korkuları yenmek için ?

Tekrar belirtmek istiyorum bu korkular sadece geceleri oluyor... tuvalet e kalkmaya dahi korkuyorum geceleri.

Not : 26 yaşındayım
Bu korkular çocukluğunuzdan gelen korkular, yaş ile ilgisi olmuyor tabi,eve hayvan alabilirsiniz mesela

Ben de ilk çalışmaya başladığımda tek kalıyordum. O korkuyu iyi biliyorum. Genelde tv açık kalırdı. Lodos çok ben çatı katı ve dışarda seraların naylonlarının sesi tam bir korku filmi ortamı. Çoğu gece sabaha karşı uyuyakalırmışım. Sonra düzeldi ama gece yattım sabah kalktım ne ses ne gürültü ki evim o kadar basitçe girilebilecek bir yerdeydi ki. İçini ferah tut, zihnini esen rüzgara değil gelecekteki güzel hayallerine odakla. Rüzgar ne güzel de mesela şimdi mışıl mışıl uyurum filan şeklinde düşün. O dönemimi dusunmeye calısıyorum nasıl hallettim diye. Ha uzun süre aile yanında tatilimi geçirdikten sonra evim evim güzel evim demiştim bu da bi yol tabi :D İnsan özgürlüğüne alışınca oortam güzel geliyor.

Tak kulaklıgı kulagına aç en sevdiğin slow müzigi ses duymassın.
Ben uyuyana kadar telde veya tablette bir şeyler izlerim ya da oyun oynarım elimde uyuyakalmış oluyorum.
Ona odaklandıgım için o an aklıma kötü deüşünceler gelmiyor.
Çok gece yanlız kaldım bende eşim görevdeyken.
Onlardan kalma bir alışkanlık.

Back
X