- 22 Şubat 2020
- 1.063
- 1.073
- 83
- Konu Sahibi Antisosyalkelebek
-
benim esim olsa buna musade etmezdi, onun icin esim bana kendisi butun altinlari aldi, kendi geleneklerini korumak icin, ailesine aldirmadi. biz yahudilerde altina takmak yokdur, para hediye. ama o kendi ailesi icinde yapti, ama kendi cebinden cikdi, onlarin deyilAynen öyle bana fırsat verdiler aslında oğullarını küçülttüler farkında değiller
Bende aynı düşüncedeydim araba alıyoruz bnm üzerime ev alıyoruz benim üzerime ama sonuç yinede hüsran kendimi kandırılmış hissediyorum
Boşver amann sağlık olsun bakalım bu dünyanın bide ötesi varAynen öyle bana fırsat verdiler aslında oğullarını küçülttüler farkında değiller
Bende aynı düşüncedeydim araba alıyoruz bnm üzerime ev alıyoruz benim üzerime ama sonuç yinede hüsran kendimi kandırılmış hissediyorum
Halbuki kendi kızlarının altınlarını kendi sakladı kv kp kızına araba aldırdı
Aynen ve tablo ürkütücü, bu gidişle alamıycaz biz, inşallah siz alırsınızHala duruyor, ev için saklıyoruz.
Benim çocuk olduğu için onları takamıyorum. Çocuğu çizer yıkarken, giydirirkenŞuan alyans yerine beştaş ve tek taş takıyorum kenarda da duran başka yüzükler var ama moda değişti takmıyorum duruyor alyansımı değiştiricem bakalım inşallah
Yok yok çizmiyor ya ben sürekli takıyorum çünkü sadece hamur işi falan yapacağım zaman çıkartıyorumBenim çocuk olduğu için onları takamıyorum. Çocuğu çizer yıkarken, giydirirken
Ay herşeyin tablosu ürküdücü oldu ya çok faiş fiyatlarAynen ve tablo ürkütücü, bu gidişle alamıycaz biz, inşallah siz alırsınız
Benim bulunduğum şehirden yana hiç ümidim yok. Bizimkisi bir teselli şte.Aynen ve tablo ürkütücü, bu gidişle alamıycaz biz, inşallah siz alırsınız
Bize kimse bişey takmadı bizde bişey yapmadık, şimdiki aklım olsa yine aynısını yapardımEvet kızlar düğün takılarınızı naptınız. Borçlaramı verdiniz evmi aldınız arabamı aldınız haybeye mi gitti. Hala sizinlemi
Oda güzelBize kimse bişey takmadı bizde bişey yapmadık, şimdiki aklım olsa yine aynısını yapardım
Benimkine tıpta kıymetli bebek diyorlar ya kesin çizerYok yok çizmiyor ya ben sürekli takıyorum çünkü sadece hamur işi falan yapacağım zaman çıkartıyorum
En güzeli bu aslında eşimde öyle yaptı ama işi bozan kp nin borç istemesi oldu bide üstüne borcu ödemedi Allah büyük bakalımbenim esim olsa buna musade etmezdi, onun icin esim bana kendisi butun altinlari aldi, kendi geleneklerini korumak icin, ailesine aldirmadi. biz yahudilerde altina takmak yokdur, para hediye. ama o kendi ailesi icinde yapti, ama kendi cebinden cikdi, onlarin deyil
Aynen öyle hakkımızı rabbim alırBoşver amann sağlık olsun bakalım bu dünyanın bide ötesi var
En nefret ettiğim şey aile içi borç para mevzusu valla asla geri gelmiyorEn güzeli bu aslında eşimde öyle yaptı ama işi bozan kp nin borç istemesi oldu bide üstüne borcu ödemedi Allah büyük bakalım
Aynen öyle hakkımızı rabbim alır
ozaman esinin babasi resmen ayip etmis, hayret ya. nasil rahat uyor bu tipler ve nasil aynaya bakiyorlar merrak ettim dogrusuEn güzeli bu aslında eşimde öyle yaptı ama işi bozan kp nin borç istemesi oldu bide üstüne borcu ödemedi Allah büyük bakalım
Aynen öyle hakkımızı rabbim alır
Sorma zaten her şey ateş pahası, böyle de gidecek gibi artarak. Allah hepimizin yardımcısı olsunAy herşeyin tablosu ürküdücü oldu ya çok faiş fiyatlar
Benim bulunduğum şehirde de aslında kira vereceğimize ev alsak mantığı hakimdi, hatta geçen yıl corona dan evvel niyetliydik ev geziyorduk sonra pandemi başladı, fiyatlar uçtu(baktığım bir ev gerçekten 100 milyar koydu üstüne mesela süreç içinde) e bizim altınlar da küçücük kaldı tabi toplam maliyetin içinde. Bekliyoruz bakalım ne olacakBenim bulunduğum şehirden yana hiç ümidim yok. Bizimkisi bir teselli şte.
Oh ne güzel. Düğünden önce beni götürdüler kuyumcuya, şunları alacağız diye liste saydılar. Ben altın kullanmıyorum, dedim. Yok, bunları almak zorundayız dediler. Yani başlık parasının günümüzdeki hâli olmuş bu altın olayı. Oysa eşimle aynı maaşı alıyoruz. Amaç kadını obje gibi göstermekBize kimse bişey takmadı bizde bişey yapmadık, şimdiki aklım olsa yine aynısını yapardım
Nakit kısmını çatır çatır balayında yedikEvet kızlar düğün takılarınızı naptınız. Borçlaramı verdiniz evmi aldınız arabamı aldınız haybeye mi gitti. Hala sizinlemi
cok dogru söyliyorsun, bende evlenmeden önce bu konu acilinca sasirdim, esimede dedim gerek yok diye, ya takmasan takma, bizimkiler böyle biliyor dedi, onun icin yapalim birsey olmaz dedi. aslinda esimde pek bu eski gelenkleri sevmezOh ne güzel. Düğünden önce beni götürdüler kuyumcuya, şunları alacağız diye liste saydılar. Ben altın kullanmıyorum, dedim. Yok, bunları almak zorundayız dediler. Yani başlık parasının günümüzdeki hâli olmuş bu altın olayı. Oysa eşimle aynı maaşı alıyoruz. Amaç kadını obje gibi göstermek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?