- 29 Kasım 2007
- 8.325
- 36
- 163
- Konu Sahibi Purposeless
-
- #1.001
Benimde aralıkta askerim var
Yaşamadan bilinmese tahmin edebiliyorum ben ona destek olmayı çok isterdim ama sanırımn ben daha kötü olucam çünkü ben daha şimdiden ağlamaya başladım haberlere burada okuduğum içli asker yazılarınaŞimdiden Allah kavuştursun, çok zormuş asker yolu beklemek, hele ki evliyken ayrı kalmak, say ki canından can kopardılar....
Yaşamadan bilinmese tahmin edebiliyorum ben ona destek olmayı çok isterdim ama sanırımn ben daha kötü olucam çünkü ben daha şimdiden ağlamaya başladım haberlere burada okuduğum içli asker yazılarına
Kesinlikle öyle , bakalım yeri belli olsunda yazarım buradanHep öyle diyoruz ama bir şekilde dayanıyoruz canım, Allah sabrını veriyor, arada bir yokluyor hasret feci şekilde ondan ötesi zaman kavramı işte, geçiyor bir şekilde, ama destek vermek zorunda kalıyorsun bazen, çünkü onlar orada daha kötü koşullarda kalıyorlar, destek her zaman karşılıklı olmalı, yoksa ilişkiler bitebiliyor...
Benimde aralıkta askerim var
Ne güzel anlatmışsın :) Evet o iyi olduğumu bilmeli onu orada üzmek istemiyorumCnm bnm smdiden allah kavustursun. Coook zor gunler sizleri bekliyor. Ne kdr uzgun olursan ol yinede o seni aradgnda iyiyim demeyi ogreniyoruz hepimiz. Cok iyiyim bni merak etme deyip teli kapattgmda hungur hungur agladgmi blirim. Bu zamana kdr onunla gecirdgmz gunlerin tek bir saniyesi ario insan. Ona bi kere sarilmak kokusunu icine cekmek bu dunyada sana verilebilecek en guzel hediye oluyor adeta. En buyuk kavgalarinizi bile ozluosun hani diosun yanimda olsada kavga etsek onada raziyim. Ne blim iste cnm cok garip duygular bunlar . . Yinede sevdgn kisiyi askerdeyken beklmek cooook gurur verici bi duygu :)
ŞAFAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKKKKKKK 68
68'İ 688888888888888888888888 DİYE UZATAMIYORUM çünkü günler çoğalıyor ne ne kadar uyuz bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?