- 15 Mayıs 2012
- 1.819
- 1.242
- 373
- 33
- Konu Sahibi Purposeless
-
Arkadasim hic uzup bunaltma kendini gercekten.
Simdi belki dusunursun soylemesi kolay diye ama..
Benim ablamda asker yolu bekledi nisanlilardi.
Agladi mahvetti kendini uzdu enistemide uzdu.
Bak gecti gitti...
Asil simdi guclu olmalisin ki erkek arkadasina destek cikasin.
Bir de onun psikolojisini dusun hic bilmedigi yere hic bilmedigi kisilerin arasina gidecek.
Gecer gercekten gecip gidiyor..
Dusunsene bir omur gecerken 460 gun de gececek...
Geriye bu gunlerin hatiralari anilari kalacak...
Belki bir gun bu gunleri yad edeceksin erkek arkadasinla.
Onemli olan aranizdaki sevgi birbirinize destek olmaniz bu surecte.
Allah kavustursun...
Tatlım üzme kendini gelip geçecek merak etme. Bende zamanında asker bekledim. Kısa dönem askerlik yaptı o açıdan şanslıydım. İnsan tabi ki çok özlüyor. Hayattan soyutluyor insan kendini. Dışarı çıkmak istemiyorsun. Telefon eline yapışık yaşıyorsun ama bitiyor inan ki bitiyor. Sevgilimin askerden döndüğü zamanki ilk sarılmamızı hiç unutamam. Düşün 2 yıl geçti dönüşünün üzerinden. Zaman hızla akıyor. Tabi ki zorlanacaksın ama bitecek ve tez zamanda kavuşacaksın inşallah.
Bu arada benim sevgilimde havacı olarak Kütahya'da yapmıştı askerliğini. Kütahya genel olarak rahat bir yer merak etme. Usta birliğinde de büyük ihtimalle Kütahya'da kalır. Merak etme düşebileceği en iyi şehirlerden birine düşmüş. Bu anlamda en azından için rahat olsun.
Geçiyor canım hiç merak etme benm erkek arkadaşım gittti geldi,üstüne arkadaşımınki gitti o da bugün geliyor zaman akıp gidiyor dur demek olmaz
Benim de sözlüm askere gidecek canım ama tecilli daha.. Bende kara kara düşünüyorum nasıl geçecek günler diye.. Allah askerimize de, onları bekleyen bizlere de sabır versin.. :26:
geçermi bu 4608 yıldır hep aynı şehirde oldugum sözlüm 23ünde kütahyaya askere gidiyor.. ilk defa ayrı kalacağız. gitmesine cok az kaldı ve ben şimdiden nasıl gecer bu günler tasasına düştüm bile ( bnm gbi sevdıgını askere gönderecekler varmı ? şafaklarımızı beraber sayalm.. offff ooofff (((((((((
amin cnm.. naparm blmıorm ama özellikle ilk 1 ay kendımı yataga baglarım heralde :)) cok uyuyunca zaman cabuk gecıo gbı gelıor ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?