- 15 Mayıs 2012
- 1.819
- 1.242
- 373
- 33
- Konu Sahibi Purposeless
-
canım benım yaaa walla hiç üşenmeden en ince ayrıntısına kdr yazmıssın kuzum yaa.. cok ama cooooook tskkr ederm :)))
Rica ederim ne demek, detaylı yazmayınca anlaşılmıyor çünkü, tecrübeyle sabit, on sefer uğraşacağıma adam akıllı bir sefer uğraşayım dedim, öğretmen mantığı
Hadi hayırlı olsun tickerin, orada "Today is the day" yazan günleri de görmen dileğimle
amiiiiiinnnnn hocam cümlemizin inşallah :) o gn bi gelsinde çikolata dagıtcam herkese
Aahahaha ben de isterem... Benimki sütlü olsunŞey bir de yanında kahve de ısmarlan mı
ohooo sende ne masraflı cıktın kız
hehehe şaka bi yana walla o gün cüzdanımı alıp kaçsalar hırsıza el sallarım herhaldeokdr mutlu olurum bişey görmez gözüm.
hem burda okdr çilemi çekıonuz dert ortaklıgı yapıosunuz bana. istgnz çikolata ve kahve olsun be cnm =) feda olsun hepınıze:125::125::125::126::126:
Rica ederim ne demek, detaylı yazmayınca anlaşılmıyor çünkü, tecrübeyle sabit, on sefer uğraşacağıma adam akıllı bir sefer uğraşayım dedim, öğretmen mantığı
Hadi hayırlı olsun tickerin, orada "Today is the day" yazan günleri de görmen dileğimle
o "tecrübeyle sabit" kısmı ben oluyorum sanırım
AhahahahahahÇok güldüm kısss... Sen ve senin gibi bir kaç yaren daha diyelim
nası ümitszm bugn dha okdr çok warki bitmesine
Bitecek canım bitecek böyle ümitsiz olmaa askerlerimiz zaten ümitsizz onlara ümit vermemizz lazım..
hç ümitli olmk bile istemiorm bugn koywermk istiorm ewde bütün gün pijamayla oturup ağlamk istiorm erkanda aramasın istiorm onuda dha çk üzmiim die ama hpsi imkansz işteyim ağlayamm we erkana destek olmk zorundayım we ne olursa olsun 9ayı onsz geçircm
nası ümitszm bugn dha okdr çok warki bitmesine
tatlım hiiç merak etme... 460 geçiyor, üzerine 2 yıl geçiyor ve bebeğinin doğmasına haftalar bile kalabiliyor :)
4 yıl önce ben de senin gibiydim... 460 gecer mi diyordum... ama şimdi doğumumuza 2 aydan az kaldı :) sen sabret ve nişanlına destek ol...
ilk günlerde onu özlediğini belirten cümleleri cok sık kullanma... askerliğine alısana kadar en azından... bunu aleni bir şekilde belli edersen askerliği daha da geçmez bir hal alacaktır... memlekette olan tüm yasadığın sıkıntıları da anlatma... orada bire bin katıp kuruyorlar cünkü...
hepinize hayırlı teskereler kızlar şimdiden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?