- 24 Nisan 2014
- 580
- 514
- 323
- Konu Sahibi yagmur0007
-
Bu konuda uzman biri var kkda arkadaslar cagirir onu simdialtin, tam altin, bilezik deseniz gelir belki
Bu konuda uzman biri var kkda arkadaslar cagirir onu simdialtin, tam altin, bilezik deseniz gelir belki
Se le na gibi olmuş kız ahahah ay kimmiş o kimmiş merak etttim ben
Hiç bir şeyi de dökmüyorum, O konuda içim rahat. Aldığımız her şey yeniyor. haftalık düşünürsek 300 lira harcanıyor.Bazıları 1500 lira ile geçinebiliyo. Siz 2500 den bahsediyosunuz. Yemek dökmeyin yiyeceğiniz kadar yapın. Haftalık kendinize para ayırın 100 yada 150 bu hafta bu kadar harcama yapacam diyerek bu paranın dışına çıkmayın
Bas harfi limoncu. Kendisi bu tur islerde cok iyidir. Aile ekonomisi falan :))
Çok fazla gerçekten merak ettim ne yiyosunuz :)Hiç bir şeyi de dökmüyorum, O konuda içim rahat. Aldığımız her şey yeniyor. haftalık düşünürsek 300 lira harcanıyor.
Bilmiyorum arkadaşım ya çok yemekten değil de herşeyimizi kendimiz alıyoruz biz. Mesela çevremde arkadaşlarım memleketinden falan bi sürü şey getiriyolar. Biz de öyle bişey yok.Ben temizlik malzemeleri olsun, mutfak ihtiyaçları olsun (bakliyat vs) gross marketlerden alıyorum, hani şu toptan fiyatına parakende satanlardan. İki üç hatta dört ayda gittiğim bile oluyor. O baya farkettiriyor . Bi de az yeyin bacım iki bucuk milyarlık ne yiyonuz allasen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?