Geçim derdi,

aşkolsun ne dalgası geçicem.

nerede yaşıyosun canım sen ? belki sizin orası ucuzdur
eşimin veryansınları yüzünden öyle algıladım canım istanbuldayım ama hep azar azar alıyorum 3 kişiyiz sebzeyi yarımşar kg alsam yetiyo deterjan temizlik ürünleri vs ekonomik boy alıyorum bebek bezi desen uygun fiyatlı olanı kolluyorum öyle öyle yapıyorum birşeyler işte

ben benimkini anladım şimdi.

benim eşim evlenince yamyamgillerden okdupu için benim dokapta hiçbişey kdlmıyo.

muz al 2 kilo sabah çöpünü buluyosun.
tencere tencere yiyo yemekleri. kahvaltı sadece pazar yapıyoruz ama evde kahvaltılık hiç yok niye çünkü herşeyi yiyo.

Aylık mı ? Hahahaha hayır ben haftalık olarak kast ettim, yani sizin gibi düşünüyorum. Aylık 300 imkansız !

kopma çok dertliyim bu konuda. misafir için alışveriş yaptım diyelim ana dolapta herşey yarım yamalak nerde kocamın midesinde.

hiçbişey bulamasa alıyo ton balığı yiyo bitti mi yok krem peynir yiyo kaşık kaşık oda bitti mi nutella gerşey bitti
dondurucuya dalıyo börekleri yiyo

bide zayıfki görme

Mevsiminde ucuzken alın sebzeleri
Domates sos yapın kavanozlarda stoklayın, yemeklere koyar ya da menemen yaparsınız
Yine ucuzken taze fasulye, bezelye filan alın buzlukta küçük posetlerde stoklayın
Market tercihiniz Bim, A101, Şok gibi ucuz marketler olsun
Pazara gitmeniz çok mu sorun olur, gidilse daha uygun ve daha taze sebzeler alırsınız ( En azından stok yapacağınız zaman domates sos için kasayla domates alırken hani bi pazar görün, 1 gün işe gitmeyin bişey olmaz. )

2 kg muzu nasıl bitiriyor :) sabaha kadar zayıf mi bari bu kadar yemesine rağmen.

Başlığı okuyunca asgari ücretle 3 çocuk okutup kirada oturan biri yazdı sandım

ben pazardan alıyorum sebze-meyveyi ve fazla alıp dondurucuya koyuyorum. *Önce ihtiyaç listesi yapın önceliğiniz onlar olsun. Pahalı olan daima kaliteli değildir. *Faturaları düşürmeye çalışın doğalgazla birlikte elektrik ve suda katlanıyor. Ben suyu ısıtıp kullanıyorum yani musluktan sıcak su almıyorum çünkü su ısınana kadar çok su harcanıyor. *Temizlik planı yapın böylelikle herşey göz önünde olur ve yorulmazsınız. *haftalık yemek listesi yapın mesela p.tesi balık çarşamba et cuma tavuk yemeği gibi. Böylelikle hem ne yemek yapsam diye düşünmez hemde fazla almazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…