- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi yagmur0007
-
eşimin veryansınları yüzünden öyle algıladım canım istanbuldayım ama hep azar azar alıyorum 3 kişiyiz sebzeyi yarımşar kg alsam yetiyo deterjan temizlik ürünleri vs ekonomik boy alıyorum bebek bezi desen uygun fiyatlı olanı kolluyorum öyle öyle yapıyorum birşeyler işteaşkolsun ne dalgası geçicem.
nerede yaşıyosun canım sen ? belki sizin orası ucuzdur
eşimin veryansınları yüzünden öyle algıladım canım istanbuldayım ama hep azar azar alıyorum 3 kişiyiz sebzeyi yarımşar kg alsam yetiyo deterjan temizlik ürünleri vs ekonomik boy alıyorum bebek bezi desen uygun fiyatlı olanı kolluyorum öyle öyle yapıyorum birşeyler işte
ben benimkini anladım şimdi.
benim eşim evlenince yamyamgillerden okdupu için benim dokapta hiçbişey kdlmıyo.
muz al 2 kilo sabah çöpünü buluyosun.
tencere tencere yiyo yemekleri. kahvaltı sadece pazar yapıyoruz ama evde kahvaltılık hiç yok niye çünkü herşeyi yiyo.
ben şaşırıyorum evet.
200-300 liraya 1 ay mutfak nasıl döner anlamıyorum.
enucuz sebzenin kilosu 5 lira bunun içine birsürü şey konacak. yapın tenekesi 30dan başlıyo.
et desen 30-40tan aşağı bişey yok.
günlük 10 lirayla mümkün değil
ben imkansızı başarıyorum o zamanAylık mı ? Hahahaha hayır ben haftalık olarak kast ettim, yani sizin gibi düşünüyorum. Aylık 300 imkansız !
Aylık mı ? Hahahaha hayır ben haftalık olarak kast ettim, yani sizin gibi düşünüyorum. Aylık 300 imkansız !
ben imkansızı başarıyorum o zaman
aynen işte bu şartlarda imkandız. yazın msebzeler 1lira olursa et yarı fiyatına iner deterjanı hediye ederlerse ozaman olur:)
koptum yaaa
sağol cabım bide eşim bilse aslında borç bunaltıyo onu birazda ona veriyorumm benValla tebrikler, ben kısa kısa haftada min. 100-150 arası yapabiliyorum. O da iki kişiyiz, sebze, et ve tavuk ayarlıyorum her hafta. Tebrikler
kopma çok dertliyim bu konuda. misafir için alışveriş yaptım diyelim ana dolapta herşey yarım yamalak nerde kocamın midesinde.
hiçbişey bulamasa alıyo ton balığı yiyo bitti mi yok krem peynir yiyo kaşık kaşık oda bitti mi nutella gerşey bitti
dondurucuya dalıyo börekleri yiyo
bide zayıfki görme
yok ikimizde yemeğe çok düşkün değiliz faydası oluyor demekkiBiz de karı koca yamyamgillerdeniz onun da payı büyük tabii
sağol cabım bide eşim bilse aslında borç bunaltıyo onu birazda ona veriyorumm ben
2 kg muzu nasıl bitiriyor :) sabaha kadar zayıf mi bari bu kadar yemesine rağmen.ben benimkini anladım şimdi.
benim eşim evlenince yamyamgillerden okdupu için benim dokapta hiçbişey kdlmıyo.
muz al 2 kilo sabah çöpünü buluyosun.
tencere tencere yiyo yemekleri. kahvaltı sadece pazar yapıyoruz ama evde kahvaltılık hiç yok niye çünkü herşeyi yiyo.
2 kg muzu nasıl bitiriyor :) sabaha kadar zayıf mi bari bu kadar yemesine rağmen.
Benim ki 34 yasinda, boy 1.80 kilo evlenirken 60 gibiydi simdi 68çok zayıf 2,5 yıl önce 54 kiloydu şimdi 65 kilo ama yediklerine değil yaşa bağlıyo kiloyuda 30 olunca eritmiyonış vücut :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?