GEÇİM SIKINTISI

eblipse07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2017
93
32
3
39
Arkadaşlar lütfen yardım edin ne yapacağımı bilemiyorum 3 tane cocugum var ve memurum bi arkadaşıma kefil oldum ve işden alındı ve borçbana döndü kendisinede katiyen ulaşamıyorum eşim ise işsiz ve bugün evde çocuklarıma yedireceğim bi lokma ekmek bi kuru soğan bile yok kafayı yemek üzereyim n eyapacağım yardım edin lütfen......................

Birine kefil olmak demek o kişi borcu ödeyemezse ben öderim diye taahhüt vermektir.O halde burdan insanlara tavsiye bu şekilde biri sizden kefillik istediğinde bunları düşünün.Ben prensip olarak kimseye kefil olmam/yeminliyim vs..gibi bahane üretebilir kefil olmayabilirdiniz..Allah yardımcınız olsun ne diyelim.

evet haklısınız ödüyorum malesef ama gercekten kafayı sıyırmak üzereyim çocuklarıma ne yedireceğimi bilmiyorum
Kefil olmak o ödemezse ben öderim demek bunu bilmeniz gerekiyordu... Eşiniz iş bulsun tek başınıza 60bin 3 çocukla ödenmez

kefil olduğunuzdan eşinizin haberi varmıydı. kefil olduğunuz kişinin bi yakınına ulaşsanız

allah yardımcınz olsun su mübarek günde
hayat malesef acı tecrübelerle dolu
bende bu sekilde sınandım cok zor bir drum coksükür ekmemk ulduk ac acık kalmadık
ama cok yıprandım.maddi bir sınavdan geciyorum dayanıyorum sabrımın sonuna yaklastım ama
sükür ihtiyaclarımızı karsılıyoruz bunada sükür allah yardım etsin sizede

amin şuan beni çok ii anlarsınız kafayı yiyecem aksam eve gittiğimde ne yedireceğim ki şuan bile onlar evde aç oturuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…