evet 60 bin tlkefil olduğunuz rakam çok büyük müydü?
evet haklısınız ödüyorum malesef ama gercekten kafayı sıyırmak üzereyim çocuklarıma ne yedireceğimi bilmiyorumÖdemekten ya da kişiyi bulup ödemekten başka careniz yok Bu zamanda insan babasına bile kefil olmuyor büyük hata etmişsiniz geçmiş olsun..
hayır malesefeşiniz çalışmıyormu
hayıreşiniz çalışmıyormu
Kefil olmak o ödemezse ben öderim demek bunu bilmeniz gerekiyordu... Eşiniz iş bulsun tek başınıza 60bin 3 çocukla ödenmezevet haklısınız ödüyorum malesef ama gercekten kafayı sıyırmak üzereyim çocuklarıma ne yedireceğimi bilmiyorum
ben antalya kaş dayım malesef bu rası köy gibi sadece turistler geliyor diye çok pahalı iş olanağı sıfıreşin iş bulsun.
evet karşımdaki arkadaşım 10 yıllık birisiydi ve de memur du o yüzden kefil oldum suan ailesi de bilmiyormuş nerede oldugunu kayıp yaniKefil olmak o ödemezse ben öderim demek bunu bilmeniz gerekiyordu... Eşiniz iş bulsun tek başınıza 60bin 3 çocukla ödenmez
evet var ulaştık ama onlarda bilmiyorlarkefil olduğunuzdan eşinizin haberi varmıydı. kefil olduğunuz kişinin bi yakınına ulaşsanız
ooo çok buyk rakam eşin falan konuşsun o arkadası mutlaka bulun nerdeyse yarım daire parasıevet 60 bin tl
amin şuan beni çok ii anlarsınız kafayı yiyecem aksam eve gittiğimde ne yedireceğim ki şuan bile onlar evde aç oturuyorlarallah yardımcınz olsun su mübarek günde
hayat malesef acı tecrübelerle dolu
bende bu sekilde sınandım cok zor bir drum coksükür ekmemk ulduk ac acık kalmadık
ama cok yıprandım.maddi bir sınavdan geciyorum dayanıyorum sabrımın sonuna yaklastım ama
sükür ihtiyaclarımızı karsılıyoruz bunada sükür allah yardım etsin sizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?