- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
İnanın bu acımasızca gelebilir ama abime bile kefil olmam o kadar net ve karşıyım böyle kefil işlerine... Kefilsiz kredi çekemiyorsa vardır bir sorun ki cekememistir... Kimsenin nerde olduğunu bilmemesi de garip ... İşinden neden ayrıldı ?evet karşımdaki arkadaşım 10 yıllık birisiydi ve de memur du o yüzden kefil oldum suan ailesi de bilmiyormuş nerede oldugunu kayıp yani
okuldan 2:30 da çıkıolar ben ise 6 da evdeyimamin şuan beni çok ii anlarsınız kafayı yiyecem aksam eve gittiğimde ne yedireceğim ki şuan bile onlar evde aç oturuyorlar
ben antalya kaş dayım malesef bu rası köy gibi sadece turistler geliyor diye çok pahalı iş olanağı sıfır
fetö den dolayı ihraç edilmiş heralde yurt dışına kaçmışİnanın bu acımasızca gelebilir ama abime bile kefil olmam o kadar net ve karşıyım böyle kefil işlerine... Kefilsiz kredi çekemiyorsa vardır bir sorun ki cekememistir... Kimsenin nerde olduğunu bilmemesi de garip ... İşinden neden ayrıldı ?
sen başka bi yere atanmaya çalış o zaman.
sen başka bi yere atanmaya çalış o zaman.
6 yıl zorunluluğum var malesefsen başka bi yere atanmaya çalış o zaman.
fetö den dolayı ihraç edilmiş heralde yurt dışına kaçmış
6 yıl zorunluluğum var malesef
Bence gidememiştir yurt dışında... Eğer gittiyse de giden gitti ... Ailesine ulaşın ve parayı ödemesi için ricada bulunun ... Ne için çekmişti parayı ?fetö den dolayı ihraç edilmiş heralde yurt dışına kaçmış
6 yıl zorunluluğum var malesef
yok önemli değil bende eşimde Yetiştirme yurdundan çıktık eşim çalışmıyor malesef burada iş bulma olasılığı pek yok çünki çok dükkan yokGeçmiş olsun. Eşiniz de mi işten çıkarıldı? Kefil olduğunuz kişinin ailesine ulaşamıyor musunuz? Size aileniz veya eşinizin ailesi yardımcı olmuyor mu?
Çok soru sordum kusura bakmayın. Allah yardımcınız olsun.
yok haklısın ama evde kuru soğanım bile kalmadı berbat durumdayımÇok üzgünüm dalgada gecmıyorum patates yemegı yapmanı onerıyorum ancak sızı sadece bu borcmu yıktı gectı yoksa zaten esınzı calısmadıgı ıcın batık durumdamıydınız? Esınız gerekırse pazara cıksın
çok araştırdık ama malesef 1.500 tl ödüyorum taksiti bu bnm akılsızlığım tek üzüldüğüm nokta bunun ceremesini çocuklarım çekiyor inanın ayakkabıları bile yırtık kafayı yiyeceğim evde buzdolabımı sattım cep telefonumuzu televizyonumuzu sattık geçinebilmek için çocuklarım aç kalmasın diye ama yolun sonuna geldik galibamaasınızn bir kısmını kesinler tamamı degil lütfen bunları inceleyin arastırın öyle hareket edin ailesini bulun
su an eger size yollayacak param olsun 50 tl para yollardım size
pazardan alısveriş yapın sebxze meyve
un alın evde mutlaka un bulundurun yani allah yardım etsin
Eşinizin mesleği nedir ? Pazara çıkıp bişeyler satabilir....yok haklısın ama evde kuru soğanım bile kalmadı berbat durumdayım
evet haklısın ama onu yapabilmek için bile azıcık paran olması lazım geçen yıl kek felan yapıordum turistlere satıyordum mesaiden sonra ama suan onu cocuklarıma bile yapamıyorumcanım turistik yerdeyiz demişsin yaz da geldi eşin süs eşyaları falan satsa yada senin el becern varsa akşamları yapsan eşinde gündüzleri sahil kenarında satsa yabancılar el işlerine meraklı oluyorlar.
Sizin paralar himmet parası oldu desenize.fetö den dolayı ihraç edilmiş heralde yurt dışına kaçmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?