GEÇİM SIKINTISI

evet karşımdaki arkadaşım 10 yıllık birisiydi ve de memur du o yüzden kefil oldum suan ailesi de bilmiyormuş nerede oldugunu kayıp yani
İnanın bu acımasızca gelebilir ama abime bile kefil olmam o kadar net ve karşıyım böyle kefil işlerine... Kefilsiz kredi çekemiyorsa vardır bir sorun ki cekememistir... Kimsenin nerde olduğunu bilmemesi de garip ... İşinden neden ayrıldı ?

Geçmiş olsun. Eşiniz de mi işten çıkarıldı? Kefil olduğunuz kişinin ailesine ulaşamıyor musunuz? Size aileniz veya eşinizin ailesi yardımcı olmuyor mu?
Çok soru sordum kusura bakmayın. Allah yardımcınız olsun.

fetö den dolayı ihraç edilmiş heralde yurt dışına kaçmış

fetö den dolayı ihraç edilmiş heralde yurt dışına kaçmış
Bence gidememiştir yurt dışında... Eğer gittiyse de giden gitti ... Ailesine ulaşın ve parayı ödemesi için ricada bulunun ... Ne için çekmişti parayı ?

Çok üzgünüm dalgada gecmıyorum patates yemegı yapmanı onerıyorum ancak sızı sadece bu borcmu yıktı gectı yoksa zaten esınzı calısmadıgı ıcın batık durumdamıydınız? Esınız gerekırse pazara cıksın

maasınızn bir kısmını kesinler tamamı degil lütfen bunları inceleyin arastırın öyle hareket edin ailesini bulun
su an eger size yollayacak param olsun 50 tl para yollardım size
pazardan alısveriş yapın sebxze meyve
un alın evde mutlaka un bulundurun yani allah yardım etsin

6 yıl zorunluluğum var malesef
yok önemli değil bende eşimde Yetiştirme yurdundan çıktık eşim çalışmıyor malesef burada iş bulma olasılığı pek yok çünki çok dükkan yok

yok haklısın ama evde kuru soğanım bile kalmadı berbat durumdayım

canım turistik yerdeyiz demişsin yaz da geldi eşin süs eşyaları falan satsa yada senin el becern varsa akşamları yapsan eşinde gündüzleri sahil kenarında satsa yabancılar el işlerine meraklı oluyorlar.

çok araştırdık ama malesef 1.500 tl ödüyorum taksiti bu bnm akılsızlığım tek üzüldüğüm nokta bunun ceremesini çocuklarım çekiyor inanın ayakkabıları bile yırtık kafayı yiyeceğim evde buzdolabımı sattım cep telefonumuzu televizyonumuzu sattık geçinebilmek için çocuklarım aç kalmasın diye ama yolun sonuna geldik galiba

canım turistik yerdeyiz demişsin yaz da geldi eşin süs eşyaları falan satsa yada senin el becern varsa akşamları yapsan eşinde gündüzleri sahil kenarında satsa yabancılar el işlerine meraklı oluyorlar.
evet haklısın ama onu yapabilmek için bile azıcık paran olması lazım geçen yıl kek felan yapıordum turistlere satıyordum mesaiden sonra ama suan onu cocuklarıma bile yapamıyorum

Çocukları ailenize yollayın. Maaşın 1/4 i kesintiye uğruyor galiba Kalanı ile siz geçinirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…