pazar için gittik ama burada herkes köylü kendi ürettiklerini satıyorlar öbürleride halden alıyorlar ama parayla veriyorlar antalyadanEşinizin mesleği nedir ? Pazara çıkıp bişeyler satabilir....
Evet halden herkes para ile alıyor... Daha düşük fiyata alıp pazar fiyatına satıyorlar çok zor olmasa gerek... Şu an günde 15 lira bile kazansa çok şükür demeniz gerekiyor... Mesleği yok mu eşinizin ?pazar için gittik ama burada herkes köylü kendi ürettiklerini satıyorlar öbürleride halden alıyorlar ama parayla veriyorlar antalyadan
Allah Allah bir memur nasıl bu hale geliyor ya. Sizin ortalama 4 bin alıyor olmanız lazım. Gerekirse hamallık yapması gerekmiyor mu eşinizin. Ne demek iş yok oralarda yaz mevsimi başladı.çok araştırdık ama malesef 1.500 tl ödüyorum taksiti bu bnm akılsızlığım tek üzüldüğüm nokta bunun ceremesini çocuklarım çekiyor inanın ayakkabıları bile yırtık kafayı yiyeceğim evde buzdolabımı sattım cep telefonumuzu televizyonumuzu sattık geçinebilmek için çocuklarım aç kalmasın diye ama yolun sonuna geldik galiba
Ben ısrarla eşinin mesleğini öğrenmeye çalışıyorum ama hala cevap alamadım... Memurluğuna da geçtim konu sahibinin... Herşeye itiraz ediyor şu an ona canım sıkılıyor...Allah Allah bir memur nasıl bu hale geliyor ya. Sizin ortalama 4 bin alıyor olmanız lazım. Gerekirse hamallık yapması gerekmiyor mu eşinizin. Ne demek iş yok oralarda yaz mevsimi başladı.
Allah yardımcısı olsun ama senin nickin altındaki yazıyı bikaç dakikada kaç defa okudum bilemezsin.Ben ısrarla eşinin mesleğini öğrenmeye çalışıyorum ama hala cevap alamadım... Memurluğuna da geçtim konu sahibinin... Herşeye itiraz ediyor şu an ona canım sıkılıyor...
ben iyi kokular almıyorum. cep telefonları bilgisayarları satmışlar ama interneti kesmemişler heralde. yine de zor durum önyargılı olmak istemem.Ben ısrarla eşinin mesleğini öğrenmeye çalışıyorum ama hala cevap alamadım... Memurluğuna da geçtim konu sahibinin... Herşeye itiraz ediyor şu an ona canım sıkılıyor...
aynen simit satsın borç bulsun sermaye yapsın. yapsın işte birşeyler. iş yok deyip oturmasın. adana tarafına mevsimlik işçi olarak gitsin ama yapsın bişeyler.Allah Allah bir memur nasıl bu hale geliyor ya. Sizin ortalama 4 bin alıyor olmanız lazım. Gerekirse hamallık yapması gerekmiyor mu eşinizin. Ne demek iş yok oralarda yaz mevsimi başladı.
Mesai saati şuan memurlar için ordan yazıyor muhtemelen.ben iyi kokular almıyorum. cep telefonları bilgisayarları satmışlar ama interneti kesmemişler heralde. yine de zor durum önyargılı olmak istemem.
İnsan dediğin çalışır yaşamak için kazanmak zorunda ... Hele bir de erkek ise iki katı çalışmak zorunda ortada 3 tane bebe varken el ense yapan birini kabul edemiyorum ...Allah yardımcısı olsun ama senin nickin altındaki yazıyı bikaç dakikada kaç defa okudum bilemezsin.
Ya eşine söz geçiremiyor senin suçun diye ya da başka bişey var bu işte.
Benimde içime sinmedi ama olabiliyor böyle durumlarben iyi kokular almıyorum. cep telefonları bilgisayarları satmışlar ama interneti kesmemişler heralde. yine de zor durum önyargılı olmak istemem.
Aynen öyle. Tabi yetiştirme yurdundan çıktık dedi, kimsesiz olunca dur diyende olmaz çalışmak istemeyen kocaya. Kime şikayet edicek düzelsin diye lafı geçmiyorsa.İnsan dediğin çalışır yaşamak için kazanmak zorunda ... Hele bir de erkek ise iki katı çalışmak zorunda ortada 3 tane bebe varken el ense yapan birini kabul edemiyorum ...
Eşinin mesleğini bilsek bir şekilde yapabileceği işler konusunda yardımcı oluruz... Benim bildiğim yapılandırma yapılıyorAynen öyle. Tabi yetiştirme yurdundan çıktık dedi, kimsesiz olunca dur diyende olmaz çalışmak istemeyen kocaya. Kime şikayet edicek düzelsin diye lafı geçmiyorsa.
Ahh bilemiyorum yaa bu nasıl bişey, yapılandırma madur görülme vs bişey olmuyormu bu işlerde.
Arkadaş çıktı galiba. Bence vasıfsız eleman o yüzden çalışmıyor.Eşinin mesleğini bilsek bir şekilde yapabileceği işler konusunda yardımcı oluruz... Benim bildiğim yapılandırma yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?