GEÇİM SIKINTISI

pazar için gittik ama burada herkes köylü kendi ürettiklerini satıyorlar öbürleride halden alıyorlar ama parayla veriyorlar antalyadan
Evet halden herkes para ile alıyor... Daha düşük fiyata alıp pazar fiyatına satıyorlar çok zor olmasa gerek... Şu an günde 15 lira bile kazansa çok şükür demeniz gerekiyor... Mesleği yok mu eşinizin ?

Allah Allah bir memur nasıl bu hale geliyor ya. Sizin ortalama 4 bin alıyor olmanız lazım. Gerekirse hamallık yapması gerekmiyor mu eşinizin. Ne demek iş yok oralarda yaz mevsimi başladı.

mesela bebek patikleri falan örsen yapabilirsen amigurimi oyuncak yapsan. bulunduğun yerde ip satan tanıdık esnaf varsa ondan alsan satış yapınca ödeyeceğini söylesen

Allah Allah bir memur nasıl bu hale geliyor ya. Sizin ortalama 4 bin alıyor olmanız lazım. Gerekirse hamallık yapması gerekmiyor mu eşinizin. Ne demek iş yok oralarda yaz mevsimi başladı.
Ben ısrarla eşinin mesleğini öğrenmeye çalışıyorum ama hala cevap alamadım... Memurluğuna da geçtim konu sahibinin... Herşeye itiraz ediyor şu an ona canım sıkılıyor...

kaymakamlıktan, belediyeden çocuklarınız için yardım alın. aş evlerine uğrayın. yok öyle burası küçük yer diyip çalışmamak. o zaman büyük yerde iş bulup ailesine yollamalı. siz ed elinizden geldiğince çalışacaksınız. ek iş yapacaksınız. cep telefonunuzu pc'nizi satıp el işi olur, pazarda meyve sebze satışı olur yavaş yavaş düzelteceksiniz durumu. pazarcılık iyi yapıldığında çok iyi getirisi var.

Çalıştığınız kurumdan durumu bilen arkadaşlarınız yok mu onlar bi süre gıdanıza destek olsalar
Yada konu komşu birisi yemeklik vermez mi size

İnsan herşeysiz olurda aç olamaz ya olmamalı , açlık çok üzücü birşey

Memursun artmaz azalmaz maaş ama günü bellidir. Kefillik borcu kalınca banka onu yapilandirmadi mı,yani maaşın tamamı elden gitmiyordu r sonuçta.kmh da mı ekside ha da kredi kartı yok mu,

Ben ısrarla eşinin mesleğini öğrenmeye çalışıyorum ama hala cevap alamadım... Memurluğuna da geçtim konu sahibinin... Herşeye itiraz ediyor şu an ona canım sıkılıyor...
Allah yardımcısı olsun ama senin nickin altındaki yazıyı bikaç dakikada kaç defa okudum bilemezsin.

Ya eşine söz geçiremiyor senin suçun diye ya da başka bişey var bu işte.

ben iyi kokular almıyorum. cep telefonları bilgisayarları satmışlar ama interneti kesmemişler heralde. yine de zor durum önyargılı olmak istemem.

aynen simit satsın borç bulsun sermaye yapsın. yapsın işte birşeyler. iş yok deyip oturmasın. adana tarafına mevsimlik işçi olarak gitsin ama yapsın bişeyler.

Allah yardımcısı olsun ama senin nickin altındaki yazıyı bikaç dakikada kaç defa okudum bilemezsin.

Ya eşine söz geçiremiyor senin suçun diye ya da başka bişey var bu işte.
İnsan dediğin çalışır yaşamak için kazanmak zorunda ... Hele bir de erkek ise iki katı çalışmak zorunda ortada 3 tane bebe varken el ense yapan birini kabul edemiyorum ...

İnsan dediğin çalışır yaşamak için kazanmak zorunda ... Hele bir de erkek ise iki katı çalışmak zorunda ortada 3 tane bebe varken el ense yapan birini kabul edemiyorum ...
Aynen öyle. Tabi yetiştirme yurdundan çıktık dedi, kimsesiz olunca dur diyende olmaz çalışmak istemeyen kocaya. Kime şikayet edicek düzelsin diye lafı geçmiyorsa.
Ahh bilemiyorum yaa bu nasıl bişey, yapılandırma madur görülme vs bişey olmuyormu bu işlerde.

eşin pazarlarda tornetçilik yapsın ama boş durmasın. ben böyle iş yok deyipte yatan insanlara deli oluyorum. helede bu kişi erkekse. bende memurum ama akşamları örgüler yapıyorum etrafa satıyorum çokta alanlar oluyor. 2 çocuğum var asla boş durmayı sevmiyorum.

Eşinin mesleğini bilsek bir şekilde yapabileceği işler konusunda yardımcı oluruz... Benim bildiğim yapılandırma yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…