Neden saçma kendimi tuhaf hissettim aynı ortamdayız çünkü beni dışlamış olmuyor muSana söylememiş durumunda abartıyorsun saçma durum bence.
Ama çeyrek konusu durumunuz iyi değilse daha uygun bşy takılabilir.
Hm bencede sorun onda o yüzden mesafeO sana söylemediği için tuhaf hissetmeli. Sorun onda yani
Ister söyler ister söylemez. Bunun icin insan niye öfkelenir ki? Ben olsam bende herkese tek tek anlatmazdin zaten duyulan bisey.Arkadaşlar hemen konuya gireyim eltim hamileymiş . bütün ailenin bir arada olduğu bir gün ben oturma odasındayken öteki eltime mutfakta hamile olduğunu söylemiş ama bana söylemedi . Şunu da belirteyim hamile olan eltim diğer eltimle tartışmışlığı bile var benimle bi sorunu olmadığı halde bana değil ona söyledi . Tabi ben bunu sonradan öğrendim . İster istemez çok kızdım ve aramıza mesafe koydum . Geçen eşimede anlattım bana hak verdi ama çocuğa takılacak takıyla ilgili biraz tartıştık kaynımın durumu iyi ama bizim düğüne 600 lira taktı ama eşim çeyrek takacakmış . Bende istemiyorum falan dedim sonrada olay büyümesin diye tamam ne istiyorsan yap dedim . Doğru yapıyor muyum yoksa olayları abartıyor muyum
Bu konuyu bir kere daha açmıştınız sanırımArkadaşlar hemen konuya gireyim eltim hamileymiş . bütün ailenin bir arada olduğu bir gün ben oturma odasındayken öteki eltime mutfakta hamile olduğunu söylemiş ama bana söylemedi . Şunu da belirteyim hamile olan eltim diğer eltimle tartışmışlığı bile var benimle bi sorunu olmadığı halde bana değil ona söyledi . Tabi ben bunu sonradan öğrendim . İster istemez çok kızdım ve aramıza mesafe koydum . Geçen eşimede anlattım bana hak verdi ama çocuğa takılacak takıyla ilgili biraz tartıştık kaynımın durumu iyi ama bizim düğüne 600 lira taktı ama eşim çeyrek takacakmış . Bende istemiyorum falan dedim sonrada olay büyümesin diye tamam ne istiyorsan yap dedim . Doğru yapıyor muyum yoksa olayları abartıyor muyum
Ne kadar zor, yorucu bir insansinizArkadaşlar hemen konuya gireyim eltim hamileymiş . bütün ailenin bir arada olduğu bir gün ben oturma odasındayken öteki eltime mutfakta hamile olduğunu söylemiş ama bana söylemedi . Şunu da belirteyim hamile olan eltim diğer eltimle tartışmışlığı bile var benimle bi sorunu olmadığı halde bana değil ona söyledi . Tabi ben bunu sonradan öğrendim . İster istemez çok kızdım ve aramıza mesafe koydum . Geçen eşimede anlattım bana hak verdi ama çocuğa takılacak takıyla ilgili biraz tartıştık kaynımın durumu iyi ama bizim düğüne 600 lira taktı ama eşim çeyrek takacakmış . Bende istemiyorum falan dedim sonrada olay büyümesin diye tamam ne istiyorsan yap dedim . Doğru yapıyor muyum yoksa olayları abartıyor muyum
Aklımızda tutmuyoruz zaten kağıda yazıyoruzKendi ailem,eşimin ailesi farketmez. Karşılık güdülerek yapılan her şeyden tiksiniyorum. Değil ailemizden biri imkanlar dahilinde arkadaş&komşu için bile gereken neyse yaparız.
İmkan neyse o şekilde ama samimi,içten gelerek yani kağıda akla yazarak değil.
Siz gerçekten kimin bilmem kaç TL verdiğini,altın takıp takmadığını nasıl aklınızda tutuyorsunuz anlamıyorum. Hayat sizin karar sizin ama ben olsam bu hesaplara hele ki ailemle girmezdim.
Aynen ama işte birine söyle birine söyleme ne bileyim alındımSize söylemek zorunda değil, ki zaten günün sonunda hepinizin haberi olacak.
Kişiliğimi yorumlayın demedim.Konu üzerinden sadece konuyu yorumlayın . Sıcak bir üsluplaNe kadar zor, yorucu bir insansiniz
HayırBu konuyu bir kere daha açmıştınız sanırım
Ne muazzamAklımızda tutmuyoruz zaten kağıda yazıyoruz
Soğuk üslup olunca kabul etmiyor musunuzKişiliğimi yorumlayın demedim.Konu üzerinden sadece konuyu yorumlayın . Sıcak bir üslupla
Aynı konu daha önce açıldı birebir yani sadece takı konusu yoktu onda , aynı sekilde sizde aynı evdeyken mutfaktayken içeride konuşulmuştu ve daha sonra siz yanlış hatırlamıyorsam ya diğer eltiden ya da kayinvalideden duymustunuz falan , siz sanırım gebelik için çalışıyorsunuz olmuyordu diye ondan söylememişlerdir diye fikir yürütmüştük burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?