Geçimsiz biri miyim

Bende hatırlıyorum bu konuyu aynı kişi miydi acaba bilemedim. Hatta ben ona senin çocuğun olmadığı için üzülürsün diye dememişlerdir falan yazmıştım

Bende hatırlıyorum bu konuyu aynı kişi miydi acaba bilemedim. Hatta ben ona senin çocuğun olmadığı için üzülürsün diye dememişlerdir falan yazmıştım
Birebir aynı aslında konunun başı mutfakta konuşmaları oturma odasında olması , ve daha sonra öğrenmesi falan , yeni üyelik zaten diğeri ban falan yediyse o olabilir , gördüğüm okuduğum bir şeyi ayrıntısıyla asla unutmam çünkü

Hayır oğlum var benim çok şükür Allah sağlık versin ona

Bende hatırlıyorum bu konuyu aynı kişi miydi acaba bilemedim. Hatta ben ona senin çocuğun olmadığı için üzülürsün diye dememişlerdir falan yazmıştı
Oğlum var çok şükür

Arkadaşlar çocuğum var benim hatta çocuğuma çirkin diye seslenir kendisi ondan da bi kıl olmuş olabilirim sorun sadece söylememesi de değil takı mevzusu daha sinir bozucu benim için çünkü asgari ücretle çalışıyor eşim

Bunu yazmamın sebebi birkaç arkadaş başka konuya benzetmiş

Konu başlığındaki soruya cevabım : evet

Böyle bir mesaj yazmışsınız ama:

Abartiyorsunuz. Laf denk gekmiş mutfakta demiş hamileyim diye. Çeyrek de taksin yani bu ne kincilik. Once size demedi diye ceyrek takmasin demeniz cok garip. Bence sizden uzak dursunlar mazallah bebegi de kiskanir orda da ortaligı karıştirırsınız falan

bizim düğüne 600 lira taktı ama eşim çeyrek takacakmış .
Düğün dediğiniz kaç sene öncekiydi ve kaç gram altın eder?
Bana kalsa maddi durumumu zorlamazdım. 300 500 tl verirdim. Bana bu tip şeyler uzak geliyor.

Banada tanidik geldi. Bu konuyu kast ediyor olabilirmiyiz?

Müsait olunduğu anda bir anlık diğer eltiye söylenmiş olabilir. Belki onu daha yakın görüyordur kendine. Ancak muhtemelen dur hemen kimseye söyleme diye de tembihlemiştir diye düşünüyorum. Size haber uçuran elti yanlış yapmış esas. Daha doğru bir zamanda haber vermek istiyor olabilir.
Benim düğünümde de arkadaşlarım 100tl takmıştı. Ancak o zaman 1 gram altın 100 TL idi. Benim düğünümde eşimin kardeşi ve eltim resmî nikahlıydı henüz düğünleri olmamıştı. Onlar bize birşey takmadı. Biz de düğünde onlara takmadık. İlk onların çocukları oldu. Elimizden geleni yaptık. Denk diye düşünmeden. Sağolsun onlar da bizim çocuğumuzda yaptı. Çocuk/bebek nedeniyle küskünlük yapmayın. Hadi yaptınız diyelim uzatmayın. Güzel hediyeler alıp gönlünüzün temiz olduğunu gösterin hatta. Böyle yapmazsanız geçimsiz görünürsünüz evet.

Bu konudaki kişi sizseniz, bebek düşünmüyoruz derken aslında öyle olmadığını onaylamış olursunuz bu tavrınızla.

Hamile olup olmadığını size söylemek zorunda değil. Bu konuda haksızsınız.
Taki konusunda da ikisinin ortasında bir şey takılabilir veya para

Diğer eltiyle kavga bile etmişliği var doğru nazardan korkmuştur benim çocuğum yok ama diğerinin var

Diğer eltime gitmiştik ailecek orda söylemiş ben odadayken düşünebiliyor musunuz
Bakın burda da siz odadayken soylemis şu anki konuda da ? Üyelik varken 2. Üyelik açmak yasaktı diye biliyorum

Şu takı meselesi kadar anlamsız ve gülünç bir şey yok. Uyanık kayınbaba ve kayınvalidenin takılara konduğu bir sürü konu var burada. Bir de yeni evlilerden takıları istenir ki, diğer çocuk da evlenebilsin. Onlar bunu taktı, biz de şunu takmalıyız. Bir de yazılı kağıt tutuluyor. Tam bir görgüsüzlük hali. Yeni evlenenler de gelecek takılara göre borç batağına giriyorlar. Ailelerin yakasından düşemeyince sonradan niye bize karışıyorlar, bize bi şey yaptılar, yapmadılar davası yıllarca devam ediyor. Aile içinde çekememezlik elti-görümce-kayınvalide tartışmaları da cabası. Kadın arkadaşlarım kendimize gelelim, hayatımızı insancıklarla çekişerek, birbirimize zehir ederek geçirmeyelim. Şikayetçi olanlar da sanki görümce, elti veya kayınvalide değiller ya da onlar sütten çıkma ak kaşık. Yazık. Birkaç ay önce Trakya taraflarında karşılıklı takı (biri çeyrek diğeri yarım mı ne) anlaşmazlığı nedeniyle cinayet çıktı ve iki kişi öldü. Ölenlerden biri de damadın teyzesi.

Sahsen alinmam. Diger eltiyi kendine daha yakin görmüs olabilir. Yegene takilan takiyi da bana dügünde takilanla es tutmam. Gönlümden geceni takarim, esimi de engellemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…