- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
icinden gelmiyorsa demek ki ortada bir sevgide yok önceden yapiyorsa sonra yapmiyorsa öyle degil mi? maddi konudada kendisinden para istemedim hesabi bile bir kismini hep ben ödüyorum zaten. En azindan orda bile biraz yardim etmesini bekledim.Sevgililerin birbirine atacağı mesajın planlaması olmaz, zorla sevgi pıtırcıklığı bu kadar olur, içinden gelmiyorsa gelmiyordur bunu konu etmek bile tuhaf
Maddi konularda sevgiliden beklenti bana doğru gelmiyor, yağmasa da gürlemeli mi hayır yapamayacağı şeyi de söylememeli insan.
nasil degistiniz bir patlama noktasi yasadiniz mi?:)) bende oyleydim, ama eskiden
Evet aslinda.. ama zamanla olustu bazi seyler diyebilirim. hayal kirikliklarim cok oldu evliligimde gerek esimden ve ailesinden yana..anladimki kimseye iyilik perisi gibi davranmayacaksin..nasil degistiniz bir patlama noktasi yasadiniz mi?
benimde hayal kirikliklarim cok oldu ama malesef o perilik pozisyonundan vazgecemedim. Huy iste cikmiyor. Ben sunu anladim ki ya ben bunun kiymetini bilen biriyle olabilirim ki sanmiyorum öyle birinin oldugunu. Ya da yalniz kalirim kimse iyi niyetimi kullanamazEvet aslinda.. ama zamanla olustu bazi seyler diyebilirim. hayal kirikliklarim cok oldu evliligimde gerek esimden ve ailesinden yana..anladimki kimseye iyilik perisi gibi davranmayacaksin..
Ben bu konudaki huzursuluklarimi dile getirdigim ve sorun yaptigim icin gecimsizmisim. Bak ben bir seyden sikayetleniyormuyum her seyi öyle kabul ediyorum diyor.Her gün görüşmüyorsaniz o günler mesajlaşip konuşmanizdan daha normal ne olabilir ki?
Maddi durumunuz kötü diye bana güvenme ne demek ?
Görüşmediğimiz günler için mutluyum çünkü başımı sisiriyorsun ne demek ?
Geçimsiz biri olduğu kesin ama o siz değilsiniz
mesaj ve arama olayindan mi?Daha yazdığınız ikinci konuya gelmeden birinci konudan şutlardım ben o herifi
O yaşta ki bir öküzü egitemezsin, uğraşıp vakit kaybetme. Beklentileriniz gayet doğal ve olması gereken birsey. 20 yıllık evliyim eşim bir kere bile başını sisirdigimi söylemedi. Bu ne kabalık böyle ya, terbiyesiz herif!ona kalsa insan degistiremeyecegi seyleri kabul edermis. Mesela o mesaj yazmiyorsa buna anlayis gösterip bunla yasamayi ögrenmeliymisim. Ama ben de öyle bir tip degilim neden bunla yasayim ki? kendisi 41 yasinda ben 34 bu arada.
Saglam kaziklar yersen olamiyorsun eskisi gibi.. iyi bir ailede buyudum, ilgililerdi bizlere karsi sagolsunlar gerek maddi gerek manevi sansliydik..sonrada boyle bir aileye denk gelince anladim anyayi konyayi:)) anne baba evladin tahtini yapiyorda bahtini yapamiyor:)benimde hayal kirikliklarim cok oldu ama malesef o perilik pozisyonundan vazgecemedim. Huy iste cikmiyor. Ben sunu anladim ki ya ben bunun kiymetini bilen biriyle olabilirim ki sanmiyorum öyle birinin oldugunu. Ya da yalniz kalirim kimse iyi niyetimi kullanamaz
Her sey kafamda daha da aydinlaniyor. Insani öyle bir ruh haline sokuyorlar ki sorun ben de saniyorsunuz...O yaşta ki bir öküzü egitemezsin, uğraşıp vakit kaybetme. Beklentileriniz gayet doğal ve olması gereken birsey. 20 yıllık evliyim eşim bir kere bile başını sisirdigimi söylemedi. Bu ne kabalık böyle ya, terbiyesiz herif!
Benim annem babam da sagolsun hepimizi cok iyi yetistirdiler her yönden hala yardimima kosarlar. Bugün yazdigim gibi maddi durumum iyi olmadigi icin kosusturdular banka banka yardim etmek icin Allah basimizdan eksik etmesin onlari.Saglam kaziklar yersen olamiyorsun eskisi gibi.. iyi bir ailede buyudum, ilgililerdi bizlere karsi sagolsunlar gerek maddi gerek manevi sansliydik..sonrada boyle bir aileye denk gelince anladim anyayi konyayi:)) anne baba evladin tahtini yapiyorda bahtini yapamiyor:)
Kaç kaç hala geç değilken. Böyleleri kendine eş değil hizmetkar arar.Her sey kafamda daha da aydinlaniyor. Insani öyle bir ruh haline sokuyorlar ki sorun ben de saniyorsunuz...
icinden gelmiyorsa demek ki ortada bir sevgide yok önceden yapiyorsa sonra yapmiyorsa öyle degil mi? maddi konudada kendisinden para istemedim hesabi bile bir kismini hep ben ödüyorum zaten. En azindan orda bile biraz yardim etmesini bekledim.
34 yasindayim ama ruhum 18:) benim sevgimle mesajlarim arasinda baglanti var. Onla mesajlasinca mutlu oluyorum ayrica iki seneden az bir süredir beraberiz. Para durumunu biliyorum düzgün bir dille söyleyebilirdi. Mesela benle evlenmemesinin sebebi benim henüz düzenli bir maasimin olmamasiymis ne demek bu yani?Sanırım çok genç bir hanımsınız; sevgi atılan mesajla, edilen telefonla orantılı bir şey değildir. İlişkinin başındaki heyecan sürekli öyle devam etmez, başka sorunlar var mı bilemem ama buna bakarak sevgi ölçülmez
Maddi konuda adamın cebini bilemem, belki yeterli parası yoktur tabi ki siz zor durumdaysanız jest yapması gerekirdi centilmenlik gereği.
Evet. 2ci konuda ise ben sadece iyi gün dostuyum diyormesaj ve arama olayindan mi?
o eskidendi demek cok kirici zaten. Calisiyorum firsatim olunca yaziyorum zaten diye konuyu halledebilirdi ama eskidendi demek sana artik o kadar deger vermiyorum demek benim icin.Ondan maddi bir beklentinizin olmamasını istemesi normal olabilir ama öküzlük seviyesinde benden bekleme demesine ne demeli? Susarsin, yorum yapmazsın ya da sen bunun üstesinden gelirsin dersin mesela. Çok kaba bir konuşma şekli ve ben bir gelecek göremiyorum. O eskidendi falan derken de daha dur, nişanlı olunca bile denmeyecek laf. Canım kardeşim, sen bu adamı bir kez daha düşün. Onu mu seviyorsun yoksa "onun kafandaki sevgili olabilme ihtimalini" mi?
Bu anlattiklarinizla geçimsiz değilsinizBen bu konudaki huzursuluklarimi dile getirdigim ve sorun yaptigim icin gecimsizmisim. Bak ben bir seyden sikayetleniyormuyum her seyi öyle kabul ediyorum diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?