- 23 Mart 2015
- 5.758
- 12.175
- 448
- 36
- Konu Sahibi Gelinlerce
Bence daha açık olmalısınız insanlara karşı.
Mesela en basiti yemeğe ve temizliğe bakan abla size gerçekten laf mi sokuyor yoksa kadın herkese karşı mi böyle tarzı mi bu emin olmak lazım.
Size göre laf sokma olan bir laf ettiğinde tekrar tekrar sorun ne demek istedin anlamadım vs.tarzında.
Konuşun neden böyle dedin şeklinde.
Sizin verdiğiniz tepkilere göre kendini düzeltir zaten mal değilse.
Diğer kız zaten tipik her iş yerinde olan şeyler rakip olarak görüyor vs.takilmayin işinizi yapın geçin herkese mesafeli ve güler yüzlü olun.
Muhasebeci ağır hasta bana göre o kötü diye siz neden kötü olasınız?o haksız kesinlikle.
Ama sizde onun dedikosunu dinlemekle hatalisiniz banane anlatma deyip gecseydiniz keşke.
Onun dışında ülkemizde akrabalık ilişkileri hep sıkıntılı bana göre zaten.
Ben mesafemi korumasam içli dışlı olsam kesinlikle bende kavgalı olurdum.
Bence tüm akrabalarla araya biraz mesafe koyun.
Kp kalp krizi geçirmesi ne münasebet sizinle ilgili olsun sonuçta adam olaydan çok sonra vefat etmiş ne alaka ??
Bununla ilgili sizi suçlayan herkesi hayatınızdan çıkarın gorusmeyin bence.
bu çok ahlaksızca bi suçlama çünkü bi insanı böyle yargılamak çok ayıp.
Mesela en basiti yemeğe ve temizliğe bakan abla size gerçekten laf mi sokuyor yoksa kadın herkese karşı mi böyle tarzı mi bu emin olmak lazım.
Size göre laf sokma olan bir laf ettiğinde tekrar tekrar sorun ne demek istedin anlamadım vs.tarzında.
Konuşun neden böyle dedin şeklinde.
Sizin verdiğiniz tepkilere göre kendini düzeltir zaten mal değilse.
Diğer kız zaten tipik her iş yerinde olan şeyler rakip olarak görüyor vs.takilmayin işinizi yapın geçin herkese mesafeli ve güler yüzlü olun.
Muhasebeci ağır hasta bana göre o kötü diye siz neden kötü olasınız?o haksız kesinlikle.
Ama sizde onun dedikosunu dinlemekle hatalisiniz banane anlatma deyip gecseydiniz keşke.
Onun dışında ülkemizde akrabalık ilişkileri hep sıkıntılı bana göre zaten.
Ben mesafemi korumasam içli dışlı olsam kesinlikle bende kavgalı olurdum.
Bence tüm akrabalarla araya biraz mesafe koyun.
Kp kalp krizi geçirmesi ne münasebet sizinle ilgili olsun sonuçta adam olaydan çok sonra vefat etmiş ne alaka ??
Bununla ilgili sizi suçlayan herkesi hayatınızdan çıkarın gorusmeyin bence.
bu çok ahlaksızca bi suçlama çünkü bi insanı böyle yargılamak çok ayıp.