- 2 Ağustos 2008
- 1.708
- 2.812
- 733
uslubu düzgün olana bakarmısınız. geliri iyi olanlara neden olsun diyim iyimisin? allah versin daha cok olsun beni ne ilgilendirir?? benim izah etmeye calıstıgım 1200 lıranın sankı 5 10 lıra gibi kucumsenmesi ve ''ay hayatta yapamam ben ayy asla gecınemem bnm sınemam var tatılım var lux yasarım ayyyyy ayy''vs tarzında verilen tepkiler bana çok çok komik geliyo anlatabiliyomuyum yani maddi durumu iyi olanlarla sorunum yok ki neden olsun ? benim sorunum durumu iyi olup 1200lirayı begenmeyip görgüsüzgörgüsüz tepkiler verenlerle hı benimi gerdi ? yoo isterseniz bi gunde harcayın ıstersenız duzenlı harcayın benı ılgılendırmez ama ınsanlra gecıpde 1200 lirayla (kirada ödemicek ustelik) gecinemezsin diyip( ukala tavırlarla) ego yapmayın ben yiorum geziorum die .burda durmadan evde oturan asosyal ınsalrın oldugunu dusunmuorum herkes gezıo ama kimse gecıp bunun egosunu yapmıo şimdi ciddeen gitmem lazım bb
![]()
burda hiç kimse kendim dahil 1200 lirayla yaşayamazsınız ölürsünüz demedik. Ben 1200e geçinilir ama yaşamaktan kastınız gezmek tozmaksa zorlanırsınız dedim... herkes kendi ailesinde gördüğüyle yanıtladı ve devamında şu şu yollardan tasarruf edersiniz geçinirsiniz ama yeni evli olacaksınız gezmek istiyorsunuz bence çalışın 1200 ün üzerine katkınız olsun ki dilediğinizce yaşayın dedik. aksini ispat eden varsa o bahsettiğiniz aşşağılayıcı mesajları bize de gösterin, aydınlanalım. kimse görgüsüzce tek kelime etmedi mesajlarında. burda kimse ego yapmıyor ama sizin saldırgan tavırlarınız kimin kompleksli olduğunu gösterdi.