- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.739
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #20.061
buldun bile.bennnnnnnYok ya o kadar da değil.
S5 den herkes acayip memnun, paranın hakkını verdiğini söylüyorlar.
4 bin falan o da.
Ben robot değil, gerçek katya severim
Bulabilsem iyi birini yine haftada 2 gün başlayacağım.
uzak olmasan sana birini yonlendirirdimYok ya o kadar da değil.
S5 den herkes acayip memnun, paranın hakkını verdiğini söylüyorlar.
4 bin falan o da.
Ben robot değil, gerçek katya severim
Bulabilsem iyi birini yine haftada 2 gün başlayacağım.
media markt te vardı 8 civarıydıSu mieleyi bir görelim pls
Arkadaşım kullanıyor xiaonomiyi memnun yani, iyi diyor.xiaomi vacuum mop gordum ne kadar iyi bilmiyorum da gerci.
roboroc du sanirim birde oyle bir marka var iyi bisey belli ama fiyat cok ucuktu yanlis hatirlamiyosam.
Baktim simdi buldum.8 10 arasi degisiyor.obkadar gerek yok.dyson o eksigi tamamlar. Ben diger supurgeyi açmıyorum artik, robot yetiyormedia markt te vardı 8 civarıydı
bu renk belli etmez keşke benimkiler de bu tonlarda olsaydı
Buldun iyi kapıyı ahahahsbuldun bile.bennnnnnn
Bana gelen neredeyse tüm kadınlar mamaktan geldi, uzaklık bana değil gelene dertuzak olmasan sana birini yonlendirirdim
o kadar titiz ki temizlik yaparken sana söylenir yani
bir arkadasima yollamistim evi temizlemis kiz isteyken cikarken de kocan kizmiyomu sana ne kadar pasaklisin elin ardina yetismiyomu o dolaplarin hali ne falan demis
bir ay güldük kıza
biz marketteyken bir amca gelirdi nerdeyse her saat basi bozuk para tumletmeye.kendime yeni bir meslek buldum geçen hafta tv de izleyince:dilencilik .günde 3 4 bine para demiyorlarmış.kadın pişkin pişkin en fazla yakalayınca paramızı alıp salıyorlar diyordu.valla kızı okutacağım diye boşa üzülüyorum gül gibi meslekler varmış halbuki
valla renginden cok memnunum.bu renk belli etmez keşke benimkiler de bu tonlarda olsaydı
Gelenle beraber biz yorulunca ne anladim ben o isten. Ama beceremiyorum. Valla helal olsun sana.Buldun iyi kapıyı ahahahs
Bana gelen neredeyse tüm kadınlar mamaktan geldi, uzaklık bana değil gelene dert
Ya ben iyi hoş, verici insanım ama eve gelenin işi de kolay değil çünkü sadece temizlik değil işi.
Bendeki düzen şöyle, eve gelir bir her şeyi toplar, yerleştirir.
Nevresimleri değiştirir, kirlileri atar yıkar, kurutur.
Bu sırada tüm evi temizler, dolap içleri düzenler falan.
Sonra ütü ve onların yerleşimi ve paydos
Gelen kadınlar istiyor ki o temizlesin, ben peşinde yerleştireyim, ben asla elimi değmem.
Ev müsaitse robot için muhteşem kolaylık tabii.Baktim simdi buldum.8 10 arasi degisiyor.obkadar gerek yok.dyson o eksigi tamamlar. Ben diger supurgeyi açmıyorum artik, robot yetiyor
Çekilecek esyalari esim hallediyor, gayet müsaitEv müsaitse robot için muhteşem kolaylık tabii.
Ben evde bile olmam ki çoğu zaman. evde olsam da odadan dahi çıkmam.Gelenle beraber biz yorulunca ne anladim ben o isten. Ama beceremiyorum. Valla helal olsun sana.
o kadar uzağa gitmez randevu aliyoruz resmen kadindan temizlik icinBuldun iyi kapıyı ahahahs
Bana gelen neredeyse tüm kadınlar mamaktan geldi, uzaklık bana değil gelene dert
Ya ben iyi hoş, verici insanım ama eve gelenin işi de kolay değil çünkü sadece temizlik değil işi.
Bendeki düzen şöyle, eve gelir bir her şeyi toplar, yerleştirir.
Nevresimleri değiştirir, kirlileri atar yıkar, kurutur.
Bu sırada tüm evi temizler, dolap içleri düzenler falan.
Sonra ütü ve onların yerleşimi ve paydos
Gelen kadınlar istiyor ki o temizlesin, ben peşinde yerleştireyim, ben asla elimi değmem.
Valla ben gecen hafta anladim ki evde aile disinda biri gezinince ben huzursuz oluyorun çünkü alismadim, sevemiyorum. Kendi evime yabanci hissediyorum. Hicbir sey de icime sinmiyor. Ben de bir garibim.Ben evde bile olmam ki çoğu zaman. evde olsam da odadan dahi çıkmam.
Deterjan kova her şey belli yerde, yemeği hazır, kahvaltısı dolapta her şeyi hazır koyarım, alır yer.
Kahvesine kadar veririm ama bana bulaşmayacak, evi o takip edecek, o düzenleyecek, dağılan yeri toplayacak.
Ya ben o işe gelemiyorum işte, en sinirlendiğim olay o.o kadar uzağa gitmez randevu aliyoruz resmen kadindan temizlik icin
ben gecen kasimda bir kez almistim gozumu karartip biliyosun anlatmistim sana kadin temizledi eline saglik ama mesela bende yerlestiriyorlar falan saniyordum, kizin oyuncagi mesela masanin ustunde ya oyuncagi kaldirip silip tekrar oraya koydu falan
arkasindan zaten pandemiden dolayi bir turda ben döndüm.
Benim kocam da öyle ama ben hiç tınlamam.Valla ben gecen hafta anladim ki evde aile disinda biri gezinince ben huzursuz oluyorun çünkü alismadim, sevemiyorum. Kendi evime yabanci hissediyorum. Hicbir sey de icime sinmiyor. Ben de bir garibim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?