- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.391
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #20.081
Ama doğrusu bu.filmdelisi bizim deniz senin gibi ben kadin temizlerken arkadan duzenliyorum is bitsin diye gelmis bana sen benle oyna o abla yapsin diyo
yerin dibine soktu ya beni resmen nasil utandim.
birde sesli sesli soyluyor.
ben zaten o bayan gelmeden camlari dolaplari falan cumartesi pazar silmistim yetistiremez diye.Ya ben o işe gelemiyorum işte, en sinirlendiğim olay o.
Gene kaldırıp aynı yere koymuş, benim sonradan gelen ablalar hep ‘topla orayı da temizleyeyim’ modundaydı.
Oldu, hem iş yapacağım, hem para vereceğim.
Bir tanesi dedi ki ‘buzdolabını boşalt, ben sileyim de sen yerleştir’ ‘e abla dedim, silmekte ne var, onu boşaltıp tekrar ben düzenleyip koyacaksam sen niye geldin, silmek dediğin 10 dk lık iş, kusura bakma yapmam’ dedim.
öyle bir kadını ne gördüm ne de duydumBen evde bile olmam ki çoğu zaman. evde olsam da odadan dahi çıkmam.
Deterjan kova her şey belli yerde, yemeği hazır, kahvaltısı dolapta her şeyi hazır koyarım, alır yer.
Kahvesine kadar veririm ama bana bulaşmayacak, evi o takip edecek, o düzenleyecek, dağılan yeri toplayacak.
Benim senelerce vardı.öyle bir kadını ne gördüm ne de duydum
Cok pimpirikleniyorum artik o defteri kapattim. Sinirlerim yıpranıyor gercekten, kendim yapar yorulurum icime siner hic degilse. Sildim dedigi yerde toz gördüğüm an heyheyleniyorum.Benim kocam da öyle ama ben hiç tınlamam.
Yatılı okulda okumanın avantajı herhalde.
Yatılı bakıcımız vardı, kocam uyku uyuyamadı, kadın kaçtı zaten.
Başkası geldi gene olmadı, dedi ben yaşayamıyorum böyle, evimde esaret yaşıyorum gündüzlü alalım dedi.
kiyamadim kadina yaAma doğrusu bu.
İşverensin sonuçta.
Patron senin evraklarını düzenliyor mu ya da mağaza çalışanı isen müdür ürünleri diziyor mu çabuk bitsin diye?
Var mı böyle bir şey?
Kaça geldi?ben zaten o bayan gelmeden camlari dolaplari falan cumartesi pazar silmistim yetistiremez diye.
2 tane kucuk cam kalmisti sadece.
bana koltuklar silinecekmi dedi aldigi para ne zaten dedim icimden, yok gerek yok dedim kadin 8.30 da geldi 2 de gitti iyimi sildi supurdu toz aldi kapi sildi o kadar yani.
bana o bile rahatlik geldi valla
ha haftalıksa tabi ki istersin ben aylık alıyordum bazen de 1.5 aya uzuyordu .1.5 gün alıyordum yarım gün mutfak tam gün diğer yerler.halı silmek yok dolap içleri yok banyonun biri ve kiler yok duvar silme vs de yok elle silme yok 200 veriyordum günlüğüne sabahtan akşama onla birlikte ben de iş yapıyordum yoksa bitmiyorduBenim senelerce vardı.
Ama şöyle, bu kadınlar aylık gelmiyor ki.
Haftada en az 1 geliyor, ortalama 2 gün.
Eve benden daha çok hakim, sürekli geldiği için de evde ne eksik ne pis o takip ediyor.
Aylık kadın tabii yapmaz ama haftalık gelen elbet yapacak, her hafta cam kapı silmeyeceğine göre?
Temizlik düzen takıntım hiç yoktur, gayet dağınık bir insanım hatta.Cok pimpirikleniyorum artik o defteri kapattim. Sinirlerim yıpranıyor gercekten, kendim yapar yorulurum icime siner hic degilse. Sildim dedigi yerde toz gördüğüm an heyheyleniyorum.
tum gun 200 du yarim gunu biraz gecti ben 150 ucret verdim yemek yemedi hic istemedi, su bile icmedi kadin o yuzden giderken evdeki paketli gidalardan da bir poset yapip verdim.Kaça geldi?
Aylık tabii öyle olur, anca yetişiyor zaten.ha haftalıksa tabi ki istersin ben aylık alıyordum bazen de 1.5 aya uzuyordu .1.5 gün alıyordum yarım gün mutfak tam gün diğer yerler.halı silmek yok dolap içleri yok banyonun biri ve kiler yok duvar silme vs de yok elle silme yok 200 veriyordum günlüğüne sabahtan akşama onla birlikte ben de iş yapıyordum yoksa bitmiyordu
Yazık niye yemedi ki, 150 yarım güne iyi bir ücret.tum gun 200 du yarim gunu biraz gecti ben 150 ucret verdim yemek yemedi hic istemedi, su bile icmedi kadin o yuzden giderken evdeki paketli gidalardan da bir poset yapip verdim.
Gecen sene bu aya kadar haftada 2 gün bir bayan geliyordu 2.5 saatliğine evi de burdaydi. Iyiydi.yeni dönemde öyle bir sey sart bana. Kara kara düşünüyorum.Aylık tabii öyle olur, anca yetişiyor zaten.
Biz şimdi annem ablam ben 3 ev olduk, bir kadın bulalım sigortasını yapalım bizim çalışanımız olsun diyoruz.
2 bana 2 anneme, 1 ablama gitse bitti gitti.
Böyle olunca atıyorum misafirin var, ona da yardım ediyor, zorda kaldın yanında geliyor, ailenden biri oluyor adeta.
Ama işte bulmak zor.
biraz görgülü yol yordam bilen kadın lazım o da zor.benim çok eşyam kırıldı avizem vazom cam sehpam.temizlik malzemelerini tanımayan kadınlar var yahuu.laf olsun diye temizliğe geliyorlar hiç bir şey beceremiyorlar titiz olmamama rağmen.tek titiz yanım daha önce de yazdığım gibi sık çamaşır yıkarımAylık tabii öyle olur, anca yetişiyor zaten.
Biz şimdi annem ablam bene 3 ev olduk, bir kadın bulalım sigortasını yapalım bizim çalışanımız olsun diyoruz.
2 bana 2 anneme, 1 ablama gitse bitti gitti.
Böyle olunca atıyorum misafirin var, ona da yardım ediyor, zorda kaldın yanında geliyor, ailenden biri oluyor adeta.
Ama işte bulmak zor.
ucreti uygundu zaten.Yazık niye yemedi ki, 150 yarım güne iyi bir ücret.
Şuan haftalık 230 dan aşağı duymadık mesela, aylıklar 300 e dayanmış.
E haklılar da ama işleri zor, gel git yol ücreti çok, alın teri hakediyorlar.
Valla ya haldur huldur eşya çekene de sinir oluyorum. Esya düşkünü olduğumdan degil de o umursamaz tavırlar uyuz ediyor beni.biraz görgülü yol yordam bilen kadın lazım o da zor.benim çok eşyam kırıldı avizem vazom cam sehpam.temizlik malzemelerini tanımayan kadınlar var yahuu.laf olsun diye temizliğe geliyorlar hiç bir şey beceremiyorlar titiz olmamama rağmen.tek titiz yanım daha önce de yazdığım gibi sık çamaşır yıkarım
bir de fazla zengin evlere gidip sana gelen kadın sorunsalı var.kıyaslıyor sende ki eşyaları beğenmiyor resmen.laf sokuyor.böylelerini göre göre soğudum bu sektördeki kadınlardan.ama otel işinde çalışanlar çok profesyonel onları ayrı tutarım daimaValla ya haldur huldur eşya çekene de sinir oluyorum. Esya düşkünü olduğumdan degil de o umursamaz tavırlar uyuz ediyor beni.
allah allah napacakmis esyanimi zimmetleyecek ustune, kime ne ki evinin eşyasindanbir de fazla zengin evlere gidip sana gelen kadın sorunsalı var.kıyaslıyor sende ki eşyaları beğenmiyor resmen.laf sokuyor.böylelerini göre göre soğudum bu sektördeki kadınlardan.ama otel işinde çalışanlar çok profesyonel onları ayrı tutarım daima
Aaa hic sorma ala ala bu avizeleri mi aldin dedi . Yahu sana ne avizeden sen isiniyap, fikrini sormadim kibir de fazla zengin evlere gidip sana gelen kadın sorunsalı var.kıyaslıyor sende ki eşyaları beğenmiyor resmen.laf sokuyor.böylelerini göre göre soğudum bu sektördeki kadınlardan.ama otel işinde çalışanlar çok profesyonel onları ayrı tutarım daima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?