- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.739
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #20.101
ne bileyim yatak oda takımında çok çizilmiş dedi durdu.allah allah napacakmis esyanimi zimmetleyecek ustune, kime ne ki evinin eşyasindan
enteresan ya antika o deseydin yane bileyim yatak oda takımında çok çizilmiş dedi durdu.temizlik yaptıracak durumun yok dümdükk fakirsin mi demek istedi acep?
Valla temizlikte iyi para var. Ozel ders vermiyorum ama temizlige gidicem. Beni bulan baskasini aramaz, garanti..ne bileyim yatak oda takımında çok çizilmiş dedi durdu.temizlik yaptıracak durumun yok dümdükk fakirsin mi demek istedi acep?
aaa iyi fikir saraylı büyük büyük dedemden kaldı çokk pahalı çok derim bundan sonraenteresan ya antika o deseydin ya
askere mi alındık?KIT A KIT BİİRKİ
Geçinebilmeye çalısanlar senfonisi buaskere mi alındık?
geçinemediğimizi kabul edeli aylar olduGeçinebilmeye çalısanlar senfonisi bu
Deme öyle ayaktayız çoooh şükür takla atıp duruyoruzgeçinemediğimizi kabul edeli aylar oldu
yıkılmadık diyorsun yani?peküü seni mi kıracağımmm öyle olsun .Deme öyle ayaktayız çoooh şükür takla atıp duruyoruz
sol sağ sol sağ noluyorKIT A KIT BİİRKİ
Öyle olsa ben direkt amuda kalkarım netsol sağ sol sağ noluyor
bilmiyorum arkadaşı ilk defa gördüm .fakirliğimizi hatırlattı gece gecesol sağ sol sağ noluyor
Eyvallah pek bi sevindirik oldum afsgsgyıkılmadık diyorsun yani?peküü seni mi kıracağımmm öyle olsun .
Iki k ile lütfen fakkirbilmiyorum arkadaşı ilk defa gördüm .fakirliğimizi hatırlattı gece gece
belki zenginizdir nereden biliyorsun?Iki k ile lütfen fakkir
tanışalım genç.inmisin cinmisin kimsin?Gecenize renk kattim gençler beni gökkuşağına pikleyin
Zenginler fakkirden fakirbelki zenginizdir nereden biliyorsun?
bende amuda kalkip boyle bacaklarini dizden kirip paralel aciyorlar ya öyle yapardimÖyle olsa ben direkt amuda kalkarım net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?