- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.739
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #20.121
what?Zenginler fakkirden fakir
unutuyormuyduk ki ?bilmiyorum arkadaşı ilk defa gördüm .fakirliğimizi hatırlattı gece gece
Cok zengin olup on kurusun hesabını yapan bi amcam vardi cok parası olup hic parası olmayan sahsen otobüslerde asla para üstünü almadan gelme derdi bana o geldi aklıma
bilinçaltımda eziyordum fakirliğimi ama bu üye geldi su üstüne çıktı aniden.unutuyormuyduk ki ?
DenüşüğkGecenize renk kattim gençler beni gökkuşağına pikleyin
amcan beni evlatlık alır mı bi sorsan?Cok zengin olup on kurusun hesabını yapan bi amcam vardi cok parası olup hic parası olmayan sahsen otobüslerde asla para üstünü almadan gelme derdi bana o geldi aklıma
Gercekler onlinebilinçaltımda eziyordum fakirliğimi ama bu üye geldi su üstüne çıktı aniden.
otobusde para ustu almayan mi varmiş kiCok zengin olup on kurusun hesabını yapan bi amcam vardi cok parası olup hic parası olmayan sahsen otobüslerde asla para üstünü almadan gelme derdi bana o geldi aklıma
zengin olacağım sana inat izle de görGercekler online
Samimiyetsiz heterojen varliklar onlar , kendi kızlarını evlatlıktan çıkartır konu maddisel ise afshsbbsamcan beni evlatlık alır mı bi sorsan?
benim bilinc altinda ezecek kadae bile fakirligim kalmadi fak fakirim malumbilinçaltımda eziyordum fakirliğimi ama bu üye geldi su üstüne çıktı aniden.
Cok kucuk hesap varsa ben bırakıyordum uğraşamam tarzi genc iken ama simdi kurusu kurusuna boğazına yapısirim yok öyleotobusde para ustu almayan mi varmiş ki
sinirlerim bozuldu gece gece.gidip bozukluklarımı sayıp rahatlayayımbenim bilinc altinda ezecek kadae bile fakirligim kalmadi fak fakirim malum
degisik bir ziyaretcimiz oldu hetero zigot falan diyoSamimiyetsiz heterojen varliklar onlar , kendi kızlarını evlatlıktan çıkartır konu maddisel ise afshsbbs
bende simdi aklimdan kumbaraya attiklarimi sayiyordum.sinirlerim bozuldu gece gece.gidip bozukluklarımı sayıp rahatlayayım
ben 50 tl mi kutu oyununda kıza kaptırdım.tam 5 tlm var bu hafta için.haftalıklara böldüm paramı.200 tl benzine verince dımdızlak kaldımbende simdi aklimdan kumbaraya attiklarimi sayiyordum.
50 liram var inatla harcamiyorum ayin birinde kumbaraya atacagim
biz sehveti ve heyecani sadece markette kasaya giderken yasıyoruz, para yetecekmi yoksa öpücüklemi odeyecegız diyeYapmayın gençler ama heyecan şehvet hirs iyidir beni bunun için yolladılar hahahha
+18 yasak şehvet mehvet yazma.benim fobim var o kelimelereYapmayın gençler ama heyecan şehvet hirs iyidir beni bunun için yolladılar hahahha
bende su siparis edecegim zaman aksam beşe çeyrek kala siparis ediyorum ki esim evdeyken gelsin o ödesin diyeben 50 tl mi kutu oyununda kıza kaptırdım.tam 5 tlm var bu hafta için.haftalıklara böldüm paramı.200 tl benzine verince dımdızlak kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?