- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.739
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #20.141
su ya para vermem ama markete gidince ekleme yapılıyor şunu da bunu da diyebende su siparis edecegim zaman aksam beşe çeyrek kala siparis ediyorum ki esim evdeyken gelsin o ödesin diye
Eşinizden su parasını alıp sipariş verdiğiniz gün kucuk orn ecz poşetine parayı koyup bidona asın sonucta covid var çalısan arkadaşta birsey demez hem ha zil çaldı çalacak duydum duymadım telasida youh aksamda suyu iceri eşiniz poşetteki para üstünude siz alın aşırı mutluluk vericibende su siparis edecegim zaman aksam beşe çeyrek kala siparis ediyorum ki esim evdeyken gelsin o ödesin diye
o bizde de varsu ya para vermem ama markete gidince ekleme yapılıyor şunu da bunu da diye
Cok peeerdonnnn+18 yasak şehvet mehvet yazma.benim fobim var o kelimelere
bir daha olmasınCok peeerdonnnn
Üşenmeden bunu yazana oscar vermek gerekEşinizden su parasını alıp sipariş verdiğiniz gün kucuk orn ecz poşetine parayı koyup bidona asın sonucta covid var çalısan arkadaşta birsey demez hem ha zil çaldı çalacak duydum duymadım telasida youh aksamda suyu iceri eşiniz poşetteki para üstünude siz alın aşırı mutluluk verici
o taktigi kiz oglen uykusuna yattigi donemlerde yapiyordum ama ben maskesiz kapi acmam zaten.Eşinizden su parasını alıp sipariş verdiğiniz gün kucuk orn ecz poşetine parayı koyup bidona asın sonucta covid var çalısan arkadaşta birsey demez hem ha zil çaldı çalacak duydum duymadım telasida youh aksamda suyu iceri eşiniz poşetteki para üstünude siz alın aşırı mutluluk verici
Teşekkurler birikim geçim önerileri adli kitap basarsam size teşekkürlerimi sunabilirim oscar tesviginizle alakalı afshbsnsÜşenmeden bunu yazana oscar vermek gerek
para üstlerini asla affetmem 5 tl 5 tldiro taktigi kiz oglen uykusuna yattigi donemlerde yapiyordum ama ben maskesiz kapi acmam zaten.
para ustunude her turlu ben aliyorum çunkü yıkıyorum
esim arabadaki bozuk para gozleri olurya bozuklari hep oraya atiyo, her indigimde utanmiyomusun kumbara varken buraya atiyosun diyip aliyorum.para üstlerini asla affetmem 5 tl 5 tldir
Benim de oluyor öyle ama hatırladığım ayna sehpam kırıldı hatta en büyük rainbow süpürgemi susuz çalıştırıp mahvettiler.biraz görgülü yol yordam bilen kadın lazım o da zor.benim çok eşyam kırıldı avizem vazom cam sehpam.temizlik malzemelerini tanımayan kadınlar var yahuu.laf olsun diye temizliğe geliyorlar hiç bir şey beceremiyorlar titiz olmamama rağmen.tek titiz yanım daha önce de yazdığım gibi sık çamaşır yıkarım
Deniz ben yaptım. Evde dyson var. Onunla her tarafı süpürdüm, sonra robotu çalıştırdım. Dünyanın tozu çıktı robottanpeki hic normal supurgeyle supurup, sonradan robotu calistirdiniz mi?
yani merak ettigim hangisi işini daha iyi yapiyor acaba
Escada kim ben miyim komşufilmdelisiyle yakınız ondan eminim escada da yakın olabilir başka da kimse yok yakın .
Selam canım nasılsın?Sen bildinburdaki kızların çoğuyla komşuyuz bide galiba.
demek ki daha detayli temizliyoDeniz ben yaptım. Evde dyson var. Onunla her tarafı süpürdüm, sonra robotu çalıştırdım. Dünyanın tozu çıktı robottan
Muhtemelen. Şu an dyson’ı koltuk, sandalye ve mutfakta kullanıyorum. Kablosuz süpürge olduğu için rahat oluyor. Robot banyolar hariç diğer odaları temizliyor.demek ki daha detayli temizliyo
Selam canımSelam canım nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?