- 3 Haziran 2009
- 7.582
- 29.766
- 1.073
- 42
- Konu Sahibi chamallows
-
- #20.161
İyiyim canım ben deSelam canımiyiym sen nasılsın? bak senide uzun zamandır okurum, az çok bilirim.
H Heytttt be bak referansım da var, bana güvenebilirsinSelam canımiyiym sen nasılsın? bak senide uzun zamandır okurum, az çok bilirim.
Evet komşumEscada kim ben miyim komşu
sağlam referans hem de.
harika meslek.günde 8 saat çalışsam köşeyim.paydos edince de köşede bekleyen şoförlü jeep ime biner nusret e yemeğe giderimbiz marketteyken bir amca gelirdi nerdeyse her saat basi bozuk para tumletmeye.
sadece dikmen tarafinda her geldiginde en kotu 100 lira bozuk para getirirdi
Escobar gibi olmuş o:)Evet komşum
escobar mı?memuruz ayol hepimiz de .ben memurlara güvenirim hele ki şu zamanlarda işbaşındalarsa zararsızlar demektir.Escobar gibi olmuş o:)
elecda yazamadım çok özür komşu.escobar belgeseline devam edeyim iyi hatırlattınEscobar gibi olmuş o:)
Ben de seyredeceğim o belgeseli, listemde var:)elecda yazamadım çok özür komşu.escobar belgeseline devam edeyim iyi hatırlattın
Bak ben memurluk işine hiç bulaşmadım. Eşim devlette benim, nasıl dayandığını kesinlikle algılayamıyorum. Kırk kere istifa et dedim adama:) Ama memuriyet pavyon gibiymiş ya, bir kere düşersen çıkamıyormuşsun. Burada biri yazmıştı bunu daescobar mı?memuruz ayol hepimiz de .ben memurlara güvenirim hele ki şu zamanlarda işbaşındalarsa zararsızlar demektir.
aynen öyle.eşime zamanında çok danışmanlık teklifi geldi şirketlerden hem de 3 katı maaşa ama kabul etmedi.memurluk düzenine alışmış bir kere.ha şimdilerde emekli olmak istiyor ama devlet cıks yaşın tutmuyor diyor.Bak ben memurluk işine hiç bulaşmadım. Eşim devlette benim, nasıl dayandığını kesinlikle algılayamıyorum. Kırk kere istifa et dedim adama:) Ama memuriyet pavyon gibiymiş ya, bir kere düşersen çıkamıyormuşsun. Burada biri yazmıştı bunu da
elin oglu diplomana degil yaptin pilava bakar sözünün canli örneğigidip biraz temizlik yapayım.2 diplomam ama elimden süpürge düşmüyor hergün pehhh.
Çook doğru vallahiBak ben memurluk işine hiç bulaşmadım. Eşim devlette benim, nasıl dayandığını kesinlikle algılayamıyorum. Kırk kere istifa et dedim adama:) Ama memuriyet pavyon gibiymiş ya, bir kere düşersen çıkamıyormuşsun. Burada biri yazmıştı bunu da
Sizin işte özelde olmak zor iş bence. Öğretmenlerin üstünde çok baskı var diye düşünüyorum özel okullarda.Çook doğru vallahi
Özelde de çalıştım ama devleti yine tercih ederim sanırım. Yada bana genelde çok sorunlu yöneticiler geldi. Sorunlu insanlar ve mobbinge çok maruz kaldım özelde ben ya fazla parayı da ne kadar alacağım belli değildi, her an kapıya konma ihtimali de geriyor insanı.
Bak beraber özelde çalıştığımız iki arkadaş işsiz kaldı. Pandemide pek çok kurs aunı branşta bir bilemedin iki hocayla devam etti. Yada maaşı azalttılar
Çok doğruelin oglu diplomana degil yaptin pilava bakar sözünün canli örneği
Haftaya çarşamba da karlı soğuk görünüyor. Allahım aklıma mukayyet ol diyorum ben artıkbu kar ne zaman duracak acabasıcak havaya hasret kaldık
bıktım ya artıkHaftaya çarşamba da karlı soğuk görünüyor. Allahım aklıma mukayyet ol diyorum ben artık
Konuya sinir oldum ya kendi oğlumuz kızımız elalemin çocuğuyla 23 24 yaşında evlenmeli karşı taraf atanmasa bile diye yemeyip içmeyecekmişim giymeyecekmişim para biriktirecekmişim pehh. Bir okul masrafı bile yüzbinlerce lira tek çocuğa daha ne yapalım ayol?32 de evlendim öldüm mü evladım da oldu herşeyim deHaftaya çarşamba da karlı soğuk görünüyor. Allahım aklıma mukayyet ol diyorum ben artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?