Geçinemeyenler kulübü

Ben zaten okulu biter bitmez 24 yaşında evleneceğim diye gelse oğlum mal mısın derim. Derim yani. Zaten evlendikten sonra bir ömür evlilik sorumluluğun olacak. Kolay mı ev geçindirmek ya. Bir dur bismillah yani Kendi paranı kendine harca, hobilerine vakit ayıt, git bir kaç ülke gez aptal mısın erkenden evleniyorsun derim.

konu sahibinin atanacağı ne malum bu arada erkek ailesini beğenmiyor ya.yıllarca atanamayan gençler var .aşk falan hikaye erkeğin güzel bir işi var onu kaçırmak istemiyor elinden ondan acele ediyor.yoksa gayette beklerdi bir kaç yıl kendine güveni olsa

Bu neyse asıl öğlen bir konu vardı o benim sinirimi zıplattı. İki çocuk annesi kadın kendi evliliği kötü, bitmiş, kocası ayıymış diye karşı komşusunun hayalini kuruyormuş. Onun için süsleniyormuş fln. Utanmadan da söylüyorlar vallahi, bir de iffetsizlik etmedim demiş. Yahu hayalini kuruyorsun, sen evlisin adam evli iffet ne alaka

Hayal kurmak falan neyse ne de, süslenmelere başlamış hatun. Bi de diyor ki bunlar hep içimde. Hadi yaaa. O yayılan flörtöz enerjini napçaz?

yemek yaparken esra erol ve show tv deki programı dönüşümlü izlyorum şaştıkça şaşıyorum.kadınlar yurdum anadolu kadınları ama sevgililer aldatmalar cinayetler havalarda uçuşuyor.küçücük köyde kimin eli kimin cebinde belli değil.büyük şehirde yok o hayatlar yahuu.sevgilileriyle birlikte yaşayan kadınlar bunların yanında namus abidesi yeminle.kimseyi üzmeden çocuklarını mağdur etmeden eşlerini aldatmadan yaşıyorlar güzelce.

Evet ekşide başlık açmışlar. 2 elti tek kocaya kaçmışlar. Millet delirdi

kadın 3 ayrı adama dna testi yaptırıyor doğurduğu çocuk için 3 ü de baba çıkmıyor.artık kaç adam varsa ?
Yok artık iki elti ve adaş öyle mmi? Sonra da kocalari yetmemiş birbirine kuma mi olmuşlar hey Allahimmmm

Evet ekşide başlık açmışlar. 2 elti tek kocaya kaçmışlar. Millet delirdi
Kaynanamın komşusu var, zamanında iki gelini bir olup eve iki irkek almış. Bu gelinlerin birinin çocuğu var diğerinin yok. Çocuğu olanı kocası boşamamış, ama çocuğu olmayanı kocası boşamış.

deniz haftaiçi bir haber bekleniyor doğruysa annen euro zengini olacak.korkunç artacak altın ve döviz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…