- 14 Eylül 2014
- 21.275
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.587
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #20.181
Ben zaten okulu biter bitmez 24 yaşında evleneceğim diye gelse oğlum mal mısın derim. Derim yani. Zaten evlendikten sonra bir ömür evlilik sorumluluğun olacak. Kolay mı ev geçindirmek ya. Bir dur bismillah yani Kendi paranı kendine harca, hobilerine vakit ayıt, git bir kaç ülke gez aptal mısın erkenden evleniyorsun derim.Konuya sinir oldum ya kendi oğlumuz kızımız elalemin çocuğuyla 23 24 yaşında evlenmeli karşı taraf atanmasa bile diye yemeyip içmeyecekmişim giymeyecekmişim para biriktirecekmişim pehh. Bir okul masrafı bile yüzbinlerce lira tek çocuğa daha ne yapalım ayol?32 de evlendim öldüm mü evladım da oldu herşeyim de
konu sahibinin atanacağı ne malum bu arada erkek ailesini beğenmiyor ya.yıllarca atanamayan gençler var .aşk falan hikaye erkeğin güzel bir işi var onu kaçırmak istemiyor elinden ondan acele ediyor.yoksa gayette beklerdi bir kaç yıl kendine güveni olsaBen zaten okulu biter bitmez 24 yaşında evleneceğim diye gelse oğlum mal mısın derim. Derim yani. Zaten evlendikten sonra bir ömür evlilik sorumluluğun olacak. Kolay mı ev geçindirmek ya. Bir dur bismillah yani Kendi paranı kendine harca, hobilerine vakit ayıt, git bir kaç ülke gez aptal mısın erkenden evleniyorsun derim.
Bu neyse asıl öğlen bir konu vardı o benim sinirimi zıplattı. İki çocuk annesi kadın kendi evliliği kötü, bitmiş, kocası ayıymış diye karşı komşusunun hayalini kuruyormuş. Onun için süsleniyormuş fln. Utanmadan da söylüyorlar vallahi, bir de iffetsizlik etmedim demiş. Yahu hayalini kuruyorsun, sen evlisin adam evli iffet ne alakakonu sahibinin atanacağı ne malum bu arada erkek ailesini beğenmiyor ya.yıllarca atanamayan gençler var .aşk falan hikaye erkeğin güzel bir işi var onu kaçırmak istemiyor elinden ondan acele ediyor.yoksa gayette beklerdi bir kaç yıl kendine güveni olsa
Hayal kurmak falan neyse ne de, süslenmelere başlamış hatun. Bi de diyor ki bunlar hep içimde. Hadi yaaa. O yayılan flörtöz enerjini napçaz?Bu neyse asıl öğlen bir konu vardı o benim sinirimi zıplattı. İki çocuk annesi kadın kendi evliliği kötü, bitmiş, kocası ayıymış diye karşı komşusunun hayalini kuruyormuş. Onun için süsleniyormuş fln. Utanmadan da söylüyorlar vallahi, bir de iffetsizlik etmedim demiş. Yahu hayalini kuruyorsun, sen evlisin adam evli iffet ne alaka
yemek yaparken esra erol ve show tv deki programı dönüşümlü izlyorum şaştıkça şaşıyorum.kadınlar yurdum anadolu kadınları ama sevgililer aldatmalar cinayetler havalarda uçuşuyor.küçücük köyde kimin eli kimin cebinde belli değil.büyük şehirde yok o hayatlar yahuu.sevgilileriyle birlikte yaşayan kadınlar bunların yanında namus abidesi yeminle.kimseyi üzmeden çocuklarını mağdur etmeden eşlerini aldatmadan yaşıyorlar güzelce.Bu neyse asıl öğlen bir konu vardı o benim sinirimi zıplattı. İki çocuk annesi kadın kendi evliliği kötü, bitmiş, kocası ayıymış diye karşı komşusunun hayalini kuruyormuş. Onun için süsleniyormuş fln. Utanmadan da söylüyorlar vallahi, bir de iffetsizlik etmedim demiş. Yahu hayalini kuruyorsun, sen evlisin adam evli iffet ne alaka
Hayal kurmak falan neyse ne de, süslenmelere başlamış hatun. Bi de diyor ki bunlar hep içimde. Hadi yaaa. O yayılan flörtöz enerjini napçaz?
Evet ekşide başlık açmışlar. 2 elti tek kocaya kaçmışlar. Millet delirdiyemek yaparken esra erol ve show tv deki programı dönüşümlü izlyorum şaştıkça şaşıyorum.kadınlar yurdum anadolu kadınları ama sevgililer aldatmalar cinayetler havalarda uçuşuyor.küçücük köyde kimin eli kimin cebinde belli değil.büyük şehirde yok o hayatlar yahuu.sevgilileriyle birlikte yaşayan kadınlar bunların yanında namus abidesi yeminle.kimseyi üzmeden çocuklarını mağdur etmeden eşlerini aldatmadan yaşıyorlar güzelce.
ikisinin adı da hamide ama adam adları karıştırmazEvet ekşide başlık açmışlar. 2 elti tek kocaya kaçmışlar. Millet delirdi
Yok artık iki elti ve adaş öyle mmi? Sonra da kocalari yetmemiş birbirine kuma mi olmuşlar hey Allahimmmmikisinin adı da hamide ama adam adları karıştırmaz
Yok artık iki elti ve adaş öyle mmi? Sonra da kocalari yetmemiş birbirine kuma mi olmuşlar hey Allahimmmm
Kaynanamın komşusu var, zamanında iki gelini bir olup eve iki irkek almış. Bu gelinlerin birinin çocuğu var diğerinin yok. Çocuğu olanı kocası boşamamış, ama çocuğu olmayanı kocası boşamış.Evet ekşide başlık açmışlar. 2 elti tek kocaya kaçmışlar. Millet delirdi
onudami paylasamamış eltilerEvet ekşide başlık açmışlar. 2 elti tek kocaya kaçmışlar. Millet delirdi
Yuh ya hatta çüş demek lazim.bunlarakadın 3 ayrı adama dna testi yaptırıyor doğurduğu çocuk için 3 ü de baba çıkmıyor.artık kaç adam varsa ?
demek ki adamda da iki muammer gücü varikisinin adı da hamide ama adam adları karıştırmaz
Hoşbulduk canım bi bakim dedim neler konuşmuşsunuz diye yine bdv sizi sizden almış
ülke gündemini değerlendiriyorduk.hayat borsa ve para demek değil ki sadeceHoşbulduk canım bi bakim dedim neler konuşmuşsunuz diye yine bdv sizi sizden almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?