- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi chamallows
-
- #20.201
Hangi haber o? Bugünden başladı artmaya.inşallah kabine değişikliği değildirdeniz haftaiçi bir haber bekleniyor doğruysa annen euro zengini olacak.korkunç artacak altın ve döviz
damatla ilgiliHangi haber o? Bugünden başladı artmaya.inşallah kabine değişikliği değildir
55 se gençmiş geçen aylarda 66 yaşında kaçan kadın vardı.hem de 27 yaş küçük adama kaçmışBizim memlekette 55 yaşında torun torba sahibi kadın kocasının arkadaşına kaçtı, annem o günden beri kaçan genç kızlara kızmıyor.
etiketi yanlis yapmissin ama koklayarak geldimdeniz haftaiçi bir haber bekleniyor doğruysa annen euro zengini olacak.korkunç artacak altın ve döviz
H Heytttt be beklenen haber neymisetiketi yanlis yapmissin ama koklayarak geldimeuro kokusu aldim mesajda
aman annemi eurolari ucsa nolur biz fakirliyoruz anca bize arka cikacak.
sabancıgiller falan düşünsün
Damadın dönüşü muhteşem olcak diyorlar, yeni görev vereceklermiş
Sanki ben fena bir kaynana olcakmışım gibi geliyor ya bunları okudukçaiyi ki oğlum olmamış kızlar.yoksa gelin kafamdaki titanyumlara bile göz dikerdi satta bana bilenzik al diye ha ha ha.biri de yazmış ya bdv ye: biz mi doğmakk istedikkkk bal gibi de bakacaksınız ölene dekk
yok artikDamadın dönüşü muhteşem olcak diyorlar, yeni görev vereceklermiş
öyle olmuyorSanki ben fena bir kaynana olcakmışım gibi geliyor ya bunları okudukça
Vallahi daralırım ben böyle bıtbıt çekemem, çekerim resti amaaan
sizin gelin aklına geldi galiba denizöyle olmuyor
Yok benim canım dardır. Gerçekten çekemem deniz. Bana suçum yokken saçma sapan tavır yapan insanı ben çekmem. Oğlanı da gelinsiz saatte ararım sorarım, evine de gitmem gerekirse ama çekmem yani.öyle olmuyor
ya herkes icin öyle.sizin gelin aklına geldi galiba deniz
yeni işe başlanmışsa evlenilecekse illa basit bir nikah yapılır ev de1+1 gayet yeterli.zevklice döşersin olur biter.hesap soruyorlar yahu resmen.tüm maaşını yemiş içmiş kendine takılar almış oğluna biriktirmemiş diye pessss.Yok benim canım dardır. Gerçekten çekemem deniz. Bana suçum yokken saçma sapan tavır yapan insanı ben çekmem. Oğlanı da gelinsiz saatte ararım sorarım, evine de gitmem gerekirse ama çekmem yani.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ya. Cidden bazı hemcinslerimiz kaostan besleniyor, durduk yere olay arıyor
Öyle. Normalde benim kayınvalide kayınpeder beni sevmez ben onları, yaşananlar da var. Allah var biz iki kadın sünger çektik geçmişe. Hataları olunca gönül almayı bilir kayınvalide. Ama kayınpeder sevimsiz pislik bir insan. Gerçekten bak kayınvalidem olmasa zerre çekmem ben onu. Ki bizim aramızda epey ters şeyler oldu. Başkası olsa bahane eder kapısını açmazdı. Ben yine gidip geliyorum. Bir hafta kalıyorum sabır çekiyorum. Sırf denizin hatrınaya herkes icin öyle.
şimdi eminim kaynanamda bana cok bayimiyordur ama iste denizin hatirina esimin hatirina herkes bir birini idare ediyor sanki.
yani oyle gorusmezse gorusmesin olmuyor anneanne babaanneler icin arada torun var.
babaanneler icin daha zor durum.
çok sık görüşme olmuyorsa görmemezlikten gelinmesi gerekiyor.bazen iş hayatında da evlilik hayatında da 3 maymunu oynamak gerekir kendi ruh sağlığımız içinÖyle. Normalde benim kayınvalide kayınpeder beni sevmez ben onları, yaşananlar da var. Allah var biz iki kadın sünger çektik geçmişe. Hataları olunca gönül almayı bilir kayınvalide. Ama kayınpeder sevimsiz pislik bir insan. Gerçekten bak kayınvalidem olmasa zerre çekmem ben onu. Ki bizim aramızda epey ters şeyler oldu. Başkası olsa bahane eder kapısını açmazdı. Ben yine gidip geliyorum. Bir hafta kalıyorum sabır çekiyorum. Sırf denizin hatrına
Bu kızçelerin parası ile de abiye düğün, babasının evine de tadilat yapılmış olması gerçeği.yeni işe başlanmışsa evlenilecekse illa basit bir nikah yapılır ev de1+1 gayet yeterli.zevklice döşersin olur biter.hesap soruyorlar yahu resmen.tüm maaşını yemiş içmiş kendine takılar almış oğluna biriktirmemiş diye pessss.
iste oyle oluyor.Öyle. Normalde benim kayınvalide kayınpeder beni sevmez ben onları, yaşananlar da var. Allah var biz iki kadın sünger çektik geçmişe. Hataları olunca gönül almayı bilir kayınvalide. Ama kayınpeder sevimsiz pislik bir insan. Gerçekten bak kayınvalidem olmasa zerre çekmem ben onu. Ki bizim aramızda epey ters şeyler oldu. Başkası olsa bahane eder kapısını açmazdı. Ben yine gidip geliyorum. Bir hafta kalıyorum sabır çekiyorum. Sırf denizin hatrına
kendi isteğiyle severek verirse tabi ki alırsın ama vermek zorunda bakmak zorunda deyince iş bozuluyor katip.1 gün çalışmayan iş hayatının zorluğunu görmemiş insan senin paranı sorguluyor.Bu kızçelerin parası ile de abiye düğün, babasının evine de tadilat yapılmış olması gerçeği.Varı yoğu baba evinde bırakıp kaynananın altın dişine kadar göz koyuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?