- 14 Eylül 2014
- 21.274
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.584
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #20.221
Gerçekten insanlar bir cins. Tamam lohusalıkta insanın heyheyler tepesinde oluyor. Ne dense ters geliyor. Ama uzatmanın da manası ne.iste oyle oluyor.
bak ben hep derim ben gorumce dirdirini sacmaligini dengesizligini o kadar cok cektim ki, sirf abimin esi ayni seyleri yasamasin arada hem bir samimiyet olsun hem bir mesafe olsun dedim.
hic bir seylerini kurcalamadim (haddimde degil zaten ama) agzimi acip hic bir sey soylemedim dedim ya kelimelerimi tartarim ki yanlis anlasilmayim diye.
yigenim yeni dogdugunda prematureydi biberon ucunun cocuga buyuk geldigini agzina fazla akittigini soyledim cunku cocuk kac kez onumde yutkunurken cirpinir gibi oldu fazla akiyor belli ve cocuk erken dogdu biz hastanede ilgilenirken abim gitti aldi biberonlari yani anlamamasi dogal alirken.
şahsina hic bisey soylemedim.
vay ben kimmisimde karismisim.
neyine karistim anlamadim cocugun icin bisey soyluyorum o mevzu bir uzadi sana anlatamam.
tek amaci bağ koparmak yani.
lohusa lohusa bosanmanin esiginden dondude sesini kesti
yani baska bisey olsa zaten karismam, cocuk kuş gibi doğmuş ememiyor yutma daha tam degil onun canı için soyledim bu baslik buna uygun degil dedim.Gerçekten insanlar bir cins. Tamam lohusalıkta insanın heyheyler tepesinde oluyor. Ne dense ters geliyor. Ama uzatmanın da manası ne.
şöyle bir gelin olamadik be ceyceyyeni işe başlanmışsa evlenilecekse illa basit bir nikah yapılır ev de1+1 gayet yeterli.zevklice döşersin olur biter.hesap soruyorlar yahu resmen.tüm maaşını yemiş içmiş kendine takılar almış oğluna biriktirmemiş diye pessss.
biz saf oğlu safmışız.burda konuları okudukça daha iyi anladımşöyle bir gelin olamadik be ceycey
bunlarmi normal biz mi safız anlamadim.
biz saf oğlu safmışız.burda konuları okudukça daha iyi anladım
senle ben ideal eşleriz.kendi ailemizden harçlık ve destek de alıyoruz daha ne istiyorlar.bende kendime öyle diyorum valla.
beleş gitmişim resmen
Keşke zengin herif bulsalar, her istediklerini gık demeden yapacak. Ne istiyorlar garibanın çocuğundan, senin beynin yok mu kızım diyorum bunlara gördüğüm yerde.kendi isteğiyle severek verirse tabi ki alırsın ama vermek zorunda bakmak zorunda deyince iş bozuluyor katip.1 gün çalışmayan iş hayatının zorluğunu görmemiş insan senin paranı sorguluyor.
harçlik demek icin biraz fazla meblalar dönuyor sanirimsenle ben ideal eşleriz.kendi ailemizden harçlık ve destek de alıyoruz daha ne istiyorlar.
erkekler uyandı artık katip.mesela benim kuzeni avlamaya çalışan çok oldu ama başaramadı.ben doktorsam dengim de mühendis mimar doktordur dedi.öyle de eş buldu sonunda.liseyi yarım yamalak bitirmiş kızlar az göz süzmedi kendine yıllarcaKeşke zengin herif bulsalar, her istediklerini gık demeden yapacak. Ne istiyorlar garibanın çocuğundan, senin beynin yok mu kızım diyorum bunlara gördüğüm yerde.
he valla ama ben adına harçlık diyorumharçlik demek icin biraz fazla meblalar dönuyor sanirim
Sus sus. Senin kuzen de çok şey sanki.erkekler uyandı artık katip.mesela benim kuzeni avlamaya çalışan çok oldu ama başaramadı.ben doktorsam dengim de mühendis mimar doktordur dedi.öyle de eş buldu sonunda.liseyi yarım yamalak bitirmiş kızlar az göz süzmedi kendine yıllarca
yok yav konuştuklarını duysan deli diye tımarhaneye tıkarsın.kendi meslekleri dışında bilimsel konuşmuyorlar.Ama şunun farkındalar.kendilerini seven yok izzet ikram mesleğin adına ve maaşınaSus sus. Senin kuzen de çok şey sanki.Ama tabi ki doktor adama lise mezunu kız gitmezdi, ne konuşacaklar ne paylaşacaklar? Benim totom yemezdi mesela.
neden yatmiyoriçerden kız seslendi :hocammm yiyecek bir şeyler var mıııı?baba kız arka sokakları izliyorlar ben de hizmetçi katya.görüşmek üzere dostlar hizmetleri yapıp geleyim
saat 1 2 civarı uyuyor okul açılalı.erken kalkıp ne yapacağım diyorneden yatmiyor
oda haklisaat 1 2 civarı uyuyor okul açılalı.erken kalkıp ne yapacağım diyor
filmdelisini misafirler pert etti galibaortalıklarda yok halaoda hakli
çok beklersin .her gün hadi kutu oyunu oynayalım hadi modacılık oynayalım ben sıkıldım dışarı çıkalım markete gidelim diye boğazlanıyorum.seninki henüz bebe.12 yaşına dek düşmezler tepemizden diyorumH Heytttt be kidemli anne bu bebeler ne zaman bizim yakamizdan dusup oyin oynayalim hadi demekten vaz gececek tam olarak kac yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?