Geçinemeyenler kulübü

Gerçekten insanlar bir cins. Tamam lohusalıkta insanın heyheyler tepesinde oluyor. Ne dense ters geliyor. Ama uzatmanın da manası ne.

Gerçekten insanlar bir cins. Tamam lohusalıkta insanın heyheyler tepesinde oluyor. Ne dense ters geliyor. Ama uzatmanın da manası ne.
yani baska bisey olsa zaten karismam, cocuk kuş gibi doğmuş ememiyor yutma daha tam degil onun canı için soyledim bu baslik buna uygun degil dedim.
anneligine laf etmisim,ne anneligine laf edicem daha kendine gelip cocugu dogru duzgun kucaklayamadin lohusasin dikislisin zaten olumden donmussun kim senden o an annelik beklerde laf eder

şöyle bir gelin olamadik be ceycey
bunlarmi normal biz mi safız anlamadim.

kendi isteğiyle severek verirse tabi ki alırsın ama vermek zorunda bakmak zorunda deyince iş bozuluyor katip.1 gün çalışmayan iş hayatının zorluğunu görmemiş insan senin paranı sorguluyor.
Keşke zengin herif bulsalar, her istediklerini gık demeden yapacak. Ne istiyorlar garibanın çocuğundan, senin beynin yok mu kızım diyorum bunlara gördüğüm yerde.

Keşke zengin herif bulsalar, her istediklerini gık demeden yapacak. Ne istiyorlar garibanın çocuğundan, senin beynin yok mu kızım diyorum bunlara gördüğüm yerde.
erkekler uyandı artık katip.mesela benim kuzeni avlamaya çalışan çok oldu ama başaramadı.ben doktorsam dengim de mühendis mimar doktordur dedi.öyle de eş buldu sonunda.liseyi yarım yamalak bitirmiş kızlar az göz süzmedi kendine yıllarca

Sus sus. Senin kuzen de çok şey sanki. Ama tabi ki doktor adama lise mezunu kız gitmezdi, ne konuşacaklar ne paylaşacaklar? Benim totom yemezdi mesela.

Sus sus. Senin kuzen de çok şey sanki. Ama tabi ki doktor adama lise mezunu kız gitmezdi, ne konuşacaklar ne paylaşacaklar? Benim totom yemezdi mesela.
yok yav konuştuklarını duysan deli diye tımarhaneye tıkarsın.kendi meslekleri dışında bilimsel konuşmuyorlar.Ama şunun farkındalar.kendilerini seven yok izzet ikram mesleğin adına ve maaşına

içerden kız seslendi :hocammm yiyecek bir şeyler var mıııı? baba kız arka sokakları izliyorlar ben de hizmetçi katya.görüşmek üzere dostlar hizmetleri yapıp geleyim

H Heytttt be kidemli anne bu bebeler ne zaman bizim yakamizdan dusup oyin oynayalim hadi demekten vaz gececek tam olarak kac yasinda
çok beklersin .her gün hadi kutu oyunu oynayalım hadi modacılık oynayalım ben sıkıldım dışarı çıkalım markete gidelim diye boğazlanıyorum.seninki henüz bebe.12 yaşına dek düşmezler tepemizden diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…