- 17 Aralık 2015
- 27.153
- 49.680
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #20.241
ben hic annemle oynadigimi hatirlamiyorum yaçok beklersin .her gün hadi kutu oyunu oynayalım hadi modacılık oynayalım ben sıkıldım dışarı çıkalım markete gidelim diye boğazlanıyorum.seninki henüz bebe.12 yaşına dek düşmezler tepemizden diyorum
modacılığı onlarla oynuyoruz işte.doya doya moda barbiler ha ha ha.bu ara arkadaşıyla zoom kurmaya alıştı da biraz elini çekti benden.ama ödevlerden bıktım onlarca sayfa yap yap bitmiyor.ben hic annemle oynadigimi hatirlamiyorum ya
ya kutu oyunu falan tamam en azindan keyif alirim barbie bebek konusturuyorum surekli
O da tvye cikti miBizim memlekette 55 yaşında torun torba sahibi kadın kocasının arkadaşına kaçtı, annem o günden beri kaçan genç kızlara kızmıyor.
modacılığı onlarla oynuyoruz işte.doya doya moda barbiler ha ha ha.bu ara arkadaşıyla zoom kurmaya alıştı da biraz elini çekti benden.ama ödevlerden bıktım onlarca sayfa yap yap bitmiyor.
Yoo, çıkmadı.O da tvye cikti mi
az daha büyüsünde gör kız benim kıyafetlere bile el koydu sakladı seneye bana olur bunlar eskimesin diye kendi dolabına kaldırdıufff çok sıkıcı ya.
isin kotu tarafi sadece ben oynuyorum kendide bana direktif veriyor anne simdi soyle de boyle simdide ise gitsin vs
ay tek barbie konusturmak bitsinde dolabin hepsi onun olsunaz daha büyüsünde gör kız benim kıyafetlere bile el koydu sakladı seneye bana olur bunlar eskimesin diye kendi dolabına kaldırdı
yakın olsak benim kız oynatırdı onu.küçük kızlarla arası çok iyidiray tek barbie konusturmak bitsinde dolabin hepsi onun olsun
ay bizim yan komsunun bir kizi var, annesi bazen denizi gorunce sıkiliyor diye gel abla oynasin senle biraz diyor.yakın olsak benim kız oynatırdı onu.küçük kızlarla arası çok iyidir
Benzer bisey izledim deYoo, çıkmadı.
Ay hangi ayakkabıymış o ?bende alayımayy çok mutlu oldum bugün.geçen aldığım ama gönderilmeyip iptal ettiğim satıcı aradı.çok özür diledi artık trendyoldayım genelde gitti gidiyordaki satışı görmemişim siz tekrar alın ben yarın kargolarım dedi.hemen aldım aynı ayakkabı adidasta 1700 tl ben 389 a aldım.ksımetimmiş buldu beni gene
özele yazayımAy hangi ayakkabıymış o ?bende alayım
Ne üçüüün? Haa cok amaçlı valla banyo icin cif ultra hiz hosuma gitti. Ne denesem diye dusunuyordu. Valla iyi denk geldi.aklima gelmisken size bir deterjandan bahsetmek istiyorum kizlarAhtapot Anne ozellikle sana.
101 den vikingin pembe cok amacli temizleyici spreyini almistim efsane bir sey ya şiddetle hepinize tavsiye ediyorum
ozellikle hali koltuk lekelerinde cok basarili buldum ben.Ne üçüüün? Haa cok amaçlı valla banyo icin cif ultra hiz hosuma gitti. Ne denesem diye dusunuyordu. Valla iyi denk geldi.
Aaa güzel. Banyo wc icin ne kullaniyosunozellikle hali koltuk lekelerinde cok basarili buldum ben.
daha bezi surmeden lekeyi temizliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?