Geçinemeyenler kulübü

ben hic annemle oynadigimi hatirlamiyorum ya
ya kutu oyunu falan tamam en azindan keyif alirim barbie bebek konusturuyorum surekli

ben hic annemle oynadigimi hatirlamiyorum ya
ya kutu oyunu falan tamam en azindan keyif alirim barbie bebek konusturuyorum surekli
modacılığı onlarla oynuyoruz işte.doya doya moda barbiler ha ha ha.bu ara arkadaşıyla zoom kurmaya alıştı da biraz elini çekti benden.ama ödevlerden bıktım onlarca sayfa yap yap bitmiyor.

ufff çok sıkıcı ya.
isin kotu tarafi sadece ben oynuyorum kendide bana direktif veriyor anne simdi soyle de boyle simdide ise gitsin vs
modacılığı onlarla oynuyoruz işte.doya doya moda barbiler ha ha ha.bu ara arkadaşıyla zoom kurmaya alıştı da biraz elini çekti benden.ama ödevlerden bıktım onlarca sayfa yap yap bitmiyor.

ufff çok sıkıcı ya.
isin kotu tarafi sadece ben oynuyorum kendide bana direktif veriyor anne simdi soyle de boyle simdide ise gitsin vs
az daha büyüsünde gör kız benim kıyafetlere bile el koydu sakladı seneye bana olur bunlar eskimesin diye kendi dolabına kaldırdı

ayy çok mutlu oldum bugün.geçen aldığım ama gönderilmeyip iptal ettiğim satıcı aradı.çok özür diledi artık trendyoldayım genelde gitti gidiyordaki satışı görmemişim siz tekrar alın ben yarın kargolarım dedi.hemen aldım aynı ayakkabı adidasta 1700 tl ben 389 a aldım.ksımetimmiş buldu beni gene

yakın olsak benim kız oynatırdı onu.küçük kızlarla arası çok iyidir
ay bizim yan komsunun bir kizi var, annesi bazen denizi gorunce sıkiliyor diye gel abla oynasin senle biraz diyor.
korkuyorum kiz denizi bir kasik suda bogacak diye
havalar ısınsada azicik sokaga ciksak parkta falan oynasada benimde çenem dinlense biraz

Ay hangi ayakkabıymış o ?bende alayım

aklima gelmisken size bir deterjandan bahsetmek istiyorum kizlar Ahtapot Anne ozellikle sana.
101 den vikingin pembe cok amacli temizleyici spreyini almistim efsane bir sey ya şiddetle hepinize tavsiye ediyorum
Ne üçüüün? Haa cok amaçlı valla banyo icin cif ultra hiz hosuma gitti. Ne denesem diye dusunuyordu. Valla iyi denk geldi.

Anneme persilin hem renkli hem beyaz tozundan almıştık 10 ar kiloluk. Cok.guzel ama ben sıvı deterjana alıştım kopamıyorum kullandiniz mı ben de memnunum diyen var mı? H Heytttt be sen çok sık çamaşır yıkarım demiştin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…