- 10 Nisan 2014
- 43.982
- 116.736
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #20.261
ben sıvı perwoll kullanıyorum sadeceAnneme persilin hem renkli hem beyaz tozundan almıştık 10 ar kiloluk. Cok.guzel ama ben sıvı deterjana alıştım kopamıyorum kullandiniz mı ben de memnunum diyen var mı? H Heytttt be sen çok sık çamaşır yıkarım demiştin.
vikingin yesil kutu wc temizleyicisi var, kokusu cok guzel.Aaa güzel. Banyo wc icin ne kullaniyosun
deniz kahvemi püskürttüm az önce.ben ayakkabıdan bahsettim üzerinden 5 dakika geçmemiş.bizim bdv deki konuya bir üye.mümkünse kendinize 1000 tl lik ayakkabılar almayın para evlenirken çocuklara lazım dünyanın bintürlü hali var gibi bir şeyler yazmış ha ha ha.donumuza bari sahip çıkalım yakında onu da çok görecekler bize amanınnnozellikle hali koltuk lekelerinde cok basarili buldum ben.
daha bezi surmeden lekeyi temizliyo
renkleri koruyomu gercekten?ben sıvı perwoll kullanıyorum sadece
Ya ben karbonatla sirkeyle yıkıyorum klozete oturdugumuz kısmı filanvikingin yesil kutu wc temizleyicisi var, kokusu cok guzel.
önce camasir suyuyla lavabolari klozeti dezenfekte edip iyice durulayip sonra bununla tekrar deterjanliyorum.
haftada 2 kezde camasir suyu katkili cifle ovuyorum.
tuvalet taslari ciflenmeden olmuyor
çok gidiyor evet ben renkli beyaz siyah ayrı ayrı alıyorum memnunumrenkleri koruyomu gercekten?
ben sıvı deterjanlara bas edemiyorum.
sivi olunca cok kullaniyorum
Klozeti sadece temizlik.kovalarimi dokmek icin kullaniyorum.Ya ben karbonatla sirkeyle yıkıyorum klozete oturdugumuz kısmı filan
allah allah yadeniz kahvemi püskürttüm az önce.ben ayakkabıdan bahsettim üzerinden 5 dakika geçmemiş.bizim bdv deki konuya bir üye.mümkünse kendinize 1000 tl lik ayakkabılar almayın para evlenirken çocuklara lazım dünyanın bintürlü hali var gibi bir şeyler yazmış ha ha ha.donumuza bari sahip çıkalım yakında onu da çok görecekler bize amanınnn
yorum yazdım bundan sonra gezerden lcw den başka yerden almam diye.içime oturdu bak aldığım ayakkabıyı iptal mi etsem ?allah allah ya1000 tl cok bir para geliyor insanlara heralde hala.
soyle deri olsun azcikta kaliteli olsun desen en kotusu 400 500 zaten ayakkabilarin.
gelin damat yiyecek diye bit pazarindan mi alsin insanlar
camasir suyu degmezse icime sinmiyo benim.Ya ben karbonatla sirkeyle yıkıyorum klozete oturdugumuz kısmı filan
yoo etiketli resmini cek yorum olarak yolla damat yiyip ustune birde az birakmis diye arkamdan kufur edecegine ben giyeyim dedim yaz altinadayorum yazdım bundan sonra gezerden lcw den başka yerden almam diye.içime oturdu bak aldığım ayakkabıyı iptal mi etsem ?
Yaa kullanmiyormusunuz .Klozeti sadece temizlik.kovalarimi dokmek icin kullaniyorum.
Şampuan sabun filan ne gorsem skyyorum.Yaa kullanmiyormusunuz .
Bende kalabalığa gidince asla klozete oturmam normal tuvaleti seçerim.
Yada gittiğim ailenin klozetini temizleyip oturuyorum deli terelelli gibi
Tuvaletten bı cikiyorum aylık mi işedin bı çıkmadın diyorlartemizlik yaptım hacı
bir kuzenim yaninda klozetlerin ustune serilen kagit ortuler var ya suda eriyen ondan tasiyor cantasinda her daim 2 3 tane oluyoYaa kullanmiyormusunuz .
Tuvaletten bı cikiyorum aylık mi işedin bı çıkmadın diyorlartemizlik yaptım hacı
Bana da disarda wc eziyet klozete tuvalet kagidi seriyorum öffff oraya buraya eziyet ya. Ölmedikçe disarda wc kullanmiyorum. Ilk tercihim alaturka. Oğlum asla klozet kullanmazdi ayyy her yerde normal tuvalet diye aglardi. Avm.lerde.olmazdi o zamanlwr. Sonradan degisti. Dilek istek ve sikayet kutularina yazmisligim var. Hersey oğlum içinYaa kullanmiyormusunuz .
Onlar benim altımda kayiyo bı bakıyorum totomun bi yanağı klozete değmiş.bir kuzenim yaninda klozetlerin ustune serilen kagit ortuler var ya suda eriyen ondan tasiyor cantasinda her daim 2 3 tane oluyogittigi yerlerde serip kullaniyo hemen
Anayım ben ana vol 3Bana da disarda wc eziyet klozete tuvalet kagidi seriyorum öffff oraya buraya eziyet ya. Ölmedikçe disarda wc kullanmiyorum. Ilk tercihim alaturka. Oğlum asla klozet kullanmazdi ayyy her yerde normal tuvalet diye aglardi. Avm.lerde.olmazdi o zamanlwr. Sonradan degisti. Dilek istek ve sikayet kutularina yazmisligim var. Hersey oğlum için
Yalniz degilsinOnlar benim altımda kayiyo bı bakıyorum totomun bi yanağı klozete değmiş.
Nasil beceriyorum bilmem .
Hakikaten beceremedim
en guzeli tottoled mi ne diyolar ya opetlerde falan var.Onlar benim altımda kayiyo bı bakıyorum totomun bi yanağı klozete değmiş.
Nasil beceriyorum bilmem .
Hakikaten beceremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?