Geçinemeyenler kulübü

kayseri de avm lerde wc lerin atiyorum sag taraftakiler klozetse sol taraftakiler alaturka hep.

lazımlık mı taşısak ne yanımızda.atmasaydım keşke tühhh .müzikliydi kızınki hemi de
denizi uzun yola goturecegim zaman ben tasiyorum yanimda cikan parcasina buz dolabi poseti geciriyorum.
bir tarafinda arabanin kapisi oluyo diger tarafinida ben carsafla kapatiyorum oyle yapiyo

benim evde alaturka wc yok.ev sıfırken taşındım alaturka wc çok büyüktü kapattırdım kiler yaptım.apartmanda çok dairde kilere çamaşır odasına falan dönüştürdü
bende alaturkayi kapattirip kiler yapmak istiyorum cokda ihtiyacim var ama esimin ailesi hep alaturka kullaniyo

Ama o evde sen yasiyosun.
ben yasiyorum da esim benim zorumla diger tarafi kullaniyo klozeti kullansa sorun degil ama denizin kullandigi klozeti surekli surekli baskalarida kullansin istemiyorum.
ebeveyne klozet yapilmis olsa hic sorunum olmayacakti deniz hep orayi kullanirdi ama maalesef.
eger orayi kapatirsam her gelenle ortak wc kullanmak zorunda kalacagim çunku tuvalet teke düsecek

Kızlar kadınlar için aparatlar var, umumi yerlerde ayakta yapmaya yarayan baya kullanışlı,kağıt şeklinde tek kullanımlık.çantaya atın wc ye girmeniz gerekirse kullanırsınız
Nasıl ? Adı ne

Çocuğunuzu alaturkaya alistirnayi dusundunuzmu, ortak temas acisindan? Ben hic kullanilmiyor sadece esinizin ailesi icin orasi bekletiliyor sandim. Ama kullaniliyor.

Çocuğunuzu alaturkaya alistirnayi dusundunuzmu, ortak temas acisindan? Ben hic kullanilmiyor sadece esinizin ailesi icin orasi bekletiliyor sandim. Ama kullaniliyor.
deniz wc kullanmaya basladigindan beri esim kullaniyo orayi ama şartta degil.
alaturkaya bir kac kez denedim düsecegim diye korkup agladi yapmak istemedi bir daha zorlamadim çiş tutma olayi falan olmasin diye.
direk klozet aparatiyla vermistim tuvalet egitimini cunku köydeyken verdim ve sadece klozet vardi orda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…