- 17 Aralık 2015
- 27.153
- 49.680
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #20.281
kayseri de avm lerde wc lerin atiyorum sag taraftakiler klozetse sol taraftakiler alaturka hep.Bana da disarda wc eziyet klozete tuvalet kagidi seriyorum öffff oraya buraya eziyet ya. Ölmedikçe disarda wc kullanmiyorum. Ilk tercihim alaturka. Oğlum asla klozet kullanmazdi ayyy her yerde normal tuvalet diye aglardi. Avm.lerde.olmazdi o zamanlwr. Sonradan degisti. Dilek istek ve sikayet kutularina yazmisligim var. Hersey oğlum için
Toto Led mien guzeli tottoled mi ne diyolar ya opetlerde falan var.
tottolet sanirimToto Led mitotoooo Led mi
lazımlık mı taşısak ne yanımızda.atmasaydım keşke tühhh .müzikliydi kızınki hemi deen guzeli tottoled mi ne diyolar ya opetlerde falan var.
Cok mantıklıkayseri de avm lerde wc lerin atiyorum sag taraftakiler klozetse sol taraftakiler alaturka hep.
denizi uzun yola goturecegim zaman ben tasiyorum yanimdalazımlık mı taşısak ne yanımızda.atmasaydım keşke tühhh .müzikliydi kızınki hemi de
benim evde alaturka wc yok.ev sıfırken taşındım alaturka wc çok büyüktü kapattırdım kiler yaptım.apartmanda çok dairde kilere çamaşır odasına falan dönüştürdüCok mantıklı
bende alaturkayi kapattirip kiler yapmak istiyorum cokda ihtiyacim var ama esimin ailesi hep alaturka kullaniyobenim evde alaturka wc yok.ev sıfırken taşındım alaturka wc çok büyüktü kapattırdım kiler yaptım.apartmanda çok dairde kilere çamaşır odasına falan dönüştürdü
Ama o evde sen yasiyosun.bende alaturkayi kapattirip kiler yapmak istiyorum cokda ihtiyacim var ama esimin ailesi hep alaturka kullaniyo
ben yasiyorum da esim benim zorumla diger tarafi kullaniyo klozeti kullansa sorun degil ama denizin kullandigi klozeti surekli surekli baskalarida kullansin istemiyorum.Ama o evde sen yasiyosun.
Nasıl ? Adı neKızlar kadınlar için aparatlar var, umumi yerlerde ayakta yapmaya yarayanbaya kullanışlı,kağıt şeklinde tek kullanımlık.çantaya atın wc ye girmeniz gerekirse kullanırsınız
huni gibi bir sey sanirim dimi wish in reklamlarinda gormustumKızlar kadınlar için aparatlar var, umumi yerlerde ayakta yapmaya yarayanbaya kullanışlı,kağıt şeklinde tek kullanımlık.çantaya atın wc ye girmeniz gerekirse kullanırsınız
Çocuğunuzu alaturkaya alistirnayi dusundunuzmu, ortak temas acisindan? Ben hic kullanilmiyor sadece esinizin ailesi icin orasi bekletiliyor sandim. Ama kullaniliyor.ben yasiyorum da esim benim zorumla diger tarafi kullaniyo klozeti kullansa sorun degil ama denizin kullandigi klozeti surekli surekli baskalarida kullansin istemiyorum.
ebeveyne klozet yapilmis olsa hic sorunum olmayacakti deniz hep orayi kullanirdi ama maalesef.
eger orayi kapatirsam her gelenle ortak wc kullanmak zorunda kalacagim çunku tuvalet teke düsecek
dünkü üye nerelerde?Çocuğunuzu alaturkaya alistirnayi dusundunuzmu, ortak temas acisindan? Ben hic kullanilmiyor sadece esinizin ailesi icin orasi bekletiliyor sandim. Ama kullaniliyor.
Kar orda, soğuğu burdahala kar yagiyo ya balkonu doldurmuş resmen
Merdane elimde.bekliyorum. gelmesin bencedünkü üye nerelerde?
deniz wc kullanmaya basladigindan beri esim kullaniyo orayi ama şartta degil.Çocuğunuzu alaturkaya alistirnayi dusundunuzmu, ortak temas acisindan? Ben hic kullanilmiyor sadece esinizin ailesi icin orasi bekletiliyor sandim. Ama kullaniliyor.
burada baya soğuk kar yağinca biraz kiriliyoKar orda, soğuğu burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?