- 15 Temmuz 2013
- 4.617
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.858
- 358
- Konu Sahibi chamallows
-
- #20.301
Buraya da yağar umarim.burada baya soğuk kar yağinca biraz kiriliyo
aşılanayım da oraları bir ziyaret edeyim.uzun yıllardır gelmemiştim.hem artık şişmanım da sapıkların hedefi de olmam yaşasınnnKar orda, soğuğu burda
bugun aile hekimligine ciktim baya aşı sırasi bekleyen vardiaşılanayım da oraları bir ziyaret edeyim.uzun yıllardır gelmemiştim.hem artık şişmanım da sapıkların hedefi de olmam yaşasınnn
Çok çeşiti var ama ben tek kullanımlık olanları tercih ediyorum.kullanıp direk çöpeNasıl ? Adı ne
surekli gelecegini sanmiyorum ben ya yeni uyeler keşif icin cikarken ugruyorlar.Merdane elimde.bekliyorum. gelmesin bence
Evet aynen,silikon olanlarıda var galiba,onların hijyeni nasıldır bilmiyorumhuni gibi bir sey sanirim dimi wish in reklamlarinda gormustum
aşı bulayım geceden de sıraya girerim sorun değil .bugun aile hekimligine ciktim baya aşı sırasi bekleyen vardi
bunu nasil kullaniyosunuz?Çok çeşiti var ama ben tek kullanımlık olanları tercih ediyorum.kullanıp direk çöpeşunun gibi https://www.hepsiburada.com/feminy-...ti-20-li-avantaj-paket-5-adet-pm-HB0000040R54
Zihniyet degismeyince bizim verdigimiz kilolar da durumu kurtarmazaşılanayım da oraları bir ziyaret edeyim.uzun yıllardır gelmemiştim.hem artık şişmanım da sapıkların hedefi de olmam yaşasınnn
sıra bekleme pek yoktu sıra derken aşilarini vurunuyolar hemen ama orda bi 10 15 dk bekliyorlar her ihtimale karşı onun kalabaligiydiaşı bulayım geceden de sıraya girerim sorun değil .
bende tam 85 lik nineye bile tecavuz ediyolar kilo kimin umrunda yazacaktimZihniyet degismeyince bizim verdigimiz kilolar da durumu kurtarmaz
butik mehmet vardı orda şık kıyafetler vardı hala duruyor mu acaba?Zihniyet degismeyince bizim verdigimiz kilolar da durumu kurtarmaz
damacana da varbende tam 85 lik nineye bile tecavuz ediyolar kilo kimin umrunda yazacaktim
detaya girmeyelim lutfendamacana da var
Huni gibi aslında açınca, malum bölgeye tam yerleşiyor, tuvalete isabet ettirip yapıyorsunbunu nasil kullaniyosunuz?
Sanki duydum.adinibutik mehmet vardı orda şık kıyafetler vardı hala duruyor mu acaba?
Kenarlardan akacak diye korktum tazyikli haliyle.Huni gibi aslında açınca, malum bölgeye tam yerleşiyor, tuvalete isabet ettirip yapıyorsunyani daha açık anlatamam.Ama işe yarıyor.bende ilk kullanmadan olmaz diye düşünmüştüm ama oluyor.özellikle uzun yolculuklarda mola yerlerinde filan tuvaletler berbat oluyor.o tarz yerlerde kurtarıcı
Sen bize zeytinyağı yolla, biz sana kolonya olur muKenarlardan akacak diye korktum tazyikli haliyle.
Huniden zeytinyagini bosaltirken bile akitiyorum ben .
Senin canın sağolsun her yaz yapıyor kayinvalidem, ağaçlarımizda zeytin bol.Sen bize zeytinyağı yolla, biz sana kolonya olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?