Geçinemeyenler kulübü

H Heytttt be reklamlarda gördüm bahsettigim köşeli robotun ucuzu da var. Homend alex
homend normal süpürgem vardı ama iyi çıkmadı sattım geçen hafta 3 de bir fiyatına.sanırım bir daha homend almam.bir de saç düzleştirici almıştım tutacak yerlerindeki plastik eridi onu da attım

Senin canın sağolsun her yaz yapıyor kayinvalidem, ağaçlarımizda zeytin bol.

İstersen izzeti ikram olarak yollarim tabiki yağı
ama kolonya niye

Akçay kırıkkalenin diye mi ?
Yemek ve damak tadi da takintilarim arasinda ilk sirada yer alır. Sadece zeytinyağı kullaniyorum.su an o da mal8m kanatlandi. Sen sizin tenekelere de bi kanat takiver burayi bulur elbet.

Ahtapot Anne bende homend Alex almayı düşünüyorum tabi tipine rengine aldanıp.

Yuvarlaklari sevmiyordum
Ama işte homend Alex de kendini ispatlamış bir marka mi
Ben ilk kez duydum bikac kezdir reklamlarda rastlıyorum anca öyle .

Navigasyon olsun supursun silsin olabildiğince iyi olsun istiyorum da güvenebilir miyim

homend normal süpürgem vardı ama iyi çıkmadı sattım geçen hafta 3 de bir fiyatına.sanırım bir daha homend almam.bir de saç düzleştirici almıştım tutacak yerlerindeki plastik eridi onu da attım
Büyük sözü dinlemeliyim, ablan ne demisti hatırla audrey. Şaşkın ifade koyup durma dedi.

Evet. Akçay kolonyalari. Ama selin favorim. Tarim kredinin kendi üretimi elit var. Zeytinyagli mi zeytin cicegi mi ne var icinde ooofff.
biz memlekete giderken de gelirkende hep o çitlekçide mola verip gözleme yeriz.arka arkaya arabalarla gidersek de orada buluşuruz mutlaka.

Evet. Akçay kolonyalari. Ama selin favorim. Tarim kredinin kendi üretimi elit var. Zeytinyagli mi zeytin cicegi mi ne var icinde ooofff.
Tarım kredinin balı ve peynirini de seviyorum ben
Hangi peynirdi unuttum da
Ama zeytinleri mor gibi gri gibi bozuklu gibi duruyor , ben mi başarısız olanına denk geldim acaba

Valla biz köyde çömezken arkadas lojmanda homend çaycı kullaniyordu. Ay söylemedi de bize surekli biri konusuyor icerden bir kadin sesi geliyor, bu ne ya dedim.cayci dedi. Aklim çıktı. Saygiyla önünde eğildim. Süpürge nasildir bilemem ama cekis gücü iyiyse bence denenebilir.

çaycısı güzel bir ürün komşumda var ama süpürgelerde başarısız çekmiyordu yahu yepyeni süpürge.yoksa neden satayım ?

Tarım kredinin balı ve peynirini de seviyorum ben
Hangi peynirdi unuttum da
Ama zeytinleri mor gibi gri gibi bozuklu gibi duruyor , ben mi başarısız olanına denk geldim acaba
Peynirini aldim da acmadim henüz. Nohutu cok güzel pisti. Patates cipsi de güzel. Sütünü içiyor oğlum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…