- 10 Nisan 2014
- 43.971
- 116.731
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #20.341
ilk telefonum o markanın 626 mı neydi modeliydi takoz gibiydi ama bin kusür dolardı hattıyla.Bu erik son baska yok
Ay bir de bosch marka telefon vardi. Omomatigin icinden cikmisti ahahahha94 de ilk cep telefonunu görmüştüm yurtta kocaman telsiz gibi bir şeydi.adanalı pamuk ağalarının kızlarında vardı sadece
nası yani?omonun içinden telefon mu çıkıyordu?Ay bir de bosch marka telefon vardi. Omomatigin icinden cikmisti ahahahha
Sen de pamuk agasinin torunuymussunilk telefonum o markanın 626 mı neydi modeliydi takoz gibiydi ama bin kusür dolardı hattıyla.
Ay eveetnası yani?omonun içinden telefon mu çıkıyordu?
yok.dedem almıştı .yurtta tek telefon vardı onda da kızlar kuyruktu.bana ulaşamayınca almıştı.amaç iyilik değil denetlemektiSen de pamuk agasinin torunuymussun
burdayim cınımchamallows nere gittin
ay ben yerlestiremem onu yaHuni gibi aslında açınca, malum bölgeye tam yerleşiyor, tuvalete isabet ettirip yapıyorsunyani daha açık anlatamam.Ama işe yarıyor.bende ilk kullanmadan olmaz diye düşünmüştüm ama oluyor.özellikle uzun yolculuklarda mola yerlerinde filan tuvaletler berbat oluyor.o tarz yerlerde kurtarıcı
babam isvicreden gondermisti o modelini taş gibi telefonduilk telefonum o markanın 626 mı neydi modeliydi takoz gibiydi ama bin kusür dolardı hattıyla.
Aa egelimisinSenin canın sağolsun her yaz yapıyor kayinvalidem, ağaçlarımizda zeytin bol.
İstersen izzeti ikram olarak yollarim tabiki yağı
ama kolonya niye
Akçay kırıkkalenin diye mi ?
İnsan öyle gibi düşünüyor ama kullanılıyor vallaay ben yerlestiremem onu yauzun yollarda önce opet yoksa shell in tuvaletlerini teecih edebilirsin.
gayet bakimli ve temizler
merhaba ceycey seninde hafta sonun güzel olsunHerkese merhaba. Güzel bir haftasonu diliyorum
Kedi bakana hiç sormadım ama sitede bakanlar var yazdıklarına göre bayağı masraflı aşısı kumu mamasıkizlar evde kedi bakanlar yada kedi bakan tanidigi olanlar kedi bakmak zormu çok masraflimi ?
bebeklinick H Heytttt be filmdelisi Y Yuppiyayye elecda Ay tenli anne Neyapsamkisimdi Ahtapot Anne
Hiç bilgim yok malesefkizlar evde kedi bakanlar yada kedi bakan tanidigi olanlar kedi bakmak zormu çok masraflimi ?
bebeklinick H Heytttt be filmdelisi Y Yuppiyayye elecda Ay tenli anne Neyapsamkisimdi Ahtapot Anne
AnkaraliyimAa egelimisinneresinden?bende zeytinlik almak oralara yerleşmek istiyorum.
Deniz için mi istiyorsun eğer öyleyse bence çok güzel olabilir tabi alacağın kediye de bağlı yavru mu biraz daha yetişkin mi ikisinin de avantaj ve dezavantajları var bence tüy bakımından da biraz dikkat etmen lazım sene 2 defa falan tüy değiştiriyorlar mama seçimi bakımı iyi olursa öyle çok dökülmez tüylerikizlar evde kedi bakanlar yada kedi bakan tanidigi olanlar kedi bakmak zormu çok masraflimi ?
Fork forkkk nerelerdesin nasılsınAnkaraliyim
İzmir'de yaşıyorum
Muğla geliniyim :)
Muglaya yerlessss
İzmir'de hayal ettiğin o dünyayı yaşayamazsin
İzmir tatil Sepeti gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?