Geçinemeyenler kulübü

Ankaraliyim
İzmir'de yaşıyorum
Muğla geliniyim :)

Muglaya yerlessss
İzmir'de hayal ettiğin o dünyayı yaşayamazsin
İzmir tatil Sepeti gibi
İzmir büyükşehir, güzel şehir ama ankaradaki zorluklar ordada olur.izmirinde belki ilçeleri olabilir aslında hem isteyince şehir hayatınada kolay ulaşılır.

deniz hanim ve babasi kedi istiyor ama ben istemiyorum cunku onunda her isi bana bakacak biliyorum.
esimin arkadasinin cins bir kedisi varsi o yavrulamis ondan almaya niyetleniyolar ama ben cidden ugrasamam tuy dokmesiyle bilmem nesiyle bakimi cok pahali asisi paraziti vs hayvani peridan edecekler eziyet gibi ne gerek var

Deniz için iyi olabilir bence seni de bu kadar bunaltmaz oyun oynayalım vs diye eskisi gibi sıkılmaz sanki. Yavru olursa tabiki tuvalet eğitimi falan daha zor olur nasıl alıştırırsın bilmiyorum ama getirmeden önce evi de ona uygun Bi şekilde değiştirmen lazım ortalıkta kablo vs varsa kaldırman lazım tırnaklarını sürekli kontrol etmen lazım evinde içinde gezinecek illaki Bi yerleri yırtmasın diye

Şuan arkadaşımın evinde kedi var
Evi bahçeli filan ama yine de sevmeye kalkınca biz kıl tüy yumağı oluyoruz onu evin içine mutfağa filan taşıyoruz
Sıkıntılı bir süreç
Durduk yere elimi filan ısırdı zaten hiç bulaşma psikopatlara

Bende çok çok çok seviyorummm ama

Parazitler çok sorun açmaz sana dış paraziti için veterinerlerde satılan Bi ilaç var onu dökersin dışarı da çıkmayacaksa baya gider bu 6 7 ay falan iç pazaritte Bi sefer ilaç verirsin duruma göre takip edersin tuvaletini beyaz şeyler görürsen tekrarlarsın

Daha orda mısın ne zaman geçiceksin bende iyiyim şükür birsey hissetmiyorum daha sanırım en iyi zamanlarım
Bilmem ki ne zaman dönerim .
Kız yıllık izninde şuan .
Boş yakalayınca damladim
İyi düşünelim iyi olsun hep hamilelik surecin

Alerji kuşla arttıysa kediyle de artar. Hayvanın günahına girmeyin derim. Kediler özellikle bahar aylarında çok tüy dökerler. Her gün temiz mama ve temiz su isterler. Tırnaklarını halı ve koltukta bileme ihtimali var, koltuklarım gitti diyebilirsin. Kumu da günde en az iki üç kere temizlemen lazım. Kakaları kürekle alırsın. Günlük tararsan tüyü az dökülür ama yine de dökülür. Koltuk ve giysilerde mutlaka tüy olur. En önemlisi de sanırım yılda iki kere aşı ve iç dış paraziti var.

Khomyuk daha güzel vazgeçirilemezdi şaka Bi yana da cidden büyük sorumluluk sen beslemişmiydin bilgilisin

Kediler doğuştan tuvalet eğitimlidir
Kumu koy kediyi al götür bir kere göster başka yere asla yapmaz. Çok titiz hayvanlardır

İyi yapmışsın canım sen kiprik yaptırmıştın demi yanlış hatırlamıyorsam memnun musun
Yaptırdım ama haftaya yeniden yaptıracağım bir ay dayanıyor
Şuanda da kıvrık duruyor.

Cok memnunum ama güçlendirmek için yine yaptıracağım ilk zamanlarını daha çok seviyorumm

Kediler doğuştan tuvalet eğitimlidir
Kumu koy kediyi al götür bir kere göster başka yere asla yapmaz. Çok titiz hayvanlardır
Ya aslında bunlar kendi tüylerini yada başka tüyler yuttuğu zaman midesinde Bi yumak oluyormuş aynı tuvaleti gibiymiş görüntü onu çıkarıyolarmış ama öyle kuma falan depşk doğru mu Khomyuk ben beslemedim ama çok yakın Bi arkadaşımda var

Evet, uzun tüylü cinsler genelde tüy topağı kusarlar. Gri bir tüy topağı gibidir. Ama ben genelde bunun için bir macun yalatırdım, dışkıyla atardı

Evet iki kere kedim oldu. Ablamın 2 kedisi var. Eşimi ikna etsem alacağım da
Aa seviyo musun öyle tırmalamıyo mu halı koltuk bide tırnaklarını sen mi kesiyorsun ya arkadaşıma göstermiş veteriner ama yapamıyodu

Yaptırdım ama haftaya yeniden yaptıracağım bir ay dayanıyor
Şuanda da kıvrık duruyor.

Cok memnunum ama güçlendirmek için yine yaptıracağım ilk zamanlarını daha çok seviyorumm
Ya bende düşünüyorum şu sıralar biraz kirpiklerimle oynamayı ama nasıl olur bilmiyorum sanırım öyle kalıcı Bi işlem yok

Aa seviyo musun öyle tırmalamıyo mu halı koltuk bide tırnaklarını sen mi kesiyorsun ya arkadaşıma göstermiş veteriner ama yapamıyodu
Ben doğuştan kediciyimdir. Kediyi seven tırmığına katlanır. Bir ara ellerim harita gibiydi. Ama aşığım kedilere tırnak ben keserdim özel makasıyla ama işi bilmez derinden kesersen çok kanama ihtimali var derlerdi korka korka temizlerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…