Geçinemeyenler kulübü

Ya bende düşünüyorum şu sıralar biraz kirpiklerimle oynamayı ama nasıl olur bilmiyorum sanırım öyle kalıcı Bi işlem yok
Maalesef
Üç ay kalıyor diyorlar yalan .
Genelde yaptırıyorum
Maksimum bir buçuk ay kalıyor .

Evet, uzun tüylü cinsler genelde tüy topağı kusarlar. Gri bir tüy topağı gibidir. Ama ben genelde bunun için bir macun yalatırdım, dışkıyla atardı
Ya zor iş evde Bi hayvan beslemek ama çocuklar için çok iyi sence de öyle değil mi Khomyuk sorumluluk gibi birsey arkadaş olur denize de bence

Böyle tüysüz olanları var ya Allah affetsin yaratık gibi görünüyolar

Bide sanırım alışınca gözüne değişik geliyo sürekli istiyo hiç bulaşmasam mı
Yoo kuzu gözünün alışıp da eksiklik hissedecegin bişey değil

İpek kirpik yaptırınca ve yaptırmayı bırakınca bı rahatsızlık duyuyosun da kirpik lifting /kirpik laminasyon filan öyle hissettirmiyo çünkü kendi kirpiğin .

Bide gebeyken lifting solusyonunu soluman yasak mı degil mi acaba

Benim eşimde evin içinde pek sevmez evin içinde tüyler filan.
Kedi alalim noluuuur dedigimde tü pis kaka cıs moduna giriyor

Zaten ciddi değilim isterken de
Ben çook ciddiyim de ikna edemedik. Umudum oğlum, ikimiz de istersek mecbur alır çoğunluğu ele geçirme niyetim

alacagimiz arkadasi tuvalet egitimini verip gonderecek.
ortalikta kablom falan yok ben kedi köpek sevmiyorum evde laf anlamiyolar getirsin 2 hafta oynasinlar diyecegim bu seferde yavrucak kedide alisacak gondermeye vicdanim el vermeyecek.

Son düzenleme:
iste bunlar hep bana kalacak.
kus alerji yapmamis hepimizin hastalandigi bir donem oldu ya, sonradan covitten suphelendigim kus tam o donem gelince ben kustan sandim ama degilmis.
belki kizanlar olacak bana ama ben evde kedi kopek sevmiyorum.
disarda kovalasa kaciyorum ayni evin icinde hic yasayamam ama anlamiyolar.

Valla bilmiyorum ki canım araştırmadım yaptırmayı Bi düşündüm sana yazdım sadece nasıl memnun musun diye

Seviyorsan umarım ikna edersiniz Khomyuk bende kuş çok istiyorum ama cesaret edemiyorum elimde ıslak mendil B.k toplamak istemiyorum öyle kafeste durunca dayanamam çıkarırım da öyle sadece istemekle kalıyorum

alacagimiz arkadasi tuvalet egitimini verip gonderecek.
ortalikta kablom falan yok ben kedi köpek sevmiyorum evde laf anlamiyolar getirsin 2 hafta oynasinlar diyecegim bu seferde yavrucak kedide alisacak gondermeye vicdanim el vermeyecek.
Yok bence getircekse sizinle yaşasın yada hiç getirmesin bence deniz alışırsınız o da alışır bilmiyorum zor olur gibi süpürge düşmüyo elimden diyodun artık yapışacak sanırım

kediyi getiren robot süpürgeyide yaninda getirsin dedim hadi bakalim

kediyi getiren robot süpürgeyide yaninda getirsin dedim hadi bakalim
Umarım deniz mutlu olur çok seviyorum böyle sokakta kediden köpekten korkmayan çocukları baktın olmuyo geri verirsin artık napalım en azından süpürge yanına kar kalır

Umarım deniz mutlu olur çok seviyorum böyle sokakta kediden köpekten korkmayan çocukları baktın olmuyo geri verirsin artık napalım en azından süpürge yanına kar kalır
Dün beni kedi ısırdı sanırım dündü şuan hatırlamıyorum .

Ben seni isiriyo muyum diye bagirmisim herkes güldü .

Kıllı tüylü olmazsa isiririm kısas ... o kadar hayvanseverimm.....

Var mı robotik spurgen ?
Yok zorunlu bilmem belki çocuk olunca düşünürüm ama şuan kapsamlı Bi temizlik yapsam Bi hafta gidiyo o haftada Bi süpürge açıyorum istisnalar misafir durumu tuvalet banyo hariç. Yani ben pek elimde süpürge gezmiyorum eşimde sağolsun öyle pis batıran birisi değil etrafımda da öyle kullanan yok aslında baksam görsem belki kıskanır alırım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…