- 17 Ocak 2020
- 28.163
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.911
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #20.381
MaalesefYa bende düşünüyorum şu sıralar biraz kirpiklerimle oynamayı ama nasıl olur bilmiyorum sanırım öyle kalıcı Bi işlem yok
Ya zor iş evde Bi hayvan beslemek ama çocuklar için çok iyi sence de öyle değil mi Khomyuk sorumluluk gibi birsey arkadaş olur denize de benceEvet, uzun tüylü cinsler genelde tüy topağı kusarlar. Gri bir tüy topağı gibidir. Ama ben genelde bunun için bir macun yalatırdım, dışkıyla atardı
Böyle tüysüz olanları var ya Allah affetsin yaratık gibi görünüyolarBen doğuştan kediciyimdir. Kediyi seven tırmığına katlanır. Bir ara ellerim harita gibiydi. Ama aşığım kedileretırnak ben keserdim özel makasıyla ama işi bilmez derinden kesersen çok kanama ihtimali var derlerdi korka korka temizlerdim
Bide sanırım alışınca gözüne değişik geliyo sürekli istiyo hiç bulaşmasam mıMaalesef
Üç ay kalıyor diyorlar yalan .
Genelde yaptırıyorum
Maksimum bir buçuk ay kalıyor .
Ben de çok istiyorum ama eşim düşünmüyor ne yazık kiYa zor iş evde Bi hayvan beslemek ama çocuklar için çok iyi sence de öyle değil mi Khomyuk sorumluluk gibi birsey arkadaş olur denize de bence
Neden eşin sevmiyo mu gerekçesi mi varBen de çok istiyorum ama eşim düşünmüyor ne yazık ki
Yoo kuzu gözünün alışıp da eksiklik hissedecegin bişey değilBide sanırım alışınca gözüne değişik geliyo sürekli istiyo hiç bulaşmasam mı
Seviyor ama evde tüylü bir canlıyla yaşayamazmış. Yediklerine tüy kaçarmış. Bir takım saçma bahaneler. Tatile gidince ayak bağı diyor. Ablam tatile gidince kediler bize yada babamlara gider, onu örnek veriyor geneldeNeden eşin sevmiyo mu gerekçesi mi var
Benim eşimde evin içinde pek sevmez evin içinde tüyler filan.Ben de çok istiyorum ama eşim düşünmüyor ne yazık ki
Ben çook ciddiyim de ikna edemedik. Umudum oğlum, ikimiz de istersek mecbur alır çoğunluğu ele geçirme niyetimBenim eşimde evin içinde pek sevmez evin içinde tüyler filan.
Kedi alalim noluuuur dedigimde tü pis kaka cıs moduna giriyor
Zaten ciddi değilim isterken de
Girip çıkıp çocuğu doldurBen çook ciddiyim de ikna edemedik. Umudum oğlum, ikimiz de istersek mecbur alır çoğunluğu ele geçirme niyetim
alacagimiz arkadasi tuvalet egitimini verip gonderecek.Deniz için iyi olabilir bence seni de bu kadar bunaltmaz oyun oynayalım vs diye eskisi gibi sıkılmaz sanki. Yavru olursa tabiki tuvalet eğitimi falan daha zor olur nasıl alıştırırsın bilmiyorum ama getirmeden önce evi de ona uygun Bi şekilde değiştirmen lazım ortalıkta kablo vs varsa kaldırman lazım tırnaklarını sürekli kontrol etmen lazım evinde içinde gezinecek illaki Bi yerleri yırtmasın diye
iste bunlar hep bana kalacak.Alerji kuşla arttıysa kediyle de artar. Hayvanın günahına girmeyin derim. Kediler özellikle bahar aylarında çok tüy dökerler. Her gün temiz mama ve temiz su isterler. Tırnaklarını halı ve koltukta bileme ihtimali var, koltuklarım gitti diyebilirsin. Kumu da günde en az iki üç kere temizlemen lazım. Kakaları kürekle alırsın. Günlük tararsan tüyü az dökülür ama yine de dökülür. Koltuk ve giysilerde mutlaka tüy olur. En önemlisi de sanırım yılda iki kere aşı ve iç dış paraziti var.
Valla bilmiyorum ki canım araştırmadım yaptırmayı Bi düşündüm sana yazdım sadece nasıl memnun musun diyeYoo kuzu gözünün alışıp da eksiklik hissedecegin bişey değil
İpek kirpik yaptırınca ve yaptırmayı bırakınca bı rahatsızlık duyuyosun da kirpik lifting /kirpik laminasyon filan öyle hissettirmiyo çünkü kendi kirpiğin .
Bide gebeyken lifting solusyonunu soluman yasak mı degil mi acaba
Seviyorsan umarım ikna edersiniz Khomyuk bende kuş çok istiyorum ama cesaret edemiyorum elimde ıslak mendil B.k toplamak istemiyorumSeviyor ama evde tüylü bir canlıyla yaşayamazmış. Yediklerine tüy kaçarmış. Bir takım saçma bahaneler. Tatile gidince ayak bağı diyor. Ablam tatile gidince kediler bize yada babamlara gider, onu örnek veriyor genelde
Yok bence getircekse sizinle yaşasın yada hiç getirmesin bence deniz alışırsınız o da alışır bilmiyorum zor olur gibi süpürge düşmüyo elimden diyodun artık yapışacak sanırımalacagimiz arkadasi tuvalet egitimini verip gonderecek.
ortalikta kablom falan yok ben kedi köpek sevmiyorum evdelaf anlamiyolar getirsin 2 hafta oynasinlar diyecegim bu seferde yavrucak kedide alisacak gondermeye vicdanim el vermeyecek.
kediyi getiren robot süpürgeyide yaninda getirsin dedim hadi bakalimValla bilmiyorum ki canım araştırmadım yaptırmayı Bi düşündüm sana yazdım sadece nasıl memnun musun diye
Seviyorsan umarım ikna edersiniz Khomyuk bende kuş çok istiyorum ama cesaret edemiyorum elimde ıslak mendil B.k toplamak istemiyorumöyle kafeste durunca dayanamam çıkarırım da öyle sadece istemekle kalıyorum
Yok bence getircekse sizinle yaşasın yada hiç getirmesin bence deniz alışırsınız o da alışır bilmiyorum zor olur gibi süpürge düşmüyo elimden diyodun artık yapışacak sanırım
Umarım deniz mutlu olur çok seviyorum böyle sokakta kediden köpekten korkmayan çocuklarıkediyi getiren robot süpürgeyide yaninda getirsin dedim hadi bakalim
Dün beni kedi ısırdıUmarım deniz mutlu olur çok seviyorum böyle sokakta kediden köpekten korkmayan çocuklarıbaktın olmuyo geri verirsin artık napalım en azından süpürge yanına kar kalır
Var mı robotik spurgen ?Umarım deniz mutlu olur çok seviyorum böyle sokakta kediden köpekten korkmayan çocuklarıbaktın olmuyo geri verirsin artık napalım en azından süpürge yanına kar kalır
Yok zorunlu bilmem belki çocuk olunca düşünürüm ama şuan kapsamlı Bi temizlik yapsam Bi hafta gidiyo o haftada Bi süpürge açıyorum istisnalar misafir durumu tuvalet banyo hariç. Yani ben pek elimde süpürge gezmiyorum eşimde sağolsun öyle pis batıran birisi değil etrafımda da öyle kullanan yok aslında baksam görsem belki kıskanır alırım daVar mı robotik spurgen ?
Zaten yemek de mutfak da yeniyo dik süpürgem var ona da yemeklerden sonra açıyorum mutfağa ama robotu çalıştırsam o dolanır demi bak hemen gönlüm kayar benimVar mı robotik spurgen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?