- 10 Nisan 2014
- 43.971
- 116.731
- 798
- Konu Sahibi chamallows
-
- #20.401
görsen bayılırsın çalışmasını.ben de almak istiyorum para denkleştirirsem gelecek ay sonu .ama kedi köpekli evde sorun oluyor.hayvanlar peşine takılıyor bu yerde gezen ne ola ki diyeYok zorunlu bilmem belki çocuk olunca düşünürüm ama şuan kapsamlı Bi temizlik yapsam Bi hafta gidiyo o haftada Bi süpürge açıyorum istisnalar misafir durumu tuvalet banyo hariç. Yani ben pek elimde süpürge gezmiyorum eşimde sağolsun öyle pis batıran birisi değil etrafımda da öyle kullanan yok aslında baksam görsem belki kıskanır alırım da
Aslında evim öyle dolu değil sadelik seviyorum klasik olması gereken eşyalar ekstra Birsey yok rahat da dolanır merdiven vs de yok ama araştırmak lazım tabi bebek olmaya yakın kandırırım eşimigörsen bayılırsın çalışmasını.ben de almak istiyorum para denkleştirirsem gelecek ay sonu .ama kedi köpekli evde sorun oluyor.hayvanlar peşine takılıyor bu yerde gezen ne ola ki diye
doğum hediyesi olabilirAslında evim öyle dolu değil sadelik seviyorum klasik olması gereken eşyalar ekstra Birsey yok rahat da dolanır merdiven vs de yok ama araştırmak lazım tabi bebek olmaya yakın kandırırım eşimieğilemiyorum belimdi karnımdı doğurunca da kolaylık olur diye
Çocuk olunca yetişemem bahanesiyle aldirabilrsin bikac ay sonra .Zaten yemek de mutfak da yeniyo dik süpürgem var ona da yemeklerden sonra açıyorum mutfağa ama robotu çalıştırsam o dolanır demi bak hemen gönlüm kayar benim
denizi biraksam lağam faresini bile tutar eve getirir.Umarım deniz mutlu olur çok seviyorum böyle sokakta kediden köpekten korkmayan çocuklarıbaktın olmuyo geri verirsin artık napalım en azından süpürge yanına kar kalır
iyiki yemeğimi bitirmişim ha ha hadenizi biraksam lağam faresini bile tutar eve getirir.
cocuk olunca hic olmaz aldiriyosaniz hamileyken kizlarÇocuk olunca yetişemem bahanesiyle aldirabilrsin bikac ay sonra .
Bende de henüz yok
yani istediklerimizi aldırabilmek için her sene hamile olmamız lazım öyle mi?cocuk olunca hic olmaz aldiriyosaniz hamileyken kizlarhamileyken hersey serbest
Benim kedim süpürge ilk geldiğinde ona patisiyle vuruyordu o çalışına bi hallere giriyordugörsen bayılırsın çalışmasını.ben de almak istiyorum para denkleştirirsem gelecek ay sonu .ama kedi köpekli evde sorun oluyor.hayvanlar peşine takılıyor bu yerde gezen ne ola ki diye
Bir çocuğa verilecek en güzel sevgi hayvan sevgisi onlarla büyüyen çocuklar farklı oluyor gerçektenkediyi getiren robot süpürgeyide yaninda getirsin dedim hadi bakalim
Bir asker eşi olarak zorla da olsa işte şükür diyoruzMerhaba kk nın güzel bayanları
ekonomi kiiim biz kim diyorum vee gıybet dolu konumuza sizleri davet ediyorum
Biz alcaz da bu ay .cocuk olunca hic olmaz aldiriyosaniz hamileyken kizlarhamileyken hersey serbest
Bende öyleyim bahçede karıca beslerim örümcek görsem evde ölürsün daha güzel yer bul diye güvenli yere bırakırımdenizi biraksam lağam faresini bile tutar eve getirir.
Hiç kedinizin tukuedugune şahit oldunuz mu ?Benim kedim süpürge ilk geldiğinde ona patisiyle vuruyordu o çalışına bi hallere giriyordu
Şimdi hiç umrunda değil yanına gelse uyumasına devam edip patisini kaldırıyor burayıda süpür der gibi
Tükürdüğüne miHiç kedinizin tukuedugune şahit oldunuz mu ?
Roborock çok alınıyor galiba Xiomia var bende şimdilik memnunumBiz alcaz da bu ay .
Karar veremedik
Pek çok marka var
Yorum topluyoruz internetten
Evet evet süpürgeye kih kih yapıyor tukuruyor .Tükürdüğüne miSüpürgeye mi?
Aklımda deli sorular
Anlamadım soruyu gerçekten kusura bakmayın
Homlend mi nedir Alex Alex diye reklamlarda çıkıyor köşeli bı robot süpürge .Roborock çok alınıyor galiba Xiomia var bende şimdilik memnunum
silme süpürme yapıyor ama bazı markalarda silme işleminde halıyı görüp sadece parkeleri siliyormuş ben mecbur halıyı kaldırıyorum
Korkuyor sanırım tehlike olarak algılıyor onuEvet evet süpürgeye kih kih yapıyor tukuruyor mu .
Çünkü niye öyle yapıyor diyecektim, anlayamiyorum da
Korkuyor sanırım tehlike olarak algılıyor onu
Pati vurma çok yaptı artık alıştı ona
Misal bazen kafamda havlu olsun tüylerini kaldırıp tıslıyor banada
Kediler deliler nerde neyi neden yaptıgını anlamak pek mümkün değil malesef
Gece koynumda yatıyor sesleniyorum yatmadan gel uyuyalım dıye gelmiyor
sonra yatıyorum yüzüme pati vuruyor onu yanıma alayım diye
İllaki vuracak o patiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?