Geçinemeyenler kulübü

görsen bayılırsın çalışmasını.ben de almak istiyorum para denkleştirirsem gelecek ay sonu .ama kedi köpekli evde sorun oluyor.hayvanlar peşine takılıyor bu yerde gezen ne ola ki diye

görsen bayılırsın çalışmasını.ben de almak istiyorum para denkleştirirsem gelecek ay sonu .ama kedi köpekli evde sorun oluyor.hayvanlar peşine takılıyor bu yerde gezen ne ola ki diye
Aslında evim öyle dolu değil sadelik seviyorum klasik olması gereken eşyalar ekstra Birsey yok rahat da dolanır merdiven vs de yok ama araştırmak lazım tabi bebek olmaya yakın kandırırım eşimi eğilemiyorum belimdi karnımdı doğurunca da kolaylık olur diye

doğum hediyesi olabilir .bebekli ve çalışanlara şart.her gün evi süpürüyorum aynı tozlar akşamına yerleşiyor aynı yerlerine kabus gibiler

Zaten yemek de mutfak da yeniyo dik süpürgem var ona da yemeklerden sonra açıyorum mutfağa ama robotu çalıştırsam o dolanır demi bak hemen gönlüm kayar benim
Çocuk olunca yetişemem bahanesiyle aldirabilrsin bikac ay sonra .
Bende de henüz yok

Benim kedim süpürge ilk geldiğinde ona patisiyle vuruyordu o çalışına bi hallere giriyordu

Şimdi hiç umrunda değil yanına gelse uyumasına devam edip patisini kaldırıyor burayıda süpür der gibi

kediyi getiren robot süpürgeyide yaninda getirsin dedim hadi bakalim
Bir çocuğa verilecek en güzel sevgi hayvan sevgisi onlarla büyüyen çocuklar farklı oluyor gerçekten

Benim oğlum verır mamasını suyunu

tuvalet temizliği bende vet işleri eşimde

Tatilde sorun oluyor biraz bırakacak kimse olmadıgında değil kimseye güvenip emanet edemediğimden

Benim kedim süpürge ilk geldiğinde ona patisiyle vuruyordu o çalışına bi hallere giriyordu

Şimdi hiç umrunda değil yanına gelse uyumasına devam edip patisini kaldırıyor burayıda süpür der gibi
Hiç kedinizin tukuedugune şahit oldunuz mu ?

Roborock çok alınıyor galiba Xiomia var bende şimdilik memnunum

silme süpürme yapıyor ama bazı markalarda silme işleminde halıyı görüp sadece parkeleri siliyormuş ben mecbur halıyı kaldırıyorum
Homlend mi nedir Alex Alex diye reklamlarda çıkıyor köşeli bı robot süpürge .
Şu aralar ona da takıldık ama hakkında hiç yorum göremedik tabi

Evet evet süpürgeye kih kih yapıyor tukuruyor mu .
Çünkü niye öyle yapıyor diyecektim, anlayamiyorum da
Korkuyor sanırım tehlike olarak algılıyor onu

Pati vurma çok yaptı artık alıştı ona

Misal bazen kafamda havlu olsun tüylerini kaldırıp tıslıyor banada

Kediler deliler nerde neyi neden yaptıgını anlamak pek mümkün değil malesef

Gece koynumda yatıyor sesleniyorum yatmadan gel uyuyalım dıye gelmiyor

sonra yatıyorum yüzüme pati vuruyor onu yanıma alayım diye

İllaki vuracak o patiyi

Ya çok sekeeeer ve ruh hastası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…