- 19 Şubat 2021
- 6.924
- 20.260
- 298
- 39
- Konu Sahibi chamallows
-
- #20.421
Köşe tasarımı olması çok güzelHomlend mi nedir Alex Alex diye reklamlarda çıkıyor köşeli bı robot süpürge .
Şu aralar ona da takıldık ama hakkında hiç yorum göremedik tabi
Gercekten öyle dünyanın en güzel en manyak canlısıYa çok sekeeeerve ruh hastası
Evdeki fazlaliklardan o. Onlarin da tozunu almak lazim cok yorucu böyle dedoğum hediyesi olabilir.bebekli ve çalışanlara şart.her gün evi süpürüyorum aynı tozlar akşamına yerleşiyor aynı yerlerine kabus gibiler
ot süpürgesi neyimize yetmiyor amma lüksü seviyoruz yahuuKöşe tasarımı olması çok güzel
Kullananların yorumlarını iyi okumak lazım
int iyi çekmezse xiaomi nin acayıp kafası karısıyor haritası bozuluyor
O zaman sen hergün toz da alıyosundurdoğum hediyesi olabilir.bebekli ve çalışanlara şart.her gün evi süpürüyorum aynı tozlar akşamına yerleşiyor aynı yerlerine kabus gibiler
Sen düşünüyo musun canımÇocuk olunca yetişemem bahanesiyle aldirabilrsin bikac ay sonra .
Bende de henüz yok
boyle pahali seylerin tek istemede alinip getirilecegi nadir bir donemyani istediklerimizi aldırabilmek için her sene hamile olmamız lazım öyle mi?
Deniz yaaadenizi biraksam lağam faresini bile tutar eve getirir.
evet maalesef öyle.hayattan bezdirdi bu işler beniO zaman sen hergün toz da alıyosundur
Yok ceycey ya hergün ev süpürüp toz alamazdım sanırım hele bide çocuğun var nasıl yetişiyosunevet maalesef öyle.hayattan bezdirdi bu işler beni
ben de meraktayım 2 gün oldu ses seda yok
yetişemiyorumYok ceycey ya hergün ev süpürüp toz alamazdım sanırım hele bide çocuğun var nasıl yetişiyosun
Eşim Bi gaza geldi doğur Bi bilezik takıcam sana diyeboyle pahali seylerin tek istemede alinip getirilecegi nadir bir donem
ilk anneler gunu ve hamilelik.
sonra herkes bi tutin hayatina dönüyor
dogurunca olmaaz doguma az kalmisken git kendin sec ne takacaksa alsin.Eşim Bi gaza geldi doğur Bi bilezik takıcam sana diye
Topik sahibi olmak demek deniz gibi olmayı gerektirir valla çok beğeniyorum bu mesajlarını
işçilikli al mutlaka.yoksa 2 seneye kalmaz borç olarak ister geri de vermezlerEşim Bi gaza geldi doğur Bi bilezik takıcam sana diye
marabaları takip ediyor tek tekTopik sahibi olmak demek deniz gibi olmayı gerektirir valla çok beğeniyorum bu mesajlarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?