- 17 Aralık 2015
- 27.153
- 49.678
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #20.441
topik hepimizin ne sahiplenmesi, sadece surekli sohbet ettigim insanlari goremeyince merak ediyorum.Topik sahibi olmak demek deniz gibi olmayı gerektirir valla çok beğeniyorum bu mesajlarını
Demi doğru o gaza geldi kesin diyorum Bi süredir uğraşıyoruz tedavi falan ya bol keseden attı nerdeee bilezik az mı 10 bin nerdeyse Bi çırpıda alamazdogurunca olmaaz doguma az kalmisken git kendin sec ne takacaksa alsin.
garantiye al
Düğünde takılanları da takmadım ki bozdurup bankaya koydum alırsa bunu da üstüne eklerim sanırımişçilikli al mutlaka.yoksa 2 seneye kalmaz borç olarak ister geri de vermezler
ne yapsamki simdinin isi sıkıntılı gelmeyince onun icin korkuyorum, filmde cocugum hasta dedi ses soluk kesildi.marabaları takip ediyor tek tek
Sahiplenme anlamında demedim beğeniyorum bu huyunu mesaj atıp sorman falan insana güzel hissettiriyotopik hepimizin ne sahiplenmesi, sadece surekli sohbet ettigim insanlari goremeyince merak ediyorum.
soracagim tabi kocamla bile bu kadar konusmuyorum benSahiplenme anlamında demedim beğeniyorum bu huyunu mesaj atıp sorman falan insana güzel hissettiriyo
he valla ben desoracagim tabi kocamla bile bu kadar konusmuyorum ben
burasi aslinda güzel bir platform.he valla ben de
onlar konuşmak için çok işlevli değiller başka şeyler için kullanmak lazımsoracagim tabi kocamla bile bu kadar konusmuyorum ben
ay yok ben almayimonlar konuşmak için çok işlevli değiller başka şeyler için kullanmak lazım
akrabayla ye iç ama hiçbir şey anlatma demişler.ben arkadaşıma anlatırım ama akrabama aslaaaburasi aslinda güzel bir platform.
cevresi genis olan en azindan kiz kardesi vs olanlar belki bu kadar hissetmiyordur ama benim burda kimseye anlatamayacagim seyleri anlattigim insanlar oldu.
her hangi bir akrabama anlatsam en ufak seyde yuzume vururlardi.
burda imasini bile yapmadilar
işte ben bunu çoook geç ögrendim.akrabayla ye iç ama hiçbir şey anlatma demişler.ben arkadaşıma anlatırım ama akrabama aslaaa
şu hayatta hiç bir arkadaşım bana kulp takmadı.ama akrabalarca evde kaldı da dendim okudu da ne oldu lafını da duydum.beni beğenen bir hakimin annesine bu öğlene kadar yatar bile dendi ayol.akrep değil bildiğin kobra bunlar ha ha haişte ben bunu çoook geç ögrendim.
ne zaman anlattigim bazi seylerin herkesçe bilindigini ögrendim kestim anlatmayi.
Gerçekten öyleşu hayatta hiç bir arkadaşım bana kulp takmadı.ama akrabalarca evde kaldı da dendim okudu da ne oldu lafını da duydum.beni beğenen bir hakimin annesine bu öğlene kadar yatar bile dendi ayol.akrep değil bildiğin kobra bunlar ha ha ha
ben anlattim mi bilmiyorum burda, nişan arefesinden döndüm bir akbabamiz yuzunden.şu hayatta hiç bir arkadaşım bana kulp takmadı.ama akrabalarca evde kaldı da dendim okudu da ne oldu lafını da duydum.beni beğenen bir hakimin annesine bu öğlene kadar yatar bile dendi ayol.akrep değil bildiğin kobra bunlar ha ha ha
benim teyzem hayatım boyunca benle uğraştı hep kızıyla karşılaştırdı .kızı liseyi bile okuyamadı ama beni beğenmezdi.kızı benden 2 santim uzun diye devamlı konuşurdu.fakat kız dünya iyisidir kalbi tertemizdir.annesinin kibri yüzünden kötü bir evlilik yaptı ömrü çürüdü gitti.ben anlattim mi bilmiyorum burda, nişan arefesinden döndüm bir akbabamiz yuzunden.
evlendigimde burdan annemlere bu kadar uzak yerden ev alma sebeplerimden biride buydu mesela.
bizde genelde tanimadigina kiz vermezler, akraba şart degil ama en azindan tanidiklari sorup sorusturacaklari insanlara verirler kizlarini mesela annem benim o olaydan sonra ne kadar uzuldugumu bildiginden üstelemedi.
yoksa hayatta beni boyle hic tanimadiklari bir insanla evlendirmezlerdi.
annem beni hic tanimadiklari bir insana verince ne laflar dondu, yok cok zenginlermis o yuzden hemen vermis, yok devlet personeli diye hemen vermis bilmem ne.Gerçekten öyle
Ben de yemek yapmayı bilmez oldum
okudu da noldu oldum
koca parası yıyor oldum
hatta babama benzediğim için anneme üzülme evlat napcaksın bile dediler
çüşşş denir böyle densize ancakannem beni hic tanimadiklari bir insana verince ne laflar dondu, yok cok zenginlermis o yuzden hemen vermis, yok devlet personeli diye hemen vermis bilmem ne.
hatta ben cok kisa surede nisanlanip evlenip nisan gunu bir kuzenim yurt disindan aradi insan bir hayirli olsun falan der, dugun ne zaman dedi nisanda dedim bu ne hiz kiz hamilemisin yoksa dedi banaanasinim evinden uç kisi cikmak anca sizin yapacaginiz iş diyip kapattim telefonu suratina sinirlerimi tepeme cikardilar nisan gunu
ben evlendim diye teyzem ( guya beni begenmiyor) her yeri estetik mucizesi olan kizina benim yanimda bu bile evlendi coluga cocuga karisti dedibenim teyzem hayatım boyunca benle uğraştı hep kızıyla karşılaştırdı .kızı liseyi bile okuyamadı ama beni beğenmezdi.kızı benden 2 santim uzun diye devamlı konuşurdu.fakat kız dünya iyisidir kalbi tertemizdir.annesinin kibri yüzünden kötü bir evlilik yaptı ömrü çürüdü gitti.
Halbuki kötülüğün kibrin kime ne faydası olmuş dimibenim teyzem hayatım boyunca benle uğraştı hep kızıyla karşılaştırdı .kızı liseyi bile okuyamadı ama beni beğenmezdi.kızı benden 2 santim uzun diye devamlı konuşurdu.fakat kız dünya iyisidir kalbi tertemizdir.annesinin kibri yüzünden kötü bir evlilik yaptı ömrü çürüdü gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?