Geçinemeyenler kulübü

burasi aslinda güzel bir platform.
cevresi genis olan en azindan kiz kardesi vs olanlar belki bu kadar hissetmiyordur ama benim burda kimseye anlatamayacagim seyleri anlattigim insanlar oldu.
her hangi bir akrabama anlatsam en ufak seyde yuzume vururlardi.
burda imasini bile yapmadilar

akrabayla ye iç ama hiçbir şey anlatma demişler.ben arkadaşıma anlatırım ama akrabama aslaaa

işte ben bunu çoook geç ögrendim.
ne zaman anlattigim bazi seylerin herkesçe bilindigini ögrendim kestim anlatmayi.
şu hayatta hiç bir arkadaşım bana kulp takmadı.ama akrabalarca evde kaldı da dendim okudu da ne oldu lafını da duydum.beni beğenen bir hakimin annesine bu öğlene kadar yatar bile dendi ayol.akrep değil bildiğin kobra bunlar ha ha ha

Gerçekten öyle
Ben de yemek yapmayı bilmez oldum
okudu da noldu oldum
koca parası yıyor oldum
hatta babama benzediğim için anneme üzülme evlat napcaksın bile dediler

ben anlattim mi bilmiyorum burda, nişan arefesinden döndüm bir akbabamiz yuzunden.
evlendigimde burdan annemlere bu kadar uzak yerden ev alma sebeplerimden biride buydu mesela.
bizde genelde tanimadigina kiz vermezler, akraba şart degil ama en azindan tanidiklari sorup sorusturacaklari insanlara verirler kizlarini mesela annem benim o olaydan sonra ne kadar uzuldugumu bildiginden üstelemedi.
yoksa hayatta beni boyle hic tanimadiklari bir insanla evlendirmezlerdi.

benim teyzem hayatım boyunca benle uğraştı hep kızıyla karşılaştırdı .kızı liseyi bile okuyamadı ama beni beğenmezdi.kızı benden 2 santim uzun diye devamlı konuşurdu.fakat kız dünya iyisidir kalbi tertemizdir.annesinin kibri yüzünden kötü bir evlilik yaptı ömrü çürüdü gitti.

Gerçekten öyle
Ben de yemek yapmayı bilmez oldum
okudu da noldu oldum
koca parası yıyor oldum
hatta babama benzediğim için anneme üzülme evlat napcaksın bile dediler
annem beni hic tanimadiklari bir insana verince ne laflar dondu, yok cok zenginlermis o yuzden hemen vermis, yok devlet personeli diye hemen vermis bilmem ne.
hatta ben cok kisa surede nisanlanip evlenince nisan gunu bir kuzenim yurt disindan aradi insan bir hayirli olsun falan der, dugun ne zaman dedi nisanda dedim bu ne hiz kiz hamilemisin yoksa dedi bana anasinim evinden uç kisi cikmak anca sizin yapacaginiz iş diyip kapattim telefonu suratina sinirlerimi tepeme cikardilar nisan gunu

çüşşş denir böyle densize ancak

ben evlendim diye teyzem ( guya beni begenmiyor) her yeri estetik mucizesi olan kizina benim yanimda bu bile evlendi coluga cocuga karisti dedi
bu bile derken soylede neremi begenmiyorsan bende orami duzelttireyim dedim
ayni dedigin gibi annelerinin hirsindan kibrinden butun kizlarinin evliligi rezil oldu

Halbuki kötülüğün kibrin kime ne faydası olmuş dimi

Yazık olmuş kıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…