Geçinemeyenler kulübü

Halbuki kötülüğün kibrin kime ne faydası olmuş dimi

Yazık olmuş kıza
kıza yazık oldu evet.eşi asla çalışmaz doğru dürüst teyzemden dayımdan bizden aldıklarıyla geçinir.araba alındı altına sattı yedi tüm altınları yedi.kızın nikah yüzüğünü bile bırakmadı elinde.teyzem ölürse kıza 2 maaş kalacak yalandan boşanıp onları yemeyi teyzemin evinde oturmayı diğer mallarını da satıp yemeyi düşünüyor

Niye katlanıyor kız böyle bir adama acaba?

O evlenmeden hamile mi kalmış?
yurt disina iltica ile gitti, orda bir adamla evlilik islemleri falan hallediyorlardi, sonradan ogrendik ki hamileymis bizim kiz.
ablasi zaten hic evlenmeden dogum yapti adam hic ortada yok bunlar beni hic ilgilendirmez herkesin kendi hayati ama bir insani parmaginla gostermeden once bi parmagina bakacaksin acaba benim parmagim ne kadar temiz diye

neden boşanmiyor

Sizinkilerin de kafası güzelmiş.

Sen düşünüyo musun canım
Bi süredir eşim bakiniyor .benimde ilgimi çekti alalım dedim ama markasına karar veremiyorum.

O süpürüp sildikten sonra benim içime sinmeyecekse alamadığı temizleyemedigi yerler olacaksa , ben peşinden ugrasacaksam almasaydik keşke diye üzülürüm.

Hangi markanin hangi modeli bu iş de iyi acaba diye n11 Trendyol heryerden yorumlara bakıyoruz bakalım yavaş yavaş

Valla lafi iyi yapistirmissin deniz insanlar hadsiz yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…