- 17 Aralık 2015
- 27.153
- 49.678
- 598
- Konu Sahibi chamallows
-
- #20.461
öylede demiş oldum zaten.çüşşş denir böyle densize ancak
O evlenmeden hamile mi kalmış?öylede demiş oldum zaten.
hayir dinime soven de musluman olsa keşke.
kıza yazık oldu evet.eşi asla çalışmaz doğru dürüst teyzemden dayımdan bizden aldıklarıyla geçinir.araba alındı altına sattı yedi tüm altınları yedi.kızın nikah yüzüğünü bile bırakmadı elinde.teyzem ölürse kıza 2 maaş kalacak yalandan boşanıp onları yemeyi teyzemin evinde oturmayı diğer mallarını da satıp yemeyi düşünüyorHalbuki kötülüğün kibrin kime ne faydası olmuş dimi
Yazık olmuş kıza
Niye katlanıyor kız böyle bir adama acaba?kıza yazık oldu evet.eşi asla çalışmaz doğru dürüst teyzemden dayımdan bizden aldıklarıyla geçinir.araba alındı altına sattı yedi tüm altınları yedi.kızın nikah yüzüğünü bile bırakmadı elinde.teyzem ölürse kıza 2 maaş kalacak yalandan boşanıp onları yemeyi teyzemin evinde oturmayı diğer mallarını da satıp yemeyi düşünüyor
yurt disina iltica ile gitti, orda bir adamla evlilik islemleri falan hallediyorlardi, sonradan ogrendik ki hamileymis bizim kiz.O evlenmeden hamile mi kalmış?
çünkü teyzemin gelininin kardeşi böyle bir bağları var.bir de adam belalı.avukat dayım bile görmezden geliyor onu .kaybedecek bir şeyi olmayan adamdan korkulurNiye katlanıyor kız böyle bir adama acaba?
neden boşanmiyorkıza yazık oldu evet.eşi asla çalışmaz doğru dürüst teyzemden dayımdan bizden aldıklarıyla geçinir.araba alındı altına sattı yedi tüm altınları yedi.kızın nikah yüzüğünü bile bırakmadı elinde.teyzem ölürse kıza 2 maaş kalacak yalandan boşanıp onları yemeyi teyzemin evinde oturmayı diğer mallarını da satıp yemeyi düşünüyor
başında nefes alsın yeter bir koca olsun diye herhaldeneden boşanmiyor
Sizinkilerin de kafası güzelmiş.yurt disina iltica ile gitti, orda bir adamla evlilik islemleri falan hallediyorlardi, sonradan ogrendik ki hamileymis bizim kiz.
ablasi zaten hic evlenmeden dogum yapti adam hic ortada yok bunlar beni hic ilgilendirmez herkesin kendi hayati ama bir insani parmaginla gostermeden once bi parmagina bakacaksin acaba benim parmagim ne kadar temiz diye
Bir koca kolay bulunmuyor.başında nefes alsın yeter bir koca olsun diye herhalde
Bi süredir eşim bakiniyor .benimde ilgimi çekti alalım dedim ama markasına karar veremiyorum.Sen düşünüyo musun canım
Baksana bulamayan eltiler ayni adama kaçmışlar yaBir koca kolay bulunmuyor.
Bu kadar içlerine dert olduysan kendi eksikliklerinden.hemde nasil
Bulmuş da bunamış daha çok.Baksana bulamayan eltiler ayni adama kaçmışlar ya
Valla lafi iyi yapistirmissin deniz insanlar hadsiz yahu.yurt disina iltica ile gitti, orda bir adamla evlilik islemleri falan hallediyorlardi, sonradan ogrendik ki hamileymis bizim kiz.
ablasi zaten hic evlenmeden dogum yapti adam hic ortada yok bunlar beni hic ilgilendirmez herkesin kendi hayati ama bir insani parmaginla gostermeden once bi parmagina bakacaksin acaba benim parmagim ne kadar temiz diye
bir tek bu teyzemle cocuklari sıkıntılı yaBu kadar içlerine dert olduysan kendi eksikliklerinden.
Kendileri mutsuz ya başkaları da olsun istiyolarBu kadar içlerine dert olduysan kendi eksikliklerinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?